Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Ale ještě jsem zapomněl doplnit. Mohli by udělat jako na Spartě vyhřívaný sedačky,za ty prachy co to stálo.

Shaqiri

Včera to hokejky začali bodově, tak doufám že votroci navážou na vítěznou vlnu, ale tipuju 1:1,8000 diváků. NIC než HRADEC!

Petr78

Já netipuji ale už se těším , věřím ve výhru , potřebujeme ji jako sůl. Nic než Hradec

Marek2001

Tak můj tip vyšel bod nakonec dobrej. Jen škoda těch šancí po poločase by to mohlo být 2:0 a bylo by hotovo.

Petr78

Tak už doma. Dneska dobrý fotbal , myslím že Hradec byl lepší a že to měli být tři body. Plzeň hrála hovno a získala bod. Rozhodčí píská 70 minut parádně a pak začne kouzlit , naštěstí to takový čáry nebyly a zkurvi to dojem na něj. Bod dobrý ale dnes jsme dva ztratili.

Petr78

A ten Chorý je vážně pacient a pořádný čurák.

Petr78

Kodeš dobře naložil tomu Chorýmu , on to potřebuje aby věděl jaký to je prase jedno zákeřný

Shaqiri

S Plzní bod dobrý, čekal jsem od nich víc, jenom by se fotbal měl hrát v létě a v zimě hokej na těch terénech je to o úraz a v hledišti o nachlazení

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Sobota 25/11/23 17:48:32Kodeš dobře naložil tomu Chorýmu , on to potřebuje aby věděl jaký to je prase jedno zákeřný

No Kodeš může být rád že za to viděl jenom žlutou.

Marek2001

Ale dneska rozhodně nej domácí zápas podzimu. Kotal to pěkně zvednul, v zimě to chce dovést posily nějaký ono to půjde. A zítra hurá do Koněpulek 🙂.

Marek2001

Jinak k Vlčákovi já se nedivím že v té Plzni nehraje první půle z jednich nejhorších.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 25/11/23 18:05:35
Citace od: Petr78 kdy Sobota 25/11/23 17:48:32Kodeš dobře naložil tomu Chorýmu , on to potřebuje aby věděl jaký to je prase jedno zákeřný

No Kodeš může být rád že za to viděl jenom žlutou.

To možná jo , ale to mohl být rád i Hejda , Rozhodčí to posoudil správně. Nehledě na to že Chorý v jednom kuse filmoval a válel se , dostal jen co mu patří.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 25/11/23 18:18:32Jinak k Vlčákovi já se nedivím že v té Plzni nehraje první půle z jednich nejhorších.

Možná krapet přemotivovaný

Shaqiri

Mě teda chybělo nějaké poděkování Vlčákovi za ty roky, co tady odmakal super výkony.za mě díky a chci tě vidět zase v našem dresu!

Petr78

Citace od: Shaqiri kdy Sobota 25/11/23 19:40:35Mě teda chybělo nějaké poděkování Vlčákovi za ty roky, co tady odmakal super výkony.za mě díky a chci tě vidět zase v našem dresu!

Já doufám, že mu dojde smlouva a vrátí se domů

Petr78

A viděli jste jak Chorýho jak dál hlavičku Leiblovi a pak se tam svijel s chtěl penaltu? Potřeboval by pořádně přes hubu šašek

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Sobota 25/11/23 21:45:26A viděli jste jak Chorýho jak dál hlavičku Leiblovi a pak se tam svijel s chtěl penaltu? Potřeboval by pořádně přes hubu šašek

A pak ještě ke konci po děkovačce tam něco říkal na Hradeckou střídačku málem byl i konflikt. Je dobře že ho Kodeš nabral.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 25/11/23 21:56:30
Citace od: Petr78 kdy Sobota 25/11/23 21:45:26A viděli jste jak Chorýho jak dál hlavičku Leiblovi a pak se tam svijel s chtěl penaltu? Potřeboval by pořádně přes hubu šašek

A pak ještě ke konci po děkovačce tam něco říkal na Hradeckou střídačku málem byl i konflikt. Je dobře že ho Kodeš nabral.

Přesně tak , je to obyčejná sprostá svině

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Neděle 26/11/23 21:53:14https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2023-24/440012/vlkanova-ve-vip-hradce-comeback-i-cizina-v-reseni-problem-je-jeho-plat.html

Vlčák no nevim jestli bych jsem ho chtěl za ty prachy...

Já bych se nebránil , sám potřebuje restart a kde jinde než doma. Ty prachy mu měli nasypat aby neodešel , věřím že by se tu znovu chytil.

Shaqiri

Za mě stopro brát, kvalita na hřišti se klubu vrátí - víc bodů, gólů, diváků, sponzorů -třeba to vyjde 😉

Petr78

Tak všichni kritizují Kodeše že to měla být červená , ale já si nemůžu pomoct ale žlutá byla v pořádku. V neděli to říkal i ten expert v Dohránu , že na červenou je to málo , přesně , že ohnul nohy aby zmírnil intenzitu. Ale zajímalo by mě proč neřeší tu Chorého opět úmyslnou nesportovní hlavičku , proč nevolají po jeho potrestání když to není poprvé. Takovému hráči já nebudu nikdy fandit ani v repre i kdyby přede mnou sežral otep slámy , vocas jeden.

Marek2001

Tak United to už je totální zoufalost 😅 Onana opět nezklamal 😅😅

Petr78

Ani mi nemluv já z něho vyrostu , opravdu umí zkurvit člověku večer

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Středa 29/11/23 20:43:51Ani mi nemluv já z něho vyrostu , opravdu umí zkurvit člověku večer

To i ten Kovář by možná zachytal lépe než on 😅😅

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Středa 29/11/23 20:49:24
Citace od: Petr78 kdy Středa 29/11/23 20:43:51Ani mi nemluv já z něho vyrostu , opravdu umí zkurvit člověku večer

To i ten Kovář by možná zachytal lépe než on 😅😅

Je to traged , nejhorší gólman co kdy United měli

Petr78

Tak ta rozhodčí co pískala Bayern tak to je důkaz toho že žensky by se neměli srát do chlapských sportu , ta nepozná kdy má být roh , odvolá penaltu a nechá balón Kodani , otáčí auty , ruce nevidí , no blbá jako troky , ať se vrátí do kuchyně selka zasraná

Marek2001

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2023-24/440108/boss-pardubic-kovac-ma-zatim-duveru-hlavateho-jednou-zmrzaci.html

Jako na tom jižním předměstí nevím co tam berou 🤣🤣, ale já jsem teda od Kodeše neviděl žádný faul v derby 😁.

Petr78

Ať řekne , koho Kodeš zranil blbeček , na to jsou v lize jiní a zákeřnější , to se projevil polomozek

Shaqiri

Koňořitě jsou samej bezmozek,holt jim nezbývá než rejpat do regionálního konkurenta, když se jim nedaří, tady to taky není růžové ale k tomuto se snižovat snad nebudeme 🤔