Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07
Citace od: Mikess kdy Neděle 14/07/24 09:55:46Ono stačí když se podíváš po městě někdy člověk ani neví ze se hraje hokej-v tomhle se mi tenkrát líbil rozhovor s Juklem ,jak tam popisovaljak do nej Suchá a Aleš hučeli ohledně uvolnění peněz na marketing-jasně výhoda byl boom nového stadaku ,ale stejně...u hokeje mi připadá ze tam pořad spoléhají na Borovce(za chvíli už bude končit) a Sweet Caroline song
Citace od: Marek2001 kdy Neděle 14/07/24 10:19:29Citace od: Mikess kdy Neděle 14/07/24 09:55:46Ono stačí když se podíváš po městě někdy člověk ani neví ze se hraje hokej-v tomhle se mi tenkrát líbil rozhovor s Juklem ,jak tam popisovaljak do nej Suchá a Aleš hučeli ohledně uvolnění peněz na marketing-jasně výhoda byl boom nového stadaku ,ale stejně...u hokeje mi připadá ze tam pořad spoléhají na Borovce(za chvíli už bude končit) a Sweet Caroline songOno vždycky Fotbal v HK byl na prvním místě a vždycky tak bude. Dřív některý, když tady nebyla extraliga, a co chodí na Hokejové fóru HK, tak určitě jezdily předtím na Extraligu do Pardubic a to mám takhle spoustu kamarádů a znamejch vlastně i teď některý fandí Pardubicim Hokeji a Fotbalu HK nepochopíš ..
Citace od: Mikess kdy Neděle 14/07/24 11:07:11Jak tipujete sestavu?Zadrazil-Klima-Cihak-Spáčil——-Kodes-Dancak—-Pilar -Vlkanova-Krejčí-Mihálik-Juliš?
Citace od: Marek2001 kdy Neděle 14/07/24 11:41:05Tipuji místo Mihalika Koubka nebo Náprstka který ještě nehrál v přípravě.