Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Kovy35

Stanley: však já si též myslím, že už stačilo a je čas na změnu. každý kdo se kdy trochu motal nebo motá kolem fchk ví své o, jak to kulantně nazvat, tajném "provizním" systému. jinak pozor, JS při přestupech řešil komunikaci a celé to procesní zprostředkování, jinak ale vše kolem financí a finalizace podpisů smluv měl pod sebou primárně RJ. mj. proč asi že.

uvidíme co z toho nakonec bude, může to být jen spekulace.

co se týče pana Kačeny a jeho megalomanství, které zcela poblouznilo, řekl bych až zfanatizovalo Brno a okolí, hlavně všechny ty do letošního roku schované fans flinty, resp. fanoušky úspěchu. naprosto souhlasím že tenhle způsob napumpování obřích peněz čistě z vlastní kapsy do černé díry jménem fotbal je takové z mého pohledu trochu krátkozraké a řekl bych že dlouhodobě v českých podmínkách spíše neudržitelné.
mám v Brně pár známých co taky fandí flintě. říkám jim: hele a slyšeli jste někdy předtím o tom panu Kačenovi? vždyt před rokem ho naprosto nikdo neznal, jen lidi z jeho oboru nejspíš. dostávám furt ty stejné odpovědi: nás to nezajímá, hlavně že sype ať to stojí co to stojí a slíbil nám nové obří Lužánky.

prostě ho mají za svého mesiáše, až boha, který je dovede se Svědíkem nejdéle do několika let k titulu. ano, tohle je jejich meta, poháry už berou za pár let jako samozřejmost. zatím sem se nepotkal s aspoň trochu rozumným a pokorným flinta fandou.

ono když nakouknete ke komentářům z jejich strany ke včerejšku, tak se dozvíte v drtivé většině jen to, že byli jasně lepší, my měli štěstí a téma hlavičky na Daridu je raději tabu. my pro ně nejsme žádný soupeř kterého by brali jako sobě rovnému.

VotrokSpecial

Když jsem viděl brněnský komentáře před zápasem, jak je Hradec hratelnej soupeř a že v žádným případě nemůžou prohrát, tak jsem fakt rád, že dostali trojku a nazdar. Pokora a respekt jim nic neříká.

Pavel95

Nechme je v tom žít, borci porazili Kroměříž s Vlašimí a mají nosánky nahoru. Včera jsme je vrátili do reality a to stejné je čeká příští rok pokud postoupí.

Marek2001

Petr78

Tyhle mecenáši , to už ti bylo , my měli Vodu , Slavia Korbela , taky jsme si mysleli , že se jen úspěchy pohrnou. Jenže ouvej , peníze došli a pak to vede ke krachu. To se lehce může stát i v Brně. My tu můžeme být rádi , že to tenkrát město koupilo od Vody , jinak tu reálně hrozil konec fotbalu. Takže jestli naší nový spolumajitelé donutili město prodat jim podíl takto relativně levně , je znamení toho , že nebudou do klubu pumpovat prachy hlava nehlava. Přejme jim ať mají šťastnou ruku při výběru nového sportovního ředitele a generálního ředitele , ať náš milovaný klub jen vzkvétá.

Kovy35

Petře, tihle lidé, současní nově přicházející vlastníci klubů jsou diametrálně jinak bohatí ale i zkušení nežli mecenáši z devadesátek, tenkrát to byla fakt úplně jiná dimenze provozování fotbalu.

já flintě. nepřeju nic zlého ale tu většinovou aroganci a pohrdání ostatními, protože my máme např. Svědíka a vy ne, to mě vážně udivuje, jak rychle lze podlehnout až určité formě davové psychózy. pokora a respekt téměř nula, čest všem vyjímkám. pozoruju to se zájmem už od minulé zimy.

před rokem o svém majiteli, jehož byznys model podnikání stojí primárně na spekulacích, v drtivé většině nikdy neslyšeli a za pár měsíců je každý hrdým zbrojovákem, pro kterého je nový stadion pro 30 tisíc málo, to mě hlava fakt nebere.

u nás tu prodejní cenu klubu opravdu velmi snížily všechny ty pojistky města. zkrátka vlastníci mají svázanější ruce víc než si myslíme. všichni ostatní co v poslední době kupovali fotbalové kluby si s ním víceméně můžou dělat co chtějí.

Marek2001

Koukáte se na tu repre? To je něco strašného i s tím San Marinem. 🤮🤦

Majkee

Bohužel ano. Nedá se to. My si nenahrajeme na 5 metrů, natož si dát dlouhý centr. Ještě že je konec, jinak jsem se bál remízy:P To chtějí na MS? S tímhle? Co tam budou dělat? V HK jsem byl zatím na všech třech zápasech repre a ze všech jsem odcházel víc než zklamán.

Marek2001

Citace od: Majkee kdy Včera v 19:54:37Bohužel ano. Nedá se to. My si nenahrajeme na 5 metrů, natož si dát dlouhý centr. Ještě že je konec, jinak jsem se bál remízy:P To chtějí na MS? S tímhle? Co tam budou dělat? V HK jsem byl zatím na všech třech zápasech repre a ze všech jsem odcházel víc než zklamán.

Této repre se nedá fandit a pokud tam bude Souček který tu hru brzdí tak to lepší nebude.

Kovy35

Citace od: Marek2001 kdy Včera v 16:43:17https://youtu.be/Z3Tc__LNKWs?si=XBAnPlImISJIdApj

Rozhovor s Ulichem
fajn rozhovor, hezké historky ze společných působení s Horvim :)

jelikož ten podcast natočili dnes dopoledne, tedy po včerejším poháru, tak mě pobavila Uldova odpověď na závěrečnou otázku, co říká na masivní investice majitelů brněnských klubů? "chtěl bych vidět jejich Rozvahu a Výsledovku".

myslím že to přesně vystihuje vše.