Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Kovy35

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 18/08/25 15:28:27https://x.com/FacrRozhodci/status/1957385369822843241

Kdyby to udělal náš hráč nebo někdo jiný tak redku dostane 😃😃
o tom nepochybuju, nejen že neumíme fotbal ale jsme už recidivní dobytci a dle mnohých naší pověsti už chybí jen doplňky stravy od řeky orlice  ;D

dneska sem si konečně detailněji prohlédnul šlápnutí uhrinčata. dle současného trendu se to za redku píská, budiž. nicméně tohle nemá s nějakou naší brutalitou a recidivou nic společného.

ano, pokazil první dotek a šel dlouhou nohou dohrát míč. ten macek mu ale jednoznačně svojí vlastní nebezpečnou hrou na dlouhou nohu zkřížil cestu aniž by se dotknul míče nebo směr jeho nohy byl byť jen ve dráze míče.

jen naprostou náhodou se stalo že mackova kopačka se dostala o zlomek sekundy dřív pod uhrinčatovo došlápnutí které už nemohl jakkoliv zastavit.

redka ok ale tohle prostě byla za mě jen naprostá neúmyslná náhoda že mu tam macek vložil kopačku pod kopačku. naopak bych se nebál ocenit macka žlutou za nebezpečnou hru protože rozdíl mezi červenou pro našeho a červenou pro něj byl zlomek sekundy že tam byl o fous dříve jinak obráceně sejmul kotník uhrinčata.

vidíte to někdo podobnýma očima nebo sem úplně slepej a je to opravdu brutální surový šlapák jak je to prezentováno všude možně?

Petr78

Citace od: Kovy35 kdy Pondělí 18/08/25 17:15:44
Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 18/08/25 15:28:27https://x.com/FacrRozhodci/status/1957385369822843241

o tom nepochybuju, nejen že neumíme fotbal ale jsme už recidivní dobytci a dle mnohých naší pověsti už chybí jen doplňky stravy od řeky orlice  ;D

dneska sem si konečně detailněji prohlédnul šlápnutí uhrinčata. dle současného trendu se to za redku píská, budiž. nicméně tohle nemá s nějakou naší brutalitou a recidivou nic společného.

ano, pokazil první dotek a šel dlouhou nohou dohrát míč. ten macek mu ale jednoznačně svojí vlastní nebezpečnou hrou na dlouhou nohu zkřížil cestu aniž by se dotknul míče nebo směr jeho nohy byl byť jen ve dráze míče.

jen naprostou náhodou se stalo že mackova kopačka se dostala o zlomek sekundy dřív pod uhrinčatovo došlápnutí které už nemohl jakkoliv zastavit.

redka ok ale tohle prostě byla za mě jen naprostá neúmyslná náhoda že mu tam macek vložil kopačku pod kopačku. naopak bych se nebál ocenit macka žlutou za nebezpečnou hru protože rozdíl mezi červenou pro našeho a červenou pro něj byl zlomek sekundy že tam byl o fous dříve jinak obráceně sejmul kotník uhrinčata.

vidíte to někdo podobnýma očima nebo sem úplně slepej a je to opravdu brutální surový šlapák jak je to prezentováno všude možně?

Nejhorší je , že tomu rozhodčímu pustí akorát to došlápnutí a ne celou akci , pak to vypadá jako surová hra a, ale nevidí se to , že to Uhrinčať nemohl už ovlivnit.

Třetí červená v řadě , ale nikde se nepíše že Teplice mají dvě v řadě a zákrok na Slavii byl z kategorie kriminálních , tak nevím proč bychom měli být brání za brutální hráče. I Horák před svým vyloučenim odehrál balón a poté až došlápnul protihráče. Opět se ukázalo jen to došlápnutí.

Marek2001

Má někdo prosím placenou část liga naruby? Probírali tam něco více ohledně Slončíka?

Marek2001

Citace od: Kovy35 kdy Pondělí 18/08/25 17:15:44

Tipuji Uhrinčat 3-4 zápasy a za mě brutální zákrok to není prostě nešťastná náhoda.

