Citace od: Marek2001 kdy Čtvrtek 10/07/25 12:32:15Letos i ta druhá liga bude po dlouhé době dost zajímavá. Tipuji tam na postup Zbrojovku a baráž Artis a Chrudim. A sestup z Chance ligy PCE a baráž Zlín, Dukla.
Jinak četli jste toho Jardu z Věkoš, jak si stěžuje že do Bohemky nikdo nechce jít?
on to tak trochu odstartoval náš Jirka Sabou, jak si po sezoně postěžoval na tu "drahotu" ohledně smlouvy Kuby Klímy. pak v tom pokračoval Habanec z ústí a svou polívčičku si přihřál i Veselý.
vnímám to jako normální tržní ekonomiku. ty dvě brna nyní notně narušily léta netknutou symbiozu přestupové ekonomiky klubů ze spodku ligy. přes Klímiče se to dotklo i nás.
zrovna Bohemka a Veselý by si ale spíš měly řešit vlastní problémy. ve včerejším "malým" zajíci zaznělo mj. jak zrovna Veselý komunikuje s hráči že oproti němu je hubatý Míra Koubek hodným dědečkem. já to už teda slyšel dřív z jiného vlastního zdroje, že mladí v bohemce se ho normálně bojí a starší hráči nad tím jen zavírají oči. nechápu, jak tenhle buran může dělat trenéra nároďáku.
ještě ohledně drahoty přestupů v rámci česka. zkrátka kdo nyní dělá a investuje do opravdového vlastního scoutingu, je a bude v obrovské výhodě oproti ostatním. to se týká i hledání náctiletých kluků do svých dorostů apod. když pominu top 4 kde už scoutují hráče roky a mají to personálně a procesně vyřešené, tak nejvíc se jim přibližuje Liberec, logicky díky Nezmarovi a lidem které si přivedl. ten má oproti klubům ze středu, tedy i nám, v tomhle prozatím nedostižný náskok. skautingové týmy ale už chystají v sigmě, obě brna to taky rozjely.
bude přituhovat. objevit zavčasu další Spáčily a Zadražily bude spíš kupa štěstí.
jinak s odstupem pár dnů musím říci, že nadšení z Micka fakt nesdílím a to proti němu osobně vážně nic nemám, i já ho mám za sympaťáka. nechci znát cenu přestupu a jeho smlouvy. samozřejmě si ale moc přeju ať to není další Pišta. tomu by se paradoxně mohlo ulevit jelikož pozornost na sebe strhne nyní právě Mick. sem moc zvědav jak si s tím vysokým očekávání poradí.