Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Petr78

Teď bych řekl že to byl gól z ofsidu

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Neděle 14/07/24 22:52:02Teď bych řekl že to byl gól z ofsidu

No nebyl dle čáry no Fotbal zvítězil jen jsem to přál z Anglie Palmerovi a i tomu Kaneovi.

Marek2001

Tak Červenka k Dědkovi takhle přeplacet hráče jako to dělá Dědek to nedělá ani ten Tvrdík s Křetinským 🤪....

Mikess

Tak ať ještě vezme mladýho Zadinu,no Kretinsky nevim hele ,jak vzal tenkrát toho Itala a nakoupil mu ty posily😂to bylo taky dobre přestřelený😂😂a Zima za tolik peněz na lavičce tu cenu taky nemá😂😂😂💴💴💴💴......

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Pondělí 15/07/24 15:29:43Tak ať ještě vezme mladýho Zadinu,no Kretinsky nevim hele ,jak vzal tenkrát toho Itala a nakoupil mu ty posily😂to bylo taky dobre přestřelený😂😂a Zima za tolik peněz na lavičce tu cenu taky nemá😂😂😂💴💴💴💴......

Od té doby se Křetinský ale ponaučil 😅😅

Mikess

Ale jo Sparta mě nějak už nevadi ale ten jejich rival mě nějak už sere😂

Shaqiri

Španělé zaslouženě, přehráli všechny a hráli koukatelný fotbal... Jsem zvědav na ty nové dresy (HK)

Mikess

Jo Španělsko suverénně....nas narodak byl taky "dobrej"

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Pondělí 15/07/24 16:19:43Ale jo Sparta mě nějak už nevadi ale ten jejich rival mě nějak už sere😂

To jsme dva 😁

Marek2001

Tak jak jste na tom ve fantasy lize jestli to hrajete? Já jsem tam dál z Hradečáku Zadražila, Vlkanovu a Pilaře 😉.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 15/07/24 20:17:36Tak jak jste na tom ve fantasy lize jestli to hrajete? Já jsem tam dál z Hradečáku Zadražila, Vlkanovu a Pilaře 😉.

Já na isportu mám Spáčila , Vlkanovu a Juliše a na seznamu mám Zadražila , Spáčila a Vlkanovu 🙂

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Pondělí 15/07/24 21:28:56
Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 15/07/24 20:17:36Tak jak jste na tom ve fantasy lize jestli to hrajete? Já jsem tam dál z Hradečáku Zadražila, Vlkanovu a Pilaře 😉.

Já na isportu mám Spáčila , Vlkanovu a Juliše a na seznamu mám Zadražila , Spáčila a Vlkanovu 🙂

To já to na seznamu ještě nemám ani nevím že tam něco je.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 15/07/24 21:44:25
Citace od: Petr78 kdy Pondělí 15/07/24 21:28:56

To já to na seznamu ještě nemám ani nevím že tam něco je.

Já tam hrál už loni , na seznamu

Marek2001

Tak jsem zvědav jestli nám představí na tiskovce nějakou posilu 😁

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Úterý 16/07/24 10:19:14Tak jsem zvědav jestli nám představí na tiskovce nějakou posilu 😁

Hlavně už konečně uvidíme nové dresy 🙂
S posilami už nepočítám , myslím si že ani není potřeba , to by musela být opravdu nějaká bomba

Marek2001

Mikess

Tak kouč Anglie rezignoval.Hašku vezmi toho vepre z Vekos a udělejte to stejny

Mikess

Dresy paráda👍🤲

Petr78

Dresy pěkný , líbí se mi že zase máme sadu černou a bílou , v ty žlutý se moc nedařilo.

Honza78

Marek2001

Stejně nechápu proč klub neudělal přímý přenos z tiskovky.

Marek2001

Frýdek konec v Liberci ten by se mě tu dost líbil.

Marek2001

Rozpočet 180 mega to už je na nás slušný číslo prý dokonce se bude navyšovat od příští sezóny.

Shaqiri

Dresy pěkný, rozpočet vyšší, vše to spěje k lepšímu zítřku, jen opatrně s ambicemi hezky se to poslouchá...

Marek2001

Nevíte někdo kdy má zasáhnout Heidenreich do zápasů? Během tiskovky ani znímka.

Mikess

Cca měsíc....a ted se muzes zeptat jako na hokejovým  fóru -zdroj??😂😂

Marek2001

Samko do Karviné další nechtěný odchovanec...