Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Pavel95

Citace od: Marek2001 kdy Neděle 10/08/25 19:32:57Tak máme o bod více než Baník 😁.

Mají dohrávku s Teplicema kde vedou 1:0, takže ani nee

Shaqiri

Krize na začátku soutěže je jasná, skončí až začneme být produktivní, dnes ale pár hráčů odflákli, Darida se mi líbí jak dře a mladší nemakaj jak by měli.

Marek2001

Viděli si tiskovku jaký z toho máte pocit? Přišel mě Hořejš docela už odevzdaný.

Earl

Dnes strašný a koncepce nakopávání balónu Je na h...Od začátku lepší soupeř.  Tak už kur..a vedení začněte jednat. Nebo to bude mega průser.  Nebo to rovnou položte a dète od válu, než to udělá nový majitel.

Stanley1980

Tak přátelé, já jsem se dlouho odhodlával k následujícímu, ale nejde to jinak:

Po utkání s Karvinou někteří chlapci pařili na diskotéce a byli vysmátý jak prase... Je velká škoda, že už nejsou patronátní podniky a kluci si nemůžou šáhnout na práci..

Protože, pokud by kdokoliv z nás vykazoval v zaměstnání tyto výsledky, skončil by na dlažbě. Ty naše pseudo hvězdy si vůbec neuvědomují, že lístek na dnešní sračku,  stál některý diváky 500 Kč.

Prosím pěkně, nekritizujte mne tady tady tady, že je to sport atd. Znám lidi, který na tyhle potetovaný manekýny vydělávají, tzn. sponzoři.

Hoši, ideální nástupce Horejše by byl pan Tomáš Pospíchal, bohužel už nežije...

BJH

Citace od: Marek2001 kdy Neděle 10/08/25 20:38:03Viděli si tiskovku jaký z toho máte pocit? Přišel mě Hořejš docela už odevzdaný.

No, přišlo mi, že měl dost naslzené oči.. Buď se fakt něco děje a půlka kabiny na to sere, bojkotuje ho.. nebo nevím..

Každopádně pokud na to někteří hràči dlabou, tak šup s nimi do Béčka. Já kdybych na to v pràci kašlal a bojkotoval šéfa, tak mě vykopnou ve vteřině..

Tím nechci říkat, že se něco děje, jen spekuluji

Honza78

Citace od: Stanley1980 kdy Pondělí 11/08/25 04:53:48Tak přátelé, já jsem se dlouho odhodlával k následujícímu, ale nejde to jinak:

Po utkání s Karvinou někteří chlapci pařili na diskotéce a byli vysmátý jak prase... Je velká škoda, že už nejsou patronátní podniky a kluci si nemůžou šáhnout na práci..

Protože, pokud by kdokoliv z nás vykazoval v zaměstnání tyto výsledky, skončil by na dlažbě. Ty naše pseudo hvězdy si vůbec neuvědomují, že lístek na dnešní sračku,  stál některý diváky 500 Kč.

Prosím pěkně, nekritizujte mne tady tady tady, že je to sport atd. Znám lidi, který na tyhle potetovaný manekýny vydělávají, tzn. sponzoři.

jak říkám, nevadí mi i prohra,  ale se vztyčenou hlavou a ten fotbal musí být proste koukatelný a napínavý, ale my to prostě neumíme hrát.

Marek2001

Citace od: Stanley1980 kdy Pondělí 11/08/25 04:53:48Tak přátelé, já jsem se dlouho odhodlával k následujícímu, ale nejde to jinak:

Místo Hořejše bych bral Jílka nebo Kuliče. Hlavně ne Radu, Vrbu atd.

Kovy35

chlapi, vše podstatné jste už k té další blamáži v pořadí napsali..

jsem votrokem od poloviny osmdesátek takže sem už něco taky viděl a zažil, stejně jako vy.

včera sem se na to fakt těšil a tak nějak doufal že přes týden něco natrénovali a přijde opravdu nějaká reakce, proti komu jinému než proti nim, žel nestalo se.
odcházel sem opravdu zklamaný, ne ze ztráty dvou bodů, ostatně nemusel a možná ani neměl být ani jeden ale z toho co jsem opět viděl, resp. neviděl z naší strany.

pokud mělo být derby přesně tím zápasem, který by měl přilákat do budoucna více stálých fans, kteří budou chtít chodit na votroky, ne na soupeře, tak to mělo nyní bohužel přesně opačný efekt.

asi by se to dalo shrnout takovým modelovým příkladem reakcí který jsem četl a vlastně i viděl a slyšel včera různě okolo sebe: muž laskavě obejmul ženu/dceru/syna: ,,a za tohle jsme vyhodili tisíc korun a promarnili nedělní odpoledne" plus mě ještě dnes můj účetní říkal: ,,hele všechno skvělý jen ten náš fotbal stojí úplně za houno".

mě netrápí ani tak dva body ze čtyř mačů, je to přece kulatý ale ta obří neherní hrůza a šílená pasivita které musíme být od začátku sezony všichni svědky a sorry, sundejme růžové brýle, ani zápas na slavii nebyl žádná herní hitparáda z naší strany.

