Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Kovy35

Citace od: Honza78 kdy Úterý 09/09/25 16:18:17
Citace od: Kovy35 kdy Úterý 09/09/25 15:34:45https://cc.cz/obri-deal-ceske-e-commerce-ondrej-tomek-prodava-shoptet-za-miliardy-korun-novemu-majiteli/

nedá se nic dělat, holt se ten fotbal v fchk sám neudělá  ;D
že by už připravoval nákup klubu atd?  8)
přidal sem to jen jako aktuální zajímavost, tohle s akvizicí fchk nemá zhola nic společného. tahle transakce se pekla také docela dlouho co vím.

Stanley1980

Vážení, buďme rádi, že máme zatím jenom žabomyší problémy s hradeckým fotbalem. Konečná, Maláčová a další kolaboranti - okamžitě ke zdi, 20 střelců nafasovat zásobníky a střelba dávkou... Běžte všichni k volbám...

BJH

Mám k dispozici jeden lístek, nechám za 300,- měl by někdo zájem?

Marek2001

Dresy na neděli parádní.

Petr78

Dresy nádhera , a to video o předání , to je super. Tak snad tu slávu v neděli okoření i třemi body. Nic než Hradec

Kovy35

Citace od: Marek2001 kdy Středa 10/09/25 14:23:03Dresy na neděli parádní.
velká paráda, tenhle trikot bych si koupil tuze rád.

Marek2001

Béčko aspoň ve Fotbale výhra v Derby 👍👍👍.

Marek2001

⚽️ Dnes jsme se znovu sešli k tématu prodeje FC Hradec Králové. S uchazečem jsme prošli reakce zastupitelských klubů na vyjednaný finanční rámec a z jednání vyplynulo několik konkrétních bodů – například úpravy podnikatelského plánu či minimální výši garantovaného příjmu pro klub.

📑 V následujících dvou až třech týdnech se bude dokončovat právní část celé transakce. Časový rámec se nemění – cílem je, aby nový partner vstoupil do klubu k 1. lednu 2026. Finální znění transakce tak bude zastupitelstvo projednávat nejpozději do konce letošního roku (možná už v listopadu, případně na mimořádném jednání).

🙏 Děkuji všem kolegům z koalice i opozice za konstruktivní přístup a věcnou debatu. Těší mě, že i u tak důležitého tématu dokážeme táhnout za jeden provaz.

📌 Další osobní jednání je naplánováno na 25. září.

VotrokSpecial

Me přijde, ze resej dokola pořád to samy. Tyhle body čtu uz asi půl roku a posun nikde...

Kovy35

chlapi, sorry ale tohle stěžování si na pomalost procesu prodeje je furt dokola a úplně o ničem. nějaký posun tam je každým jejich setkáním jenže ten konečný výsledek bude muset schválit 37 různých lidí a když jim to nebude dávat smysl, můžou tu roční snahu s klidem hodit do koše zmáčknutím jednoho tlačítka.

zkrátka je prodávajícím město, kde ten pomalý vývoj ovlivňuje spousta komplikujících faktorů, které se v obchodu typu soukromý vlastník vs. soukromý vlastník prostě nevyskytují.

realita je taková, že pokud zastupitelské kluby na městě, podotýkám všechny, nebudou aspoň v rámci možností nějak spokojené s parametry dohody, tak se žádný prodej konat nebude, jelikož tím hlavním orgánem, který to finálně musí schválit, je holt to zastupitelstvo.
já třeba naprosto chápu, že je snaha dosáhnout toho, aby to nakonec odhlasoval maximální počet zastupitelů, jelikož za rok bude vláda na městě dost možná jiná ale ten vztah město vs. fchk tady bude napořád. takže ta dohoda musí být funkční dlouhodobě.
mj. když se jednou v budoucnu rozhodne město zbavit i těch zbývajících 11 % akcií, tak jim to také potrvá kdovíjak dlouho.
nejen tady se furt volá po konci Springerové ale když bude za rok primátorem např. Denis D. a vládnout ANO, tak očekávejte hlavu a vládu města, která fchk fakt na ruku nepůjde. a podotýkám že jejím voličem jsem nebyl ani nebudu a fanouškem taky ne.

Shaqiri

Za mě se to vleče, ale věřím že to dopadne, máme krásný stadion a hrajme ligu,v což jsem před deseti lety jen doufal, jsem optimista, nic než HRADEC!

Marek2001

Tak hokejky stejný špatný start do sezóny jako fotbalisty náhoda? 😁

Marek2001

Teď koukám aby se vůbec zejtra hrálo.... Když vidím tu předpověď počasí.

Honza78

Hokejky špatný jako fotbal. Asi 5 hráčů nehrálo, možná to bylo tím. Teď tam řeší návštěvnost. No, co ukázali v pce se moc nedivím a také si myslím, že lidi si koupili lístky spíš na Spartu a víc utrácet nechtěli. Ono chodit na dva sporty v týdnu je také o penězích.

Petr78

Tak Olomouc už má víc červených než Hradec

Shaqiri

Citace od: Petr78 kdy Dnes v 16:29:28Tak Olomouc už má víc červených než Hradec
hlavně to před zítřkem nezakřikni, dohrát v plném počtu bude základ úspěchu!