Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Co to dělál Čihák? Proč to vypustil

Petr78

Petr78

Těch šanci co spálí

Marek2001

Co to bylo tohleto?

Petr78

Honza78

Marek2001

Votrok2

Czaplárova past bude fungovat. Klid

Marek2001

A je po zápase připomíná mě to zápas v Boleslavi

Honza78

Na to se nedá  koukat

Petr78

Těm kurvam tam spadlo všechno ty vole

Marek2001

Petr78

Paráda , vypínám to

Marek2001

Ještě že jsem nejel a uvažoval jsem že pojedu udělal jsem dobře.

Mikess

Tohle si Sabou v pondělí zodpoví,snad už to bude poslední jeho pohovor v klubu!!! a konečně jsou v sestavě Šasinka -nahrada za Kubalu...Podle čeho ten Kotal určuje sestavu? chápu že ve studiu Isport se pěkně týmy rozebírají se,ale tady ne... asistent Standa Alibi?k hovnu.......shoď Kotala před týmem v kabině jako to bylo s Weberem!a pak říct,že se necítím na hlavního trenéra... chudáci lidí co jeli těch 250 km!!!!

Marek2001

Co chtějí více? Když neumí dávat góly

Marek2001

To moc pernamentkek přes zimu neprodají za takový výkony 🤮

Marek2001

A nejhorší na tom je že dneska bodovali všichni co byli pod námi...

Petr78

Citace od: Mikess kdy Sobota 16/12/23 16:15:09Tohle si Sabou v pondělí zodpoví,snad už to bude poslední jeho pohovor v klubu!!! a konečně jsou v sestavě Šasinka -nahrada za Kubalu...Podle čeho ten Kotal určuje sestavu? chápu že ve studiu Isport se pěkně týmy rozebírají se,ale tady ne... asistent Standa Alibi?k hovnu.......shoď Kotala před týmem v kabině jako to bylo s Weberem!a pak říct,že se necítím na hlavního trenéra... chudáci lidí co jeli těch 250 km!!!!

Pěkná kritika , ale možná by chtělo aby dal Vašulín aspoň občas góla , šanci má dost a i dnes , kdyby dal z té první šance gól , mohlo to být jiný. Zlín do čeho kopnul to tam spadlo.

Mikess

To jsou ale všechno kdyby....a že jich je..kdyby se neposral Liberec a Plzeň..kdyby jsme šli se Slavií do penalt..kdyby dal Vašulín s Libercem 4 góly co měl dát v těch šancích...

Marek2001

Aspoň mě ta Chelsea udělala radost dneska.

Petr78

Citace od: Mikess kdy Sobota 16/12/23 17:27:38To jsou ale všechno kdyby....a že jich je..kdyby se neposral Liberec a Plzeň..kdyby jsme šli se Slavií do penalt..kdyby dal Vašulín s Libercem 4 góly co měl dát v těch šancích...

A to je to , Vašulín , útočník na kterého se spoléhá se z dvaceti zápasů trefí dvakrát , náš nejlepší střelec je obránce , to může Sábou dělat co chce ale víc bodů mít nemůžeme. Šašinka se vědělo od začátku že není adekvátní náhrada , ale Kubala tu hrát nechtěl , měli ho držet na sílu? Za mě největší chybu co udělali , že se zbavily Smrže , to měli vyřešit mnohem líp.

Petr78

Citace od: Mikess kdy Sobota 16/12/23 17:27:38To jsou ale všechno kdyby....a že jich je..kdyby se neposral Liberec a Plzeň..kdyby jsme šli se Slavií do penalt..kdyby dal Vašulín s Libercem 4 góly co měl dát v těch šancích...

A přesně nám chybělo v zápasech s Libercem a Plzni to co dneska vyšlo Zlínu , že mu to tam napadalo , to štěstí jsme prostě neměli.

Mikess

Ten Smrž sakra chybí,Škoda mít o těch 7 bodů víc a že byli k mání ,tak by to bylo o dost veselejší.

Marek2001

Koukám na Bohemku a ty hrajou taky pěkný hovno taky jsou zoufalý.

Petr78

Citace od: Mikess kdy Sobota 16/12/23 19:32:39Ten Smrž sakra chybí,Škoda mít o těch 7 bodů víc a že byli k mání ,tak by to bylo o dost veselejší.

Přesně , mít obětech sedím bodů víc , tak se teď tady nezlobime. Škoda

Marek2001

Koukal jsem na fb Bohemky a na komentáře jak hodnotí Smrže a Prekopa prý jsou oba tragický u nich. Nevezmeme si je zpátky? 😂😂😂

Shaqiri

Včera prostě den blbec, hrajeme o záchranu nadáváme a hledáme příčiny neúspěchu.Máme krásnej stadion, který si zaslouží lepší ligovej fotbal a plné ochozy! Nic než HRADEC

Honza78

Při zápase s Baníkem se na 02tv říkalo, že na Vlkanovu HK nemá, ale že tu bude nějaký cizinec. Prostě už  ten klub prodejte nějakému nejlépe miliardáři než milionáři.

https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-liga-by-se-mela-zuzit-na-dvanact-tymu-expert-ma-radikalni-reseni-5018272