Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Petr78

Citace od: Kovy35 kdy Sobota 12/07/25 09:59:49přátelé, mám na vás dotaz. zvažuji za týden vyrazit po vlastní ose do Edenu s dcerou, do našeho sektoru. na fotbale sem tam po pravdě ještě nebyl. jak to v praxi chodí s lístky? dopředu se to řeší nějak s naším klubem nebo není problém to tam zakoupit na místě na pokladně? vidím že ten sektor má přes tisíc míst a asi se nepředpokládá že by se to vyprodalo ne? nebo jo? :D.

pak ještě jestli máte nějaký tip na parking auta. jestli nějaké P+R na okraji plus tramvaj/metro nebo je tam něco dostupného blíž?
předem díky za jakékoliv info..

Já když jedeme do Prahy na nějaký koncert , parkuju na Černém mostě , je tam pěkný parkovací dům za 50kč na den , pokud nezdražily a je to hned u zastávky metra. Pak se přesouván po Praze metrem.

Marek2001

Citace od: Kovy35 kdy Sobota 12/07/25 09:59:49přátelé, mám na vás dotaz. zvažuji za týden vyrazit po vlastní ose do Edenu s dcerou, do našeho sektoru. na fotbale sem tam po pravdě ještě nebyl. jak to v praxi chodí s lístky? dopředu se to řeší nějak s naším klubem nebo není problém to tam zakoupit na místě na pokladně? vidím že ten sektor má přes tisíc míst a asi se nepředpokládá že by se to vyprodalo ne? nebo jo? :D.

pak ještě jestli máte nějaký tip na parking auta. jestli nějaké P+R na okraji plus tramvaj/metro nebo je tam něco dostupného blíž?

Vždycky týden předem dá náš klub odkaz na FB kde se dají do sektoru hostí lístky. Parkování to netuším taky jsem tam ještě nebyl.

Pavel95

Já mám lístky vedle našeho sektoru, přímo k nám se budou dát koupit v týdnu přes klub, info ještě určitě bude. Jinak auto je nejlepší nechat na P+R Černý Most (hned u sjezdu z D11) a dojet MHD. Parking na den za 50 Kč
A v neděli tam místo bude. Eden je hezkej stadion.

Marek2001

VotrokSpecial

Zadry chytá. Darida ještě doléčuje šrámy.

Pavel95

Snad bude na Karvinou, jinak sestava vypadá na papíře dobře

VotrokSpecial

Pavel95

Pavel95

Krásně to vzal na sebe, tohle nám chybělo

Petr78

Snad si to přenese i do ligy a bude to tam sypat

Marek2001

VotrokSpecial

A dopjordele kurwa mac druhy gól Adam wlkanowa 😂

Petr78

Slušný výkon zatím

Marek2001

I ten Sojka vypadá solidně.

Votrok2

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 12/07/25 19:07:23I ten Sojka vypadá solidně.
dost solidní. Rozdává skvělý míče. Buren to při tom jejich gólu dost odfláknul

Marek2001

Citace od: Votrok2 kdy Sobota 12/07/25 19:23:10
Citace od: Marek2001 kdy Sobota 12/07/25 19:07:23I ten Sojka vypadá solidně.
dost solidní. Rozdává skvělý míče. Buren to při tom jejich gólu dost odfláknul

To jim to pěkně namazal. Jinak Mihálik opět do počtu.

Shaqiri

No čtyři přípravné zápasy, čtyři výhry 👍

Kovy35

videl sem to az od cca 55 min. jak byste zhodnotili a srovnali oba polocasy? to co sem videl me teda vubec nepotesilo. prestali hrat nebo souper prepnul?

VotrokSpecial

První poločas z naší strany super koukatelny fotbal. 👍

Votrok2

A koukal jsem, že Slončík jako jedinej dnes nenastoupil za Plzeň!

Pavel95

Citace od: Votrok2 kdy Sobota 12/07/25 20:20:38A koukal jsem, že Slončík jako jedinej dnes nenastoupil za Plzeň!

Poojd  8)

Marek2001

Citace od: Votrok2 kdy Sobota 12/07/25 20:20:38A koukal jsem, že Slončík jako jedinej dnes nenastoupil za Plzeň!

Že by coming soon? 👀👀😁

Pavel95

Btw. viděli jste na FB to video jak ho Koubek během zápasu v*jebal?  ;D A nad tím byl popisek hostování v HK soon  ;D

Marek2001

Citace od: Pavel95 kdy Sobota 12/07/25 21:48:45Btw. viděli jste na FB to video jak ho Koubek během zápasu v*jebal?  ;D A nad tím byl popisek hostování v HK soon  ;D

Jo prý že to není dorostenecká liga nebo něco takového co tam říkal 😁.

Kovy35

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 12/07/25 21:27:55

Že by coming soon? 👀👀😁
kdyz uz hostovani tak aspon s opci pro novyho majitele. Sadek si ale asi bude chtit nechat v jeho pripade otevrene ruce. prestup ikdyz treba za mega eur by byl idealni. no uvidime..

Marek2001

Na Livesportu je nějakej napsanej na naší soupisce nějakej 19 kluk z Ameriky znáte ho někdo?

Kovy35

dle transfermarkt prisel loni v zime, byl v U19 a nyni naskoci do benga. spis je to izraelec s americkym pasem.

jinak koukali jste nekdo na slavii? kazdy zapas je jiny ale asi to bude za tyden slusny kolotoc 😁. mozna lepe kdyz si to odbydeme hned zkraje.

Marek2001

Citace od: Kovy35 kdy Neděle 13/07/25 17:49:10dle transfermarkt prisel loni v zime, byl v U19 a nyni naskoci do benga. spis je to izraelec s americkym pasem.

jinak koukali jste nekdo na slavii? kazdy zapas je jiny ale asi to bude za tyden slusny kolotoc 😁. mozna lepe kdyz si to odbydeme hned zkraje.

Aha dik za info, a já jsem si právě říkal, že jsem to nikde neznamenal ofiko.