Kovy35

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 18/08/25 20:36:54Má někdo prosím placenou část liga naruby? Probírali tam něco více ohledně Slončíka?
rozhoduje se nyní už zřejmě jen mezi námi a baníkem, ten se ho snaží utáhnout na výrazně lepší finanční podmínky a potenciální vidinu základní skupiny pohárů. baníku prostě trochu teče do bot, ač skončí v playoff s tím celje jakkoliv, zřejmě poté přijdou jak o šína tak asi i o riga.

na druhou stranu v náš prospěch hraje i přes nyní marnej fotbal to, že ví do čeho jde, celkem jistota minutáže, kluci z týmu na něm prý také stále pracují "přesvědčováním". chlapi ve studiu se shodli že nyní by pro něj byl návrat do hradce větší jistotou.

Marek2001

Citace od: Kovy35 kdy Pondělí 18/08/25 22:32:48
Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 18/08/25 20:36:54Má někdo prosím placenou část liga naruby? Probírali tam něco více ohledně Slončíka?
rozhoduje se nyní už zřejmě jen mezi námi a baníkem, ten se ho snaží utáhnout na výrazně lepší finanční podmínky a potenciální vidinu základní skupiny pohárů. baníku prostě trochu teče do bot, ač skončí v playoff s tím celje jakkoliv, zřejmě poté přijdou jak o šína tak asi i o riga.

na druhou stranu v náš prospěch hraje i přes nyní marnej fotbal to, že ví do čeho jde, celkem jistota minutáže, kluci z týmu na něm prý také stále pracují "přesvědčováním". chlapi ve studiu se shodli že nyní by pro něj byl návrat do hradce větší jistotou.

OK dík za info 😉.

Kovy35

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-chance-liga/465253/fronta-na-sloncika-ceka-na-nej-hradec-vyhoda-pro-banik-v-plzni-se-s-nim-nepocita.html

píšou tam že se přiklání k Baníku, ok, sem s tím v pohodě.

pro mě je v článku nejzásadnější informace, že Šádek s ním do budoucna tak jako tak počítá, tedy ve hře je pouze hostování bez opce.

Petr78

Zajímalo by mě , jestli toužebně čekají na Slončíka , nebo jestli jsou ve hře i jiná jména na doplnění , nebo spíš posílení kádru.

Kovy35

Citace od: Petr78 kdy Včera v 13:41:23Zajímalo by mě , jestli toužebně čekají na Slončíka , nebo jestli jsou ve hře i jiná jména na doplnění , nebo spíš posílení kádru.
kdoví, krom Slona ticho po pěšině.

jinak v Zajíci mají jasno. jsme prasata hrající nejhorší fotbal s nejhorším trenérem v lize, který poletí z ligy jako první.

Petr78

Kozel z Bolky rovnou červena , a pak kdo hraje jako dobytek

Marek2001

Tak dneska koukám i Bolka v 10 hraje.

Kovy35

Citace od: Petr78 kdy Včera v 18:44:38Kozel z Bolky rovnou červena , a pak kdo hraje jako dobytek
a komentátor k tomu řekne, že to je úplně stejný zákrok jako Uhrinčata. tak sorry ale to snad nemůže myslet vážně, tady je někdo slepej a já to fakt nejsem. vždyt tady ho vzal zcela zezadu úplně na prasáka bez možnosti hrát balon.

stojím si za tím, že zákrok našeho nebyla žádná brutalita, šli do toho oba úplně stejně.

Petr78

Ani Večerkovy sáně z Teplic tak nikdo neřešil. Kdepak , už máme nálepku a těžko se jí budeme zbavovat.

Petr78

A mám takový pocit , že se Solomon na nás vystřílel a do konce podzimu se už netrefí.

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Včera v 18:57:58Ani Večerkovy sáně z Teplic tak nikdo neřešil. Kdepak , už máme nálepku a těžko se jí budeme zbavovat.

A dvě červený karty Olomouce proti Spartě to taky nikdo neřešil kromě toho protestu...

Marek2001

Bolka dobrej debakl

Petr78

Tak to je ranec ,ale líto mi jich není. V sobotu byly mistři , že porazili oslabený Hradec tak teď si to vyžírají.

Kovy35

ona je otázka co bychom předvedli v plném počtu.. abychom si alibisticky něco nenamlouvali.

Petr78

To není namlouvání , ale dostat dva góly od mužstva v deseti není úplně dobrá vizitka a to se jen potvrzuje. Myslím tím že do zápasu s Hradcem dostali pokaždé tři góly , od Hradce dva který byl v deseti a dnes už je to bůro.

Nemalují si že bychom v plném počtu asi uhráli lepší výsledek , ale v druhý půli mi přišlo že v deseti hráli líp než v plném počtu A v podstatě nás porazil jen Solomon. