Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Citace od: Kovy35 kdy Neděle 08/06/25 21:33:55
Citace od: Marek2001 kdy Neděle 08/06/25 20:38:32Tak do Sparty nejspíš zpátky Priske. Myslím, že pro ně to je nejlepší volba.
byl by to sice takový sňatek z rozumu ale asi by to v té jejich "prekérní" situaci dávalo smysl.

Tak už je to oficiální.

Kovy35

https://www.facebook.com/groups/liganarubysport/permalink/603795119402687/

už když sem nakouknul na google mapách, kde mají naši dneska hrát, tak mě napadlo, hele druhý malšák, akorát takový celkově hezčí a hlavně větší - 13 tisíc.

prostě si dodnes myslím, že těch 9 tisíc nás bude z hlediska rozvoje, pokud tady hodlají být fakt nějaké trvalejší vyšší ambice, bude dříve nebo později brzdit.

VotrokSpecial

Matej Pulkrab do Teplic. Tohle jméno se tu taky před časem objevovalo.

Votrok2

Citace od: Kovy35 kdy Neděle 08/06/25 20:44:25
Citace od: Pavel95 kdy Neděle 08/06/25 17:33:56Za chvíli končí permice pro stávající a těch nevyzvednutých je tam teda víc než dost.
propadne jich víc než tisíc to vypadá, to je pro klub určitě k zamyšlení. boom nového malšáku je definitivně pryč, odpadají mj. fanoušci úspěchu a zůstávají skalní, co nezapomínají na tu bídu let předchozích.
Nic se neboj. Já taky čekám co se uvolní. Ta největší poptávka teorve přijde. Do začátku sezóny je dost času a hodně lidí čeká do poslední chvíle

Marek2001

Citace od: Votrok2 kdy Pondělí 09/06/25 18:43:52
Citace od: Pavel95 kdy Neděle 08/06/25 17:33:56Za chvíli končí permice pro stávající a těch nevyzvednutých je tam teda víc než dost.
propadne jich víc než tisíc to vypadá, to je pro klub určitě k zamyšlení. boom nového malšáku je definitivně pryč, odpadají mj. fanoušci úspěchu a zůstávají skalní, co nezapomínají na tu bídu let předchozích.
Nic se neboj. Já taky čekám co se uvolní. Ta největší poptávka teorve přijde. Do začátku sezóny je dost času a hodně lidí čeká do poslední chvíle

Já budu spokojenej přes 3500, ale co by za to dál Kmoníček. Koukal, jsem na předprodej a žádná sláva.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 09/06/25 20:24:05

Já budu spokojenej přes 3500, ale co by za to dál Kmoníček. Koukal, jsem na předprodej a žádná sláva.

Já věřím v loňský čisla , do začátku sezony pořád času dost.

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Pondělí 09/06/25 20:26:16
Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 09/06/25 20:24:05

Já věřím v loňský čisla , do začátku sezony pořád času dost.

Jojo myslím, že lidi čekají na posily ještě, a jak se to vše pohne s prodejem klubů.

Marek2001

Ta repre opět nezklamala.

Enduuu

Tak Pilka podepsal novou roční smlouvu  ;)

Marek2001

Citace od: Enduuu kdy Úterý 10/06/25 17:07:23Tak Pilka podepsal novou roční smlouvu  ;)

Super zpráva.

Kovy35

ráno sem si počkal na odpočítávání volného prodeje permic a v okamžité nabídce "červené" východní tribuny v podstatě téměř nic volného oproti stavu v neděli těsně před půlnocí kdy končil ten deadline rezervací a svítila tam minimálně třetina neprodloužených v každém sektoru. takže evidentně ten systém rezervací není všem roven a kdoví jak to celé funguje :D.

Marek2001

Co ten Slon nevíte někdo jaká, je aktuální situace jestli zůstane?

Pavel95

Citace od: Marek2001 kdy Včera v 12:55:04Co ten Slon nevíte někdo jaká, je aktuální situace jestli zůstane?

Co vím, tak by měl začít přípravu v Plzni a pokud si nevybojuje místo v základu nebo hodně na hraně, tak se bude hledat další hostování, my zájem mít budeme a on taky.

Kovy35

Citace od: Pavel95 kdy Včera v 16:07:58
Citace od: Marek2001 kdy Včera v 12:55:04Co ten Slon nevíte někdo jaká, je aktuální situace jestli zůstane?

Co vím, tak by měl začít přípravu v Plzni a pokud si nevybojuje místo v základu nebo hodně na hraně, tak se bude hledat další hostování, my zájem mít budeme a on taky.
je to tak, zřejmě si ho ponechají na všechna předkola. nemyslím si že by ho pustili už na začátek sezony. řekl bych že máme celkem slušnou šanci. Koubkův kůň to není a příchodem Ladry s Višinským se mu notně zvedla konkurence. uvidíme, přejme mu to nejlepší a nějak to dopadne. dobré je, že ví, kde mu to šlapalo, byl spokojený a přijmou ho s otevřenou náručí :D.

Pavel95

Citace od: Kovy35 kdy Včera v 09:37:18ráno sem si počkal na odpočítávání volného prodeje permic a v okamžité nabídce "červené" východní tribuny v podstatě téměř nic volného oproti stavu v neděli těsně před půlnocí kdy končil ten deadline rezervací a svítila tam minimálně třetina neprodloužených v každém sektoru. takže evidentně ten systém rezervací není všem roven a kdoví jak to celé funguje :D.

Zvláštní  :D Jseš si jistej, že si to neprodlužovali na poslední chvíli před půlnocí? Znám hodně lidí co takový věci rádi nechávají na poslední chvíli  ;D Btw. dle systému je vedle mě taky permice, ale kromě Sparty tam za celou sezonu nikdo neseděl. No aspoň tam mám víc místa