Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Earl

Jojo, to pak bude multikulti viď. Deset kilo tvarohu  ;D  ;D  :-*

Stanley1980

Pro zmlácený fanoušky, pokud máte záběry, existuje něco jako Generální inspekce policejních sborů ( GIPS ), podejte tam stížnost. Tyhle dementi, kterym budeme ještě platit výsluhy z našich daní, si nic jinyho nezaslouží.

Stanley1980

Člověče, od inteligentního giganta Tvýho formátu bych čekal jinou reakci. Ale Ty jseš hloupuckej, viď:)?

Earl

No máš pravdu, právě se vracím že Španělska, ale nějak houstne provoz, tak budu nuset končit abych to zvládl a stačil se ještě jednou otočit. ;D

Stanley1980

Takže ty jseš ta lopata, co řídí ty pixly :)? ( kamiony ). Ještě si nic nechytil od nějaký štětky :))?

Petr78

Nikdo nechce abychom se jim omlouvali , jen to abychom se nechovali tak , že za naše chování bude klub platit ,nic víc. To znamená že na černé hráče se nebude bučet.

Admin

Citace od: Stanley1980 kdy Úterý 11/03/25 00:01:39Ve Španělsku jseš jak doma, viď:)? Tam je buzerantů a cernejch jak nasráno. Ja jsem v Itálii na lyžích, kreténe. Ale skutečně, ne že to píšu...

Já nevím co jste za člověka a v podstatě mě to je asi jedno, ale Váš způsob komunikace překračuje nejenom základní pravidla slušného chování, ale hraničí již s rasovou nesnášenlivosti a tu tu rozhodně tolerovat nebudu. Toto je poslední varování Vám i případným dalším adeptům. Admin

Admin

Omlouvám se všem, ale poprvé jsem musel přistoupit k promazani některých příspěvků. Snad sd to již nebude opakovat.

Stanley1980

Takže vadili zkurveny státní zaměstnanci a ESG korporátní blbečci. Admine, to je rasismus jak svině:)). A ještě takovej dovětek, mně v třetím pádu   ( komu čemu) se píše nikoliv mě, ale mně. K případný blokaci, je mne to úplně u zadele...

Honza78

Nevíte, proč není zítra na O2 fotbal s Jabloncem, ale je až ve čtvrtek jako záznam? Na co je tam tolik kanálů, když v ten samý den ve stejný čas jde jen na čtyřech kanálech PCE s Baníkem? Rozumí tomu někdo?

Honza78

Beru zpět, koukal jsem na blbý datum.  ;D  ;D  ;D  ;D

Honza78

To by mě zajímalo, kdo je z nich tam stále nespokojen z nedostatečných informací o klubu (o sponzorech + smlouvách hráčů).

https://hradecky.denik.cz/zpravy_region/zajemce-prodej-fc-hradec-kralove-vyhrady-20250311.html

Shaqiri

Dnes tipuju remízu 1:1,na penalty postoupí ten šťastnější,3200 diváků, nic než HRADEC!

Marek2001

Dneska 2:0 Vágner to v bráně zavře, a 5000 diváků.

Petr78

Na toho Vágnera jsem docela zvědavej jak bude chytat.

Pavel95

Zítra měníme trávník

BJH

Zatím dle streamu na tipáči bída.. Tam není vůbec ale vůbec nic.. Dneska by nás zatím dala i Kroměříž..

Marek2001

Hnus, hnus, hnus na to se nedá koukat...

Petr78

Ten Horák je totálně bez formy

Marek2001

Vždyť nedají pořádný centr ani si nenahrajou na metr. Jediný kdo se mi dneska líbí tak Čihák.

Petr78

Otočíme v druhé půli , nic než Hradec

Marek2001

Spáčil, už se vidí v Plzni...

hradec-valec

Ten Vagner dnes nemá den...

Marek2001

Ať, už je konec sezóny, ať to prodaj a táhnou někam všichni, včetně Horejše a postavit to celé nové. Vždyť, ta hra nemá nic... Jediný kdo, se snažil tak Čihák, Slončík a Jurčenko.

Shaqiri

Citace od: Marek2001 kdy Středa 12/03/25 19:54:52Ať, už je konec sezóny, ať to prodaj a táhnou někam všichni, včetně Horejše a postavit to celé nové. Vždyť, ta hra nemá nic... Jediný kdo, se snažil tak Čihák, Slončík a Jurčenko.
chtělo by to trochu pokory, Jablonec je silnější mančaft ,avkombinované sestavě nemůžem čekat zázraky

Petr78

Druhá půle výrazně lepší , krásný gól , Nedělal bych z toho vědu. Hlavně aby se nebyl zraněný Čihák , ten byl dnes skvělý. A Mihálik dnes dokázal , že když se nedaří tak se opravdu nedaří.

Petr78

A byl jsem zvědavý na Vágnera a jsem z něho trochu rozpačitý

Petr78

A je myslím potřeba aby toho Slončíka udělali na přestup

Pavel95

Citace od: Petr78 kdy Středa 12/03/25 20:35:24A je myslím potřeba aby toho Slončíka udělali na přestup

Bez šance