Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Earl

Jojo, to pak bude multikulti viď. Deset kilo tvarohu  ;D  ;D  :-*

Stanley1980

Pro zmlácený fanoušky, pokud máte záběry, existuje něco jako Generální inspekce policejních sborů ( GIPS ), podejte tam stížnost. Tyhle dementi, kterym budeme ještě platit výsluhy z našich daní, si nic jinyho nezaslouží.

Stanley1980

Člověče, od inteligentního giganta Tvýho formátu bych čekal jinou reakci. Ale Ty jseš hloupuckej, viď:)?

Earl

No máš pravdu, právě se vracím že Španělska, ale nějak houstne provoz, tak budu nuset končit abych to zvládl a stačil se ještě jednou otočit. ;D

Stanley1980

Takže ty jseš ta lopata, co řídí ty pixly :)? ( kamiony ). Ještě si nic nechytil od nějaký štětky :))?

Petr78

Nikdo nechce abychom se jim omlouvali , jen to abychom se nechovali tak , že za naše chování bude klub platit ,nic víc. To znamená že na černé hráče se nebude bučet.

Admin

Citace od: Stanley1980 kdy Úterý 11/03/25 00:01:39Ve Španělsku jseš jak doma, viď:)? Tam je buzerantů a cernejch jak nasráno. Ja jsem v Itálii na lyžích, kreténe. Ale skutečně, ne že to píšu...

Já nevím co jste za člověka a v podstatě mě to je asi jedno, ale Váš způsob komunikace překračuje nejenom základní pravidla slušného chování, ale hraničí již s rasovou nesnášenlivosti a tu tu rozhodně tolerovat nebudu. Toto je poslední varování Vám i případným dalším adeptům. Admin

Admin

Omlouvám se všem, ale poprvé jsem musel přistoupit k promazani některých příspěvků. Snad sd to již nebude opakovat.

Stanley1980

Takže vadili zkurveny státní zaměstnanci a ESG korporátní blbečci. Admine, to je rasismus jak svině:)). A ještě takovej dovětek, mně v třetím pádu   ( komu čemu) se píše nikoliv mě, ale mně. K případný blokaci, je mne to úplně u zadele...

Honza78

Nevíte, proč není zítra na O2 fotbal s Jabloncem, ale je až ve čtvrtek jako záznam? Na co je tam tolik kanálů, když v ten samý den ve stejný čas jde jen na čtyřech kanálech PCE s Baníkem? Rozumí tomu někdo?

Honza78

Beru zpět, koukal jsem na blbý datum.  ;D  ;D  ;D  ;D

Honza78

To by mě zajímalo, kdo je z nich tam stále nespokojen z nedostatečných informací o klubu (o sponzorech + smlouvách hráčů).

https://hradecky.denik.cz/zpravy_region/zajemce-prodej-fc-hradec-kralove-vyhrady-20250311.html

Shaqiri

Dnes tipuju remízu 1:1,na penalty postoupí ten šťastnější,3200 diváků, nic než HRADEC!

Marek2001

Dneska 2:0 Vágner to v bráně zavře, a 5000 diváků.