nakonec když hráli v deseti a byli nuceni přepnout na 5-3-1, pak v závěru tam byla řekněme snaha a náznaky i šancí že to chtějí nějak urvat.
nicméně co mě naprosto odzbrojilo a snad i osobně urazilo, byla situace z úplného konce kdy Zadražil po stažení balonu lehnul na zem jak pejsek a koukal aby ušetřil čas, místo aby okamžitě poslal mančaft na poslední zteč. to jsem jen v duchu zaklel a sklopil hlavu.

poslechnul sem si ráno Horejše a Petráška. asi sem znovu, pokolikáté už, viděl nějaký úplně jiný zápas pod jeho vedením a nebo tomu fotbalu, uznávám, jsem sice rekreační sportovec ale ohledně fotbalu jen gaučový teoretik, asi fakt vůbec nerozumím.

ze strany trenéra spousta stále stejných dokola opakujících se alibistických slovních spojení a vět.
ne, jako fotbalový trenér našich votroků mě pan Horejš fakt nebaví.  už v zimě sem si po oznámení prodloužení jeho smlouvy do léta 2027!!! jen povzdechnul: ty voe proč na tak dlouho, pěkný danajský dar.

našel bych nakonec na tom celkem nepovedeném odpoledni pozitivní jednu věc. vše na vlastní oči viděli osobně i Ulich s Nedvědem. Pavel viděl naživo u nás i tu Karvinou. předpokládám že si dělají minimálně v hlavě poznámky...

uvidíme co bude dál, tenhle sportovní vývoj kdy může třeba i hrozit strašák sestupu, nakonec může obě strany dostat pod společný časový pres natolik že je opravdu nezbytně nutné to dotáhnout do zimy aby noví vlastníci měli k dispozici aspoň zimní přestupák k nějaké adekvátní reakci, kdyby to fakt hořelo průserem.

na závěr bych měl takový svůj tajný osobní tip na trenéra, který věřím, že by nás posunul někam úplně jinam.

Petr Ruman, bývalý hráč, čech, který prošel německým fotbalem včetně trenérských štací. v zimě byl mj. osloven i Zbrojovkou než se jim naskytla možnost získat Svědíka a jeho nakonec upřednostnili. v českém fotbale zcela neokoukaný chlap, který má obrovský přehled a baví mě jeho pohled na fotbal a věci kolem, velmi podobné vnímání fotbalu jako u Hyského. spolupracoval i s isportem jako konzultant.
tak ten by se mě tady líbil moc.

takže pánové a snad i nějaké dámy, hlavu vzhůru a jedeme dál, jednou jsme dole, jednou nahoře, to je fotbal.
NIC NEŽ HRADEC

Votrok2

Citace od: Kovy35 kdy Pondělí 11/08/25 14:24:55chlapi, vše podstatné jste už k té další blamáži v pořadí napsali..

jsem votrokem od poloviny osmdesátek takže sem už něco taky viděl a zažil, stejně jako vy.

včera sem se na to fakt těšil a tak nějak doufal že přes týden něco natrénovali a přijde opravdu nějaká reakce, proti komu jinému než proti nim, žel nestalo se.
odcházel sem opravdu zklamaný, ne ze ztráty dvou bodů, ostatně nemusel a možná ani neměl být ani jeden ale z toho co jsem opět viděl, resp. neviděl z naší strany.

pokud mělo být derby přesně tím zápasem, který by měl přilákat do budoucna více stálých fans, kteří budou chtít chodit na votroky, ne na soupeře, tak to mělo nyní bohužel přesně opačný efekt.

asi by se to dalo shrnout takovým modelovým příkladem reakcí který jsem četl a vlastně i viděl a slyšel včera různě okolo sebe: muž laskavě obejmul ženu/dceru/syna: ,,a za tohle jsme vyhodili tisíc korun a promarnili nedělní odpoledne" plus mě ještě dnes můj účetní říkal: ,,hele všechno skvělý jen ten náš fotbal stojí úplně za houno".

mě netrápí ani tak dva body ze čtyř mačů, je to přece kulatý ale ta obří neherní hrůza a šílená pasivita které musíme být od začátku sezony všichni svědky a sorry, sundejme růžové brýle, ani zápas na slavii nebyl žádná herní hitparáda z naší strany.

nakonec když hráli v deseti a byli nuceni přepnout na 5-3-1, pak v závěru tam byla řekněme snaha a náznaky i šancí že to chtějí nějak urvat.
nicméně co mě naprosto odzbrojilo a snad i osobně urazilo, byla situace z úplného konce kdy Zadražil po stažení balonu lehnul na zem jak pejsek a koukal aby ušetřil čas, místo aby okamžitě poslal mančaft na poslední zteč. to jsem jen v duchu zaklel a sklopil hlavu.

poslechnul sem si ráno Horejše a Petráška. asi sem znovu, pokolikáté už, viděl nějaký úplně jiný zápas pod jeho vedením a nebo tomu fotbalu, uznávám, jsem sice rekreační sportovec ale ohledně fotbalu jen gaučový teoretik, asi fakt vůbec nerozumím.

