chlapi, vše podstatné jste už k té další blamáži v pořadí napsali..
jsem votrokem od poloviny osmdesátek takže sem už něco taky viděl a zažil, stejně jako vy.
včera sem se na to fakt těšil a tak nějak doufal že přes týden něco natrénovali a přijde opravdu nějaká reakce, proti komu jinému než proti nim, žel nestalo se.
odcházel sem opravdu zklamaný, ne ze ztráty dvou bodů, ostatně nemusel a možná ani neměl být ani jeden ale z toho co jsem opět viděl, resp. neviděl z naší strany.
pokud mělo být derby přesně tím zápasem, který by měl přilákat do budoucna více stálých fans, kteří budou chtít chodit na votroky, ne na soupeře, tak to mělo nyní bohužel přesně opačný efekt.
asi by se to dalo shrnout takovým modelovým příkladem reakcí který jsem četl a vlastně i viděl a slyšel včera různě okolo sebe: muž laskavě obejmul ženu/dceru/syna: ,,a za tohle jsme vyhodili tisíc korun a promarnili nedělní odpoledne" plus mě ještě dnes můj účetní říkal: ,,hele všechno skvělý jen ten náš fotbal stojí úplně za houno".
mě netrápí ani tak dva body ze čtyř mačů, je to přece kulatý ale ta obří neherní hrůza a šílená pasivita které musíme být od začátku sezony všichni svědky a sorry, sundejme růžové brýle, ani zápas na slavii nebyl žádná herní hitparáda z naší strany.
nakonec když hráli v deseti a byli nuceni přepnout na 5-3-1, pak v závěru tam byla řekněme snaha a náznaky i šancí že to chtějí nějak urvat.
nicméně co mě naprosto odzbrojilo a snad i osobně urazilo, byla situace z úplného konce kdy Zadražil po stažení balonu lehnul na zem jak pejsek a koukal aby ušetřil čas, místo aby okamžitě poslal mančaft na poslední zteč. to jsem jen v duchu zaklel a sklopil hlavu.
poslechnul sem si ráno Horejše a Petráška. asi sem znovu, pokolikáté už, viděl nějaký úplně jiný zápas pod jeho vedením a nebo tomu fotbalu, uznávám, jsem sice rekreační sportovec ale ohledně fotbalu jen gaučový teoretik, asi fakt vůbec nerozumím.
ze strany trenéra spousta stále stejných dokola opakujících se alibistických slovních spojení a vět.
ne, jako fotbalový trenér našich votroků mě pan Horejš fakt nebaví. už v zimě sem si po oznámení prodloužení jeho smlouvy do léta 2027!!! jen povzdechnul: ty voe proč na tak dlouho, pěkný danajský dar.
našel bych nakonec na tom celkem nepovedeném odpoledni pozitivní jednu věc. vše na vlastní oči viděli osobně i Ulich s Nedvědem. Pavel viděl naživo u nás i tu Karvinou. předpokládám že si dělají minimálně v hlavě poznámky...
uvidíme co bude dál, tenhle sportovní vývoj kdy může třeba i hrozit strašák sestupu, nakonec může obě strany dostat pod společný časový pres natolik že je opravdu nezbytně nutné to dotáhnout do zimy aby noví vlastníci měli k dispozici aspoň zimní přestupák k nějaké adekvátní reakci, kdyby to fakt hořelo průserem.
na závěr bych měl takový svůj tajný osobní tip na trenéra, který věřím, že by nás posunul někam úplně jinam.
Petr Ruman, bývalý hráč, čech, který prošel německým fotbalem včetně trenérských štací. v zimě byl mj. osloven i Zbrojovkou než se jim naskytla možnost získat Svědíka a jeho nakonec upřednostnili. v českém fotbale zcela neokoukaný chlap, který má obrovský přehled a baví mě jeho pohled na fotbal a věci kolem, velmi podobné vnímání fotbalu jako u Hyského. spolupracoval i s isportem jako konzultant.
tak ten by se mě tady líbil moc.
takže pánové a snad i nějaké dámy, hlavu vzhůru a jedeme dál, jednou jsme dole, jednou nahoře, to je fotbal.
NIC NEŽ HRADEC