Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

To Pardubicim přijeli jenom fandit děti ne? 😁 Bohemka hraje tak to jejich bratři nepřijedou 😁😁.

Honza78

Bude full house? Hosté jiste nebudou mít a to ani my ne. Kdyby se ten začátek nepokazil,  tak by jistě bylo

Honza78

Jinak dneska 2:0 a 8 K diváků

Honza78

Držení míče,  ostuda

Pavel95

Nedá se na to dívat, PCE až na skore ve všem lepší. Trávník zase katastrofa

Petr78

Jediná změna oproti zápasu s Karvinou je  , že vedeme. Jinak výkon opět tragédie. Snad se druhá půle zvedne. Nic než Hradec

BJH

Moc koukatelné to není. Být tam jiný soupeř, tak bych se modlil

Pavel95

Citace od: BJH kdy Neděle 10/08/25 15:59:28Moc koukatelné to není. Být tam jiný soupeř, tak bych se modlil

To už by bylo po zápase

Marek2001

Honza78

Honza78

Pavel95

Honza78

Takže budeme poslední pokud neudrzime remízu a jsem zvědav co na to vedení a kolik lidí přijde příště na fotbal.

Marek2001

Hořejš musí skončit tam prostě od té Karviný nic se nezměnilo.....

Pavel95

Ani ty karty nejsou už náhoda, pomalej tým co nestíhá a fauluje. A pak se zbavíme rychlých Juliše a Náprstka

Marek2001

Honza78

Mě nevadí prohra,  al jedině se vztyčenou hlavou a ne že první poločas je držení míče  36 ku 64. Když má náš hráč míč,  tak se mu ostatní neukazou a on neví komu přihrát. Maká se 90 minut

Stanley1980

Hořejš ven !!! Fotbal k pláči, vůbec nevíme co hrát, dvě přesný přihrávky po zemi, to v našem podání neexistuje...

Marek2001

Jinak to chce někoho přivést ještě místo Harazima.

Petr78

Harazim je úplně z formy od začátku ligy

Petr78

Ale celkově je to jedno velký špatný.

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Neděle 10/08/25 18:03:24Harazim je úplně z formy od začátku ligy

U Harazima tam to smrdí pokaždé s červenou.

Marek2001

Citace od: Pavel95 kdy Neděle 10/08/25 15:48:35Nedá se na to dívat, PCE až na skore ve všem lepší. Trávník zase katastrofa

Trávník ve Vítkovicích to je ještě dvakrát horší než u nás.

Votrok2

Chce se mi blejt velebnosti. Ti kluci absolutně nevědí co mají hrát. Do dneška jsem Hořejše bránil, ale to už skončilo. Koho už porazit, když ne ty tragédy jz jihu? Chce to razantní změnu, jinak se oslavy 120 let stanou smutnou sezónou. Dokud se něco nezmění, tak pardon, ale já u toho nebudu. 45 let jezdím pravidelně 60 kilometrů, ale náladu si můžu kazit u tekevize v pergole.

BJH

Nevím, jak jsme na tom finančně, ale za mě by to chtělo ještě někoho do útoku a klidně pustit víc kaček. Někoho k Burenovi. Ten tam ubrání více než naše obrana... A co se rychlosti týče tak je to bída..

V bráně dát šanci Vágnerovi.. Áda hodně pochytá, ale občas trnu.. vypadává to z něj čím dál víc..

Votrok2

Citace od: BJH kdy Neděle 10/08/25 18:56:41Nevím, jak jsme na tom finančně, ale za mě by to chtělo ještě někoho do útoku a klidně pustit víc kaček. Někoho k Burenovi. Ten tam ubrání více než naše obrana... A co se rychlosti týče tak je to bída..

V bráně dát šanci Vágnerovi.. Áda hodně pochytá, ale občas trnu.. vypadává to z něj čím dál víc..
Chce se prodat a hraje moc nohama

Votrok2

Citace od: BJH kdy Neděle 10/08/25 18:56:41Nevím, jak jsme na tom finančně, ale za mě by to chtělo ještě někoho do útoku a klidně pustit víc kaček. Někoho k Burenovi. Ten tam ubrání více než naše obrana... A co se rychlosti týče tak je to bída..

Chce to opravdu nějkýho černýho. Oni nám dělají problémy pohybem

Marek2001

Že by Hořejš a Hapal by byli první trenéři odvolání? 😁

BJH

Chce. Někdo kdo by byl dravý, technicky dobře vybavený střelec, který zachová chladnou hlavu a nebude to střílet bůhví kam z první.

Je vůbec nějaká databáze volných hráčů?
Kromě transfermarkt

Marek2001

Tak máme o bod více než Baník 😁.