Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Shaqiri

Včera hokejky potěšily výhrou z Budějovic, tak věřím že fotbalisté navážou a vyhrajeme 2:1,5800 diváků, nic než HRADEC!

BJH

Nevíte někdo o nějakém streamu? Dnes se na zápas nedostanu. O2 nemám a ani Betano nebo Chanci.

Díky za tipy

Petr78

Tak za chvíli směr stadion , důležitý zápas , nic než Hradec

Marek2001

Hořejš ven ta hra nemá nic.

Petr78

Jablonec to hraje dobře, jako vyhazovat trenéra mi přijde ujetý , góly musí dávat hráči na hřišti , šance jsou jen to proměnit.

Petr78

A neřekl bych že zrovna dneska ta hra je až tak zlá. Musíme bojovat , nic než Hradec

Votrok2

Jabko je prostě v laufu. Nesnáším je, nenávidím, ale musím to uznat

Yanky

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 01/03/25 16:51:42Hořejš ven ta hra nemá nic.

Za mě trenér na svém místě. Doufám, žer tu bude ještě dlouho. Každopádně dnes to bylo celý divný. Centry se nedařily, hrozně nepřesností...

Pavel95

Jak vypadalo hřiště? Nemohl jsem být  >:(

Enduuu

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 01/03/25 16:51:42Hořejš ven ta hra nemá nic.
A koho chceš jiného? Horejš nás skoro dotáhl do evropy, navíc na trhu momentálně moc lepších jmen není, jestli chceš borce jako Střihavku který tahá Pardubice do Národní ligy tak prosím

Marek2001

Bod nakonec dobrej, ale ta červená pro Petráška já nevím hodně přísná.

Petr78

Remíza zasloužená , ten výkon si myslím že nebyl zas tak špatný , Jablonec mnohem lepší s nebezpečnější než minule Bohemians , proto ten bod beru. Jen nechápu , proč sem jezdí pískat pořád Rouček , to je největší piskoř ligy. Tak snad za týden vítězství , už bude potřeba. Nic než Hradec

Shaqiri

Citace od: Pavel95 kdy Sobota 01/03/25 18:16:34Jak vypadalo hřiště? Nemohl jsem být  >:(
hřiště špatné, nesmysl před zápasem v tom počasí to zavlažovat

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Sobota 01/03/25 18:57:23Remíza zasloužená , ten výkon si myslím že nebyl zas tak špatný , Jablonec mnohem lepší s nebezpečnější než minule Bohemians , protonbod beru. Jen nechápu , proč sem jezdí pískat pořád Rouček , to je největší piskoř ligy. Tak snad za týden vítězství , už bude potřeba. Nic než Hradec

A u varu Adamková, a na čáře Ratajová to opravdu chceš....