Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Honza78

Proč není Umar v základu?

Pavel95

Citace od: Honza78 kdy Čtvrtek 13/08/26 18:24:08Proč není Umar v základu?

Ideální žolík kdyby na konci bylo ještě o co hrát

Marek2001

Twl Slone nedávej to furt doprostřed brány...

Marek2001

Zrovna tohleto kopyto nám dá góla...

Petr78

Tak škoda no , ale ten rozdíl je viditelný a řekl bych že sudí jim dost připískává. Škoda že dostali gól v situaci kdy se trochu nadechovali. Tak to aspoň se ctí dohrát.

Marek2001

Burák nebo Pišta dolů spolu nemůžou hrát prostě.

Marek2001

By nám taky mohl něco písknout...

Marek2001

Škoda ale konferenční liga nám bude slušet víc tam máme větší šanci něco uhrát

Petr78

Škoda , zasloužili si aspoň vyrovnat , ale přátelé , ten rozhodčí , ať se na mě nikdo nezlobí , ale od něj by se mohl učit kurvit zápasy i náš Berka. Všechno nám pisknul , i čistý zákroky , viz Darida. Takovou pomoc ty Turci nemaji zapotřebí.

Petr78

Jinak si myslím že byl výkon hodně slušný , a že tu smůlu v zakončení jsme si vybrali teď a Panathinaikos přejdeme.

Honza78

Řekové budou těžší, ale už jsme s nimi jednou hráli a přešli, ale to bylo před více jak 60 lety.

Pavel95

Teď pořádně odpočinout, další zápas po dlouhé době až za týden

Pavel95

Filip Mielke je 21letý (narozen 9. dubna 2005) perspektivní slovenský fotbalista, který momentálně hraje v nejvyšší slovenské soutěži (Niké liga) za klub **FK Železiarne Podbrezová**.

Zde je jeho podrobnější charakteristika a aktuální situace:

### Herní profil

* **Pozice:** Primárně nastupuje jako střední obránce (stoper), ale v případě potřeby dokáže zahrát i na pozici defenzivního záložníka.
* **Fyzické a technické parametry:** Je pravák. V Podbrezové (kam přišel v roce 2020 z Prešova) se postupně propracoval až do základní sestavy.
* **Zkušenosti:** Přes svůj nízký věk má na kontě už 63 startů v nejvyšší slovenské soutěži. Zatím se sice gólově neprosadil, ale zapsal si dvě asistence. Do sezony 2026/27 vstoupil s pevnou pozicí – v úvodních třech duelech odehrál plný počet minut.

### Reprezentační kariéra

Mielke je stabilní součástí mládežnických výběrů Slovenska 🇸🇰. Aktuálně reprezentuje národní tým do 21 let, za který si dosud připsal 11 startů a nastupoval například v kvalifikaci na Mistrovství Evropy U21.

### Aktuální dění a přestupové spekulace

Hodnota Filipa Mielkeho na trhu se odhaduje zhruba na 1 milion eur. Momentálně je v centru pozornosti českých klubů. Podle aktuálních informací ze srpna 2026 se intenzivně řeší jeho přesun do české Chance Ligy, přičemž velmi blízko k jeho angažování má **FC Hradec Králové**. Trenér David Horejš ho vnímá jako důležitou posilu pro defenzivu, která se potýká se zraněními. O Mielkeho služby projevily v minulosti zájem i Teplice.

Stanley1980

No, co říci k zápasům s muslimákama...Rozhodla výše rozpočtu, tzn. velké kluby mají rozdílové hráče, kteří mají kvalitu a chladnokrevnost v předfinální a finální fázi. Např. v druhém poločase bylo počínání Uhrinčatě ve vápně k uzoufání...Pod sebou měl dva hráče na penaltě...Zadražil, to co včera dostal za bramboru...1. tyč musí v této situaci uchytat. Ale!! Bez zkušenosti z Asie bychom měli menší pravděpodobnost úspěchu s PAO. Za mne 40% Hradec, 60% Panathinaikos...

Tipovačka: 1:2 v Řecku, 1:1 doma...

Pavel95

Mně by nepostup do ligové fáze nevadil, stejně jsme předběhli dobu a s tímhle kádrem by nám to akorát dělalo problémy v lize, ta musí mít teď přednost. Jasný, přišli by jsme o fajn peníze, ale s těmi teď takový problém mít snad už nebudeme.

Marek2001

Honza78

tak lupen na Panathinaikos doma.
Viděl jsem videa příznivců Besiktas po zápase s námi. Oni porazili několikanásobně chudší klub hubeně 1:0 a oni se už vidí jako mistr turecké ligy. Prostě to jejich nadšení  ;D

Marek2001

Ta Sparta baví oni prodávají téměř celý tým a přivedou to kopyto Juráska ještě když před pár lety řval S*rt Spartě a Sparta k*rva je  ;D  ;D.

Marek2001

Dancák nová smlouva super zpráva

Pavel95

Náš Okeke 1. gól ve druhé lize

Lukasen

Mielke už za Podbrezovou nehrál ted o víkendu..

Pavel95

Honza

Za mě Mielke lepší, Labik by byl zase jen na hostování

Pavel95

Chvátal zpět, dal si poločas za béčko. Hrál i Binar s Kubrem

Honza

Tak my nehrajeme a stoupáme tabulkou  ;D

Lukasen

Citace od: Honza kdy Včera v 19:42:27Za mě Mielke lepší, Labik by byl zase jen na hostování

Labík jde na přestup