Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Baník ostuda v Evropě, ale můžou si za to sami, když přes léto téměř nikoho nepřivedli. Jinak Slavie slušnej los LM 😁. Tam můžou udělat tak 5 bodů max.

Kovy35

řekněme si na rovinu že pokud snaha Baníku nestačila na ke vší úctě slovinský tým tak konkrétně nejen pro nás je dostat se někdy jednou do základní skupiny byť jen konferenční ligy zatím celkem galaktická záležitost. ať se na mě nikdo nezlobí ale tohle je podle mě bez alespoň několika rozdílových cizinců (záměrně nepíšu afričanů) zhola nemožné.

Marek2001

Kovy35

Pavel95

No pěkný. Ti jsou teď jinde než my, no. O něm by se nám mohlo jen zdát.

Marek2001

Kovy35

Citace od: Marek2001 kdy Včera v 17:05:14https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-chance-liga/465667/pardubice-s-novym-majitelem-cili-na-velka-jmena-vaclik-i-pesek-proc-neprijde-pekhart.html

No něco mě říká tam dole nakonec ještě spadne Slovácko.  Baráž Pardubice - Bohemka.
i Teplice tam můžou být namočeny. doufám že my ne.

ta dynamika změn vlastnictví klubů a celková průběžná proměna sil v lize je fakt hustá. co stačilo před rokem na top šestku nebo prostřední skupinu dnes může být málo.

v ohrožení svých pozic jsou všichni kdo mají dosud stávající ty méně majetné majitele. to se zatím stále týká i nás.