Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Kovy35

nakouknul sem na pár míst kde se rozebírá včerejší zápas a jmenovitě Slon teda výrazně většinově dostává bídu jako prase, i že na plzeň nemá atd.
mě teda nepřišlo že by byl marnější než ostatní jeho spoluhráči.

hradec-valec

Já osobně klukům věřím, že to z koněpůlkami dají a vyhrajeme zaslouženě, nikoliv náhodou. ... Avšak kdyby jsme nevyhráli, myslím, že by Hořejš šel. Ačkoliv nevím o žádném rozumném volném trenérovi, kterého bych přivítal. Mára Kulič by byl určitě srdcař a kor pro Hradec. Jeho kvality však neumím vůbec odhadnout.
Letos je to snad nejvíce nadupané mezi týmy od dob co si pamatuji ... A to není málo.

Pavel95

Citace od: hradec-valec kdy Včera v 14:47:13Já osobně klukům věřím, že to z koněpůlkami dají a vyhrajeme zaslouženě, nikoliv náhodou. ... Avšak kdyby jsme nevyhráli, myslím, že by Hořejš šel. Ačkoliv nevím o žádném rozumném volném trenérovi, kterého bych přivítal. Mára Kulič by byl určitě srdcař a kor pro Hradec. Jeho kvality však neumím vůbec odhadnout.
Letos je to snad nejvíce nadupané mezi týmy od dob co si pamatuji ... A to není málo.

Naposledy byl v Bolce a tam to prý byl průser. Ne ani tak co se týče trénování atd., ale pokulhávaly hlavně organizační věci typu komunikace s hráči apod. Vůbec si nedokážu představit co by se dělo, kdyby jsme s PCE rupli, to by byl strašnej průser.

Jinak Slavie se zajímá o Horáka, ale na prvním místě mají Kayonda z Liberce.

Marek2001

Normálně mi přišla SMSka, ať jdu na derby :D to tu ještě nebylo :D a to jsem pernamentkář :D

Petr78

Kulič byl naposledy v Pce se Saňákem a teď je v Chrudimi myslím. Nevím koho by chtěli za trenéra , ale myslím že odvolávat trenéra po třetím kole je trochu předčasné. Já věřím že se to otočí a zase budou hrát dobrý fotbal a hlavně vyhrávat. Věřím že v neděli si otevře svůj gólový účet u nás Van Burren.

Marek2001

Tak v neděli koukám, že nás píská Rouček.

hradec-valec

Citace od: Petr78 kdy Včera v 16:20:57Kulič byl naposledy v Pce se Saňákem a teď je v Chrudimi myslím. Nevím koho by chtěli za trenéra , ale myslím že odvolávat trenéra po třetím kole je trochu předčasné. Já věřím že se to otočí a zase budou hrát dobrý fotbal a hlavně vyhrávat. Věřím že v neděli si otevře svůj gólový účet u nás Van Burren.

Už po čtvrtém, ale i tak by to bylo dost brzy ... Otázkou k tématu odvolání je, jestli je to prostě jen smůla / potřeba se sehrát, že body nejsou, nebo  je to celkově špatným nastavením hráčů a hrou, která nemá koncepci. Tím rozhodně neříkám, že má již Hořejš pryč. Nicméně proti týmům, které nebudou tvořit nesmíme hrát jako proti Karviné - tj. Nakopávání dopředu na Micka přímo od gólmana, místy od zadních řad. Takto prosím už ne!