Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Neděle 14/07/24 09:55:46Ono stačí když se podíváš po městě někdy člověk ani neví ze se hraje hokej-v tomhle se mi tenkrát líbil rozhovor s Juklem ,jak tam popisovaljak do nej Suchá a Aleš hučeli ohledně uvolnění peněz na marketing-jasně výhoda byl boom nového stadaku ,ale stejně...u hokeje mi připadá ze tam pořad spoléhají na Borovce(za chvíli už bude končit) a Sweet Caroline song

Ono vždycky Fotbal v HK byl na prvním místě a vždycky tak bude. Dřív některý, když tady nebyla extraliga, a co chodí na Hokejové fóru HK, tak určitě jezdily předtím na Extraligu do Pardubic a to mám takhle spoustu kamarádů a znamejch vlastně i teď některý fandí Pardubicim Hokeji a Fotbalu HK nepochopíš ..

Marek2001

Jinak dneska výhra v suchým a 4000 diváků.

Honza78

Citace od: Marek2001 kdy Neděle 14/07/24 10:19:29
Citace od: Mikess kdy Neděle 14/07/24 09:55:46Ono stačí když se podíváš po městě někdy člověk ani neví ze se hraje hokej-v tomhle se mi tenkrát líbil rozhovor s Juklem ,jak tam popisovaljak do nej Suchá a Aleš hučeli ohledně uvolnění peněz na marketing-jasně výhoda byl boom nového stadaku ,ale stejně...u hokeje mi připadá ze tam pořad spoléhají na Borovce(za chvíli už bude končit) a Sweet Caroline song

Ono vždycky Fotbal v HK byl na prvním místě a vždycky tak bude. Dřív některý, když tady nebyla extraliga, a co chodí na Hokejové fóru HK, tak určitě jezdily předtím na Extraligu do Pardubic a to mám takhle spoustu kamarádů a znamejch vlastně i teď některý fandí Pardubicim Hokeji a Fotbalu HK nepochopíš ..
n před 30 lety tady na hokej chodilo i 9K a přitom se hrál i fotbal.

Mikess

Ja sem rad ,ze je fotbal v Hk konecne po těch letech nahoře,laťka je nasazená vysoko,tak si budu přát aby to vydrželo dlouho!porad me mrzí ze jsme s tou Boleslavi nehráli doma..dneska tipuju 2:0..Juliš a Vlkanova a 3107 lidi

Mikess

Než to pak vedení začalo pouštět do hajzlu ....ze pane M.?😂

Honza78

Mikess

Ale jo buďte rádi za extraligu ,dneska už asi sportovní cestou se tam týmy nedostanou a myslím ze za chvíli dojde k tomu uzavření a bude to soutez o nicem

Shaqiri

Dnes tipuju výhru 3:1,3k diváků, hlavně se nezranit před ligou, nic než HRADEC

Petr78

Dnes 3:0 a opravdu se nezranit. A dnes si nastoupí základní jedenáctka , která vyběhne příští týden proti Teplicím

Marek2001

Ale fakt by mě zajímalo proč je tak málo lístků v předprodeji  na dnešek 🤔🤔

Mikess

Jak tipujete sestavu?Zadrazil-Klima-Cihak-Spáčil——-Kodes-Dancak—-Pilar -Vlkanova-Krejčí-Mihálik-Juliš?

Petr78

Citace od: Mikess kdy Neděle 14/07/24 11:07:11Jak tipujete sestavu?Zadrazil-Klima-Cihak-Spáčil——-Kodes-Dancak—-Pilar -Vlkanova-Krejčí-Mihálik-Juliš?

Myslím že Mihálik nenastoupí v základu ,protože v prvním kole stojí za karty.

Marek2001

Tipuji místo Mihalika Koubka nebo Náprstka který ještě nehrál v přípravě.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Neděle 14/07/24 11:41:05Tipuji místo Mihalika Koubka nebo Náprstka který ještě nehrál v přípravě.

Taky si myslím že nastoupí Koubek a že s ním začne i proti Teplicím

Marek2001

Tak už je prodáno 3500 permic co by za to dal Hokej 😁

Honza78

ted jsem to chtěl napsat.  8)

Mikess

Marek2001

Tak Pilař out dneska

Marek2001

Tak na místě 🖤🤍

Marek2001

Čekal jsem teda víc lidí a že se bude fandit i 😅😅

Honza78

Asi 1K lidí, ale obě pivka jsem si vypil, přišel tak na 30 minutu s klobasou a hledám svoje nové místo. Tak si sedám tam kde je volno a přemýšlím,  zda mi asi nesedí na novém  místě nějaká maminka s děckem. Počítám řady a čekám na přestávku  abychto zjistil. Pokud mi místo zabrala ta maminka,  tak ji nechám prozatím sedět.  Místa je tu dost  :)

Marek2001

Fotbal pěknej na obě strany, ale bez té atmosféry to je nuda 😁.

Honza78

Marek2001

Ale zajímalo by mě proč těch lístků šlo tak málo do prodeje když je tak málo lidí asi někde chyba 🤔

Marek2001

https://x.com/fejgl/status/1812511350863589409

Tak Pilař prý zraněné lýtko....

Marek2001

Druhá půle mnohem lepší líbí se mi dost Náprstek.

Honza78

Tak na 2K to nevypadá,  ale může to být zdání.  Škoda Pilky,  bude chybět. Tohle máme vyhrávat o 3 góly.

Marek2001

Chyběli góly já víc věřím Náprstkovi dost se mi líbil Juliš a nechápu proč tam furt cpe Šašinku...

Marek2001

To finále Eura mě připomíná dnešní generálku naši nežazivnou 😂😂.

Marek2001

Palmer nádhera 💪