Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Petr78

Citace od: Mikess kdy Sobota 19/08/23 13:35:47Přeju si zítra vidět otrávenýho Vrbu pri zápase a aby byl po utkání arogantní na novináře,jak to vocas umí,víc nechci, stačí 3:0
A dobrý fotbal

94adamoravec

Ještě by se mohl vrátit Holeš a byl bych spokojený ;D

Petr78

Tak to by byla adekvátní náhrada za Smrže 😁

Shaqiri

Zatím se tohle kolo vyvíjí dobře, Koněpůlky bez bodu a vyloučení nagelovanyho sparťana   :D

Yanky

Dnes nejsem v HK, pokud někdo jste  jak to tam vypadá? Už je lepší občerstvení? ;)

Petr78

Tak poločas za námi , územní převaha korunována gólem v nastavení , Gabriel parádní hlava. Jinak krejčí konečně v sestavě a je to znát. Zlín toho moc nepředvedl snad to už dnes urvem. Votroci bojovat

Honza78

Byl jsem v sektoru F a občerstvení je tam lepší.  Myslím, že to všude zlepšili.

Shaqiri

Druhý poločas slabší, ale to vedro bylo pro fotbalisty úmorný...3 body a v naší nedobytný krásný aréně!!! Dík Votroci  :)

Petr78

Tak dneska tři body , Zlín po pauze kousal , mladý Slončík to rozhýbal , byl od nich nejnebezpečnější a nejlepší , když už jsem si říkal , že si Hradec koleduje , tak Horák svým druhým gólem v sezoně pojistil výsledek. A Gabriel , ten kluk je skvělej , snad mu forma vydrží. Takže dneska , hoši děkujem 👍

Mikess

Zlatý 3 body.,David Heidenreich to vzadu dobře řídí...

Petr78

Mám radost ze tří bodů , ale mám obavu , že dnešní výkon by příště na Olomouc stačit nemusel. Ten Krejčí je prostě nepostradatelný , v Ostravě chyběl , a zálohu jsme vlastně neměli. Možna by chtělo se toho Smrže nezbavovat.jako zálohu táhne Krejčí Pilař

Mikess

Tak ono dneska záloha -Kodes vyhrál spoustu soubojů, Gabriel taky dobrý.,ale body jsou doma,!!

Petr78

Jenže Kodeš je defenzivní, ten si svoje uhraje a Gába je famózní. Ale v Ostravě za celý zápas dopředu nevymysleli nic. Příští týden na Bohemku ta taky zrovna neoplýva , mohly by být nějaký venkovní body.

Petr78

A ten Slončík , tak po něm brzy někdo skočí , nevím proč ho třeba nezlanařil Baník , ten kluk je výbornej , je rychlej i silnej na miči , dělal nám největší problémy , možná trochu komfort poslat ho tam až v šedesátý minutě

Marek2001

Dneska super krásný 3 bodíky, Adam Gabriel neskutečný výkon co on předvádí poslední dobou, na to tolik mu je a myslím si že bude zázrak, když ho přes zimu udržime v HK. Jinak koukal jsem že Vlčák v Plzni jen 15 minut zas se divím že ho to tam furt baví.

Yanky

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 21/08/23 00:00:55Dneska super krásný 3 bodíky, Adam Gabriel neskutečný výkon co on předvádí poslední dobou, na to tolik mu je a myslím si že bude zázrak, když ho přes zimu udržime v HK. Jinak koukal jsem že Vlčák v Plzni jen 15 minut zas se divím že ho to tam furt baví.

Viděl jsem jeho 2 zápasy a musím říct že byl v Plzni jeden z nejhorších, nějak mu to tam nesedlo. Třeba od zimy hostování k nám.
Nevíte nekdo mimochodem kolik je prodaných permic? Už se blížíme ke 4tis?

Marek2001

Petr78

A máme píču , náhradu za Mejdra nám Sparta prodá , náhrady za Vlčáka odešli v polovině dohodnutého hostování , tak to jsou obchody za všechny prachy. Ať jde do prdele celá pražska a plzeňska svoloč skurvená a zlodejská

Marek2001

Takhle to má Sparta bohužel prý nastavení u svých odchovanců s předkupním pravém.S tímhle HK neudělá bohužel nic.

Petr78

Takhle je to udělané i s Pudhorockým

Petr78

Je to škoda , to je prostě citelná ztráta

Yanky

Do kdy je možné ještě přivést náhradu? půlka září?

Petr78

Mám pocit že osmého září končí přestupové období

Petr78

Ta Sparta jsou pěkný zloději nic vic kurvy.

Mikess

Tak aspoň Ryneše zpátky.jinak teďka sehnat náhradu,to bude mít Sabou co dělat.ach jo

Petr78

Jako sere mě proč vůbec takový smlouvy dělají , chtěli  Mejdra tak ať ho zaplatí , v té době Gabriel takovou cenu neměl , takže jako hráčská náhrada v pohodě ale aby se tady ty rudý svině chovali jako by jim patřila celá liga tak ať jdou do píči. Měli dostat oni procenta z prodeje a ne že nám utřou hubu dvěma melouny

Petr78

Teď to znamená že jsme jim toho Mejdra prodali pod cenou

Marek2001

Zajímalo by mě jestli to má takhle nastavený u svých odchovanců i Slavie s tím předkupním pravém.

Marek2001

Taky doufám že za tohle Sparta nevyhraje titul a ani nepostoupi do EL jak s námi vyjebali.