ze strany trenéra spousta stále stejných dokola opakujících se alibistických slovních spojení a vět.
ne, jako fotbalový trenér našich votroků mě pan Horejš fakt nebaví.  už v zimě sem si po oznámení prodloužení jeho smlouvy do léta 2027!!! jen povzdechnul: ty voe proč na tak dlouho, pěkný danajský dar.

našel bych nakonec na tom celkem nepovedeném odpoledni pozitivní jednu věc. vše na vlastní oči viděli osobně i Ulich s Nedvědem. Pavel viděl naživo u nás i tu Karvinou. předpokládám že si dělají minimálně v hlavě poznámky...

uvidíme co bude dál, tenhle sportovní vývoj kdy může třeba i hrozit strašák sestupu, nakonec může obě strany dostat pod společný časový pres natolik že je opravdu nezbytně nutné to dotáhnout do zimy aby noví vlastníci měli k dispozici aspoň zimní přestupák k nějaké adekvátní reakci, kdyby to fakt hořelo průserem.

na závěr bych měl takový svůj tajný osobní tip na trenéra, který věřím, že by nás posunul někam úplně jinam.

Petr Ruman, bývalý hráč, čech, který prošel německým fotbalem včetně trenérských štací. v zimě byl mj. osloven i Zbrojovkou než se jim naskytla možnost získat Svědíka a jeho nakonec upřednostnili. v českém fotbale zcela neokoukaný chlap, který má obrovský přehled a baví mě jeho pohled na fotbal a věci kolem, velmi podobné vnímání fotbalu jako u Hyského. spolupracoval i s isportem jako konzultant.

takže pánové a snad i nějaké dámy, hlavu vzhůru a jedeme dál, jednou jsme dole, jednou nahoře, to je fotbal.
NIC NEŽ HRADEC

Tak nezbývá, než se vším souhlasit.

A Zadražil?Já seděl přímo za ním a nechápal!!, proč neposlal hned míč dopředu.
 Mám pocit, že ty přestupový tanečky se na něm hodně podepsaly a je to v něm. Přehnaně moc se snaží hrát nohama a často to dost smrdí. Ta loňská jistota se z něho vytratila

Kovy35

na isportu píšou, že tenhle týden by se údajně měla řešit situace Slona (zřejmě v návaznosti na dnešní výsledek, zdali ještě budou případně hrát to další pohárové kolo nebo spíš ne) a stále jsme hlavní kandidát na jeho další hostování.

včera v lize naruby k nám mj. zaznělo: zaujalo první vypískání týmu a zloba kotle na novém malšáku. vztah Horejše k týmu vypadá jakoby již vyčerpaný nicméně prozatím sekeru nad hlavou prý nemá. potenciální návrat Slona by mohl výrazně pomoci Daridovi uvolnit nohy aby si to měl s kým uprostřed dát. díky tomu že náš trenér nehraje nic jiného než 3-4-3, tak oba naši dosud startující wingbeci naprosto z formy jsou opravdu velký problém. hlavně Harazim vpravo je dosud hodně špatný. Filip Čihák je též zatím jen stínem loňské opory.

Petr78

Wingbeci jsou opravdu zatím nejslabší. Na Harazima mám pifku už od zápasu na Slavii za tu patičku před druhým gólem Slavie. V Boleslavi bych zkusil místo Harazima Ludvíčka a na místo distancovaného Horáka bych postavil Kubra.

Marek2001

Slon dneska bez minuty. Tak snad to klapne hostování k nám....

Lukasen

Citace od: Kovy35 kdy Pondělí 11/08/25 14:24:55chlapi, vše podstatné jste už k té další blamáži v pořadí napsali..

NIC NEŽ HRADEC

Ruman není do českého prostředí. Zjisti si proč ho ted asi po měsíci vyhodili z Žiliny..

Lukasen

Citace od: Petr78 kdy Včera v 13:30:11Wingbeci jsou opravdu zatím nejslabší. Na Harazima mám pifku už od zápasu na Slavii za tu patičku před druhým gólem Slavie. V Boleslavi bych zkusil místo Harazima Ludvíčka a na místo distancovaného Horáka bych postavil Kubra.

To tam Horejš radši postaví miláčka Kodeše. Já když tohohle nemotoru viděl v sestavě tak jsem průser tušil. Od první minuty byl zralej na kartu. Doporučuju si pustit co tam předvedl před červenou Čiháka, jak se tam zamotal jak když jde nad ránem z baru. Je hezký, že umí vitěznej pokřik a hecovat diváky, ale fotbalově to je tak na Dohalice. Dát pásku Petrasovi, Kodešovi dárkový koš a nashledanou. Horejšovo, že zápas ovlivnila červená je taky komické. Hradec hrál po červené líp než v 11ti. Zápas ovlivnily nesmysly jako Kodeš v sestavě a Uhrinčat na wingbeku. To když jsem viděl, tak jsem šel do kolen. Koupíš v létě dva wingbeky a pošleš tam Uhrinčata to se úplně posral.. Giganti jakoKarviná nebo Pardubice tě doma točí na kolotoči. UFff...