Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Petr78

Citace od: Kovy35 kdy Dnes v 09:59:49přátelé, mám na vás dotaz. zvažuji za týden vyrazit po vlastní ose do Edenu s dcerou, do našeho sektoru. na fotbale sem tam po pravdě ještě nebyl. jak to v praxi chodí s lístky? dopředu se to řeší nějak s naším klubem nebo není problém to tam zakoupit na místě na pokladně? vidím že ten sektor má přes tisíc míst a asi se nepředpokládá že by se to vyprodalo ne? nebo jo? :D.

pak ještě jestli máte nějaký tip na parking auta. jestli nějaké P+R na okraji plus tramvaj/metro nebo je tam něco dostupného blíž?
předem díky za jakékoliv info..

Já když jedeme do Prahy na nějaký koncert , parkuju na Černém mostě , je tam pěkný parkovací dům za 50kč na den , pokud nezdražily a je to hned u zastávky metra. Pak se přesouván po Praze metrem.

Marek2001

Citace od: Kovy35 kdy Dnes v 09:59:49přátelé, mám na vás dotaz. zvažuji za týden vyrazit po vlastní ose do Edenu s dcerou, do našeho sektoru. na fotbale sem tam po pravdě ještě nebyl. jak to v praxi chodí s lístky? dopředu se to řeší nějak s naším klubem nebo není problém to tam zakoupit na místě na pokladně? vidím že ten sektor má přes tisíc míst a asi se nepředpokládá že by se to vyprodalo ne? nebo jo? :D.

pak ještě jestli máte nějaký tip na parking auta. jestli nějaké P+R na okraji plus tramvaj/metro nebo je tam něco dostupného blíž?

Vždycky týden předem dá náš klub odkaz na FB kde se dají do sektoru hostí lístky. Parkování to netuším taky jsem tam ještě nebyl.

Pavel95

Já mám lístky vedle našeho sektoru, přímo k nám se budou dát koupit v týdnu přes klub, info ještě určitě bude. Jinak auto je nejlepší nechat na P+R Černý Most (hned u sjezdu z D11) a dojet MHD. Parking na den za 50 Kč
A v neděli tam místo bude. Eden je hezkej stadion.

Marek2001

VotrokSpecial

Zadry chytá. Darida ještě doléčuje šrámy.

Pavel95

Snad bude na Karvinou, jinak sestava vypadá na papíře dobře

VotrokSpecial

Pavel95

Pavel95

Krásně to vzal na sebe, tohle nám chybělo

Petr78

Snad si to přenese i do ligy a bude to tam sypat

Marek2001

VotrokSpecial

A dopjordele kurwa mac druhy gól Adam wlkanowa 😂

Petr78