Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Citace od: Shaqiri kdy Středa 12/03/25 20:16:21
Citace od: Marek2001 kdy Středa 12/03/25 19:54:52Ať, už je konec sezóny, ať to prodaj a táhnou někam všichni, včetně Horejše a postavit to celé nové. Vždyť, ta hra nemá nic... Jediný kdo, se snažil tak Čihák, Slončík a Jurčenko.
chtělo by to trochu pokory, Jablonec je silnější mančaft ,avkombinované sestavě nemůžem čekat zázraky

Tak pokory, by si zasloužil maximálně dneska Slončík, Jurčenko a Čihák ostatní bída.

Pavel95

Hlavní události
Fotbal na poli. Když hrál Jablonec v první březnový den v Hradci ligu, zdálo se, že se plac na Malšáku mírně vzpamatoval. Byla to však chiméra. Po dalším střetu s Karvinou je v příšerném stavu. Přitom tady hraje už za týden a půl reprezentace...

Jablonecké střídání. Jablonec byl lepší v první půli, po změně stran se však podobně jako v nedávném ligovém duelu Hradečtí zvedli. Jenže kouč Luboš Kozel si dokázal pomoci, z jablonecké lavice zvedl Michala Berana, Lamina Jawa, Alexise Alegueho, Dominika Hollého a tahle baterie utkání zlomila.

Zraněná opora. Natáhl si kapitánskou pásku, tentokrát se postavil při absenci Tomáše Petráška do středu defenzivní trojice. Filip Čihák však střetnutí nedokončil, zranil se na začátku druhého poločasu. Zdálo se, že si podvrtnul kotník, pro ,,votroky" je to potíž.

Podepisuju

Petr78

Citace od: Pavel95 kdy Středa 12/03/25 20:52:11
Citace od: Petr78 kdy Středa 12/03/25 20:35:24A je myslím potřeba aby toho Slončíka udělali na přestup

Bez šance

Šance je vždycky

BJH

Nebýt Slončíka, Čiháka, tak by to bylo na výplach očí..

Je hezké, že máme mladé talentované hráče, ale bohužel, půlka by asi neměla ani na nižší ligu.

Co se trenéra týče, možná by to chtělo nějakého zahraničního. Ale bohužel v Česku se až na pár výjimek toči mezi kluby stále stejná jména.

Pavel95

Samek zklamání, tam o uplatnění vysoké opce nemůže být ani řeč

Kovy35

Citace od: Pavel95 kdy Středa 12/03/25 21:02:21Samek zklamání, tam o uplatnění vysoké opce nemůže být ani řeč
u něj opce doufám v žádném případě. myslím ale že se bude dost váhat i u Grigera.

Honza78

Dnes jsem měl pocit, že  nechceme ani vyhrát. Z toho fotbalu akorát boleli oči. Už to prodejte ať si vlastník udělá pořádek.

Pavel95

Citace od: Kovy35 kdy Středa 12/03/25 21:04:28
Citace od: Pavel95 kdy Středa 12/03/25 21:02:21Samek zklamání, tam o uplatnění vysoké opce nemůže být ani řeč
u něj opce doufám v žádném případě. myslím ale že se bude dost váhat i u Grigera.

Je to tak, někteří ji uplatňovali už po prvním zápase a teď to vypadá spíš naopak

Kovy35

jinak co si myslíte na jaře o Spáčilovi? mě přijde že to není už ten tahoun z minulého roku, jak kdyby byl hlavou už v Plzni.
jsme v herní krizi, to je celkem viditelné, je to sport. na druhou stranu, ať se na mě trenér nezlobí ale doba hájení je už dávno pryč a skřípe to, skřípe.

Marek2001

Citace od: Kovy35 kdy Středa 12/03/25 21:27:17jinak co si myslíte na jaře o Spáčilovi? mě přijde že to není už ten tahoun z minulého roku, jak kdyby byl hlavou už v Plzni.
jsme v herní krizi, to je celkem viditelné, je to sport. na druhou stranu, ať se na mě trenér nezlobí ale doba hájení je už dávno pryč a skřípe to, skřípe.

Já, jsem to psal dneska, že už se vidí v Plzni no. Spíš mě zklamal Horák, jak poslední zápasy hraje...

Stanley1980

Přátelé, tak jsem ještě nezablokován...Fotbal byl včera opravdu špatný. Posily: Vlčák, špatný, Samek, špatný. Od nich ale potřebujeme přidanou hodnotu... Petras  vykartovaný. Doufám, že trenér využije zbytek sezóny k nalezení optimální sestavy, nebo lépe ke zlepšení herního projevu, neboť hrajeme pekny houno. 

Stanley1980

Toto je fialovej hnus, takto si klub váží nejvěrnějších:

Tato událost nás velice mrzí a chápeme, že vyvolala silné emoce. Je pro nás důležité, aby byla celá situace objektivně vyhodnocena, a aby se předešlo jakýmkoli případným konfliktům v budoucnu. V tuto chvíli však považujeme za nezbytné vyčkat na kompletní informace a stanoviska všech zúčastněných stran. Jakmile budeme mít k dispozici veškerá relevantní fakta, klub k celé věci zaujme oficiální postoj.

Stanley1980

Horejš na tiskovce: Vždycky někdo udělá chybu, pane Horejš...Al fotbal je to na blití.. Takhle já žvanit v práci po zpackané zakázce, tak mne daj facku a vzápětí podepsat dohodu o ukončení pracovního poměru...Mužstvo je totálně v rozkladu, nikdo neví, co má hrát, pro obyčejný aut si nikdo nejde. Nemít Slona, tak jsme v pytli úplně...

Honza78

Mě  by prohra ani nevadila,  ale vadí mi,  že  když jsou fotbalisté za svoji práci placeni,  tak by měli na hřišti dát všechno i kdyby se hrálo s týmem z okresniho přeboru. Včera se snažili jen srovnat místo toho, aby hráli naplno  90 minut.
Tak zas v neděli na hokej,  snad uvidím lepší zápas.

Marek2001

Doufám, že aspoň dneska sníží trest Petráškovi, a v neděli bude moct nastoupit. Navíc, se asi zranil Čihák, tak to by jsme měli o 2 klíčový obránců méně.