Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Lukasen

Citace od: Marek2001 kdy Čtvrtek 16/07/26 19:18:32Umar opět luxus.

Těším se až bude volat na podzim Šádek, který chtěl za Slončíka 50 mega. A ze´sluchátka se ozve. Ale ovšem Adolfe, ale když šel Matyáš Vojta za 120 do Sparty a nehrající Slončík za 50, tak to bude počáteční cena těch 120 :)

Marek2001

Postupující ze zápasu Tromsø 🆚 Hradec může ve 3. předkole EL narazit na:

🇵🇹 Benfica (St. Gallen)
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Rangers
🇭🇺 Ferencváros (Twente)
🇩🇰 Midtjylland (Besiktas)
🇬🇷 PAOK (Kyjev)
🇦🇹 Salzburg
🇦🇿 Karabach (CSKA Sofia)

VotrokSpecial

Smradlonov nova vizuální identita. Solidní hnus. Ja v tom vidím pardubiciaka hlavou dolu, jak reje drzkou v zemi  :D 

Majkee

Citace od: VotrokSpecial kdy Pátek 17/07/26 12:32:58Smradlonov nova vizuální identita. Solidní hnus. Ja v tom vidím pardubiciaka hlavou dolu, jak reje drzkou v zemi  :D 

Já si původně myslel, že se jedná o nějaký vtip, ale vypadá to, že to v rokli myslí smrtelně vážně 🤣 Reakce našeho klubu adekvátní. Jen by mě zajímalo, kolik si za to firma řekla a jak dlouho umí kreslit v 'Malovaní' 😆

Stanley1980

Perníkov :D. Nejdůležitější ale je, že zlevnili vstupné : ))) Tzn., že průměrná přifouknutá návštěva nebude 2.120, ale 2.380 šulínů....

Majkee

No nic. Soustředění u konce, řeči stranou, chystáme se na Tromso s tím, co máme. Po včerejší  generálce se Horynovi asi nebude spát lehce. Zítra si snad Nory pustí v televizi, hrají od 14:00, na Tipaci to budou dávat. Před odvetou je pro nás nevýhoda, že máme derby s konepulkou (teď už vlastně s Pennymarketem, a nebo Psojedem), kdežto Tromso si zařídilo volný víkend. Snad se na to ale nebudeme vymlouvat, že ne.

jirik

Citace od: Majkee kdy Pátek 17/07/26 21:44:01No nic. Soustředění u konce, řeči stranou, chystáme se na Tromso s tím, co máme. Po včerejší  generálce se Horynovi asi nebude spát lehce. Zítra si snad Nory pustí v televizi, hrají od 14:00, na Tipaci to budou dávat. Před odvetou je pro nás nevýhoda, že máme derby s konepulkou (teď už vlastně s Pennymarketem, a nebo Psojedem), kdežto Tromso si zařídilo volný víkend. Snad se na to ale nebudeme vymlouvat, že ne.

Vždyť se hraje ve čtvrtek a derby je o víkendu před tím. Na to by se vymlouvala jen ubrecena Slavia.

Pavel95

Citace od: jirik kdy Sobota 18/07/26 11:19:41
Citace od: Majkee kdy Pátek 17/07/26 21:44:01No nic. Soustředění u konce, řeči stranou, chystáme se na Tromso s tím, co máme. Po včerejší  generálce se Horynovi asi nebude spát lehce. Zítra si snad Nory pustí v televizi, hrají od 14:00, na Tipaci to budou dávat. Před odvetou je pro nás nevýhoda, že máme derby s konepulkou (teď už vlastně s Pennymarketem, a nebo Psojedem), kdežto Tromso si zařídilo volný víkend. Snad se na to ale nebudeme vymlouvat, že ne.

Vždyť se hraje ve čtvrtek a derby je o víkendu před tím. Na to by se vymlouvala jen ubrecena Slavia.

To by bylo v pohodě, akorát že v Norsku hrajeme ve čtvrtek, v pátek se vracíme a v neděli už derby. Další týden to stejný, žádná sranda. Pamatuju si na naše zápasy po Mol Cupu, to bývala katastrofa

Marek2001

Pavel95

Chystate se nekdo na besedu? Mihli byste sem pak hodit nejake info?

Lukasen

Nevi někdo jestli se to bude ve ctvrtek vysilat někde? Nejaka stranka na instagramu psala, že sport 1, ale nikde jsem info jestli je to pravda nenašel??

VotrokSpecial

Na placený Oneplay by to vysílat určitě měli. Zkuste se zeptat na besedě, jestli bude ve sportbaru ve ČT otevřeno a bude tam puštěnej zápas? Diky

Marek2001

Citace od: Lukasen kdy Pondělí 20/07/26 11:33:00Nevi někdo jestli se to bude ve ctvrtek vysilat někde? Nejaka stranka na instagramu psala, že sport 1, ale nikde jsem info jestli je to pravda nenašel??

Sport 1 to bude.

Lukasen

V případě postupu proti Besiktas/Midytland :)

Lukasen

V případě vypadnutí proti Kluž/Jerevan.

Pavel95

Lukasen

Nějaké info z besedy?

Pavel95

Prý tráva nic moc kvůli počasí, máme pořád zájem o Samka, zájem má i hráč, ale Karviná chce moc, jednají

Lukasen

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 20/07/26 12:20:09
Citace od: Lukasen kdy Pondělí 20/07/26 11:33:00Nevi někdo jestli se to bude ve ctvrtek vysilat někde? Nejaka stranka na instagramu psala, že sport 1, ale nikde jsem info jestli je to pravda nenašel??

Sport 1 to bude.

Jak jsi na to přišel? Nikde se o tom nepíše..

Honza78

Citace od: Pavel95 kdy Pondělí 20/07/26 18:43:47https://www.salonkyhk.cz/zamestnanec-uveril-falesnym-policistum-sprava-nemovitosti-prisla-o-46-milionu/

Mimo fotbal, ale tohle je teda síla, ty peníze byly mj z našich daní.
stačí  jeden vystrašený zaměstnaný předduchodce a prachy jsou fuč.  A přitom každý stokrát slyší,  neposílejte peníze,  banky takto nesmí na vas vyvijet tlak....

Majkee

Marek2001

Citace od: Lukasen kdy Úterý 21/07/26 00:31:40

Sport 1 to bude.

Tak prý to nakonec nebude co psali na FB ve skupině. Ale prý to mělo být bez registrace na Tipsportu.

Majkee

Citace od: Marek2001 kdy Úterý 21/07/26 12:04:46
Citace od: Lukasen kdy Úterý 21/07/26 00:31:40

Sport 1 to bude.

Tak prý to nakonec nebude co psali na FB ve skupině. Ale prý to mělo být bez registrace na Tipsportu.

Meli jsme hrát raději Konferenční s Chorvaty, ti v televizi s Jabloncem jsou na Nová Sport 5 😂

Ladze

Je to na Sport1 mrkněte na Seznam a zadejte sportovní kanály. Mně to sem nejde zkopírovat. Začíná to Fotbal studiem v 18:30

Lukasen

Citace od: Ladze kdy Úterý 21/07/26 13:00:03Je to na Sport1 mrkněte na Seznam a zadejte sportovní kanály. Mně to sem nejde zkopírovat. Začíná to Fotbal studiem v 18:30

Je to tak tak snad to tak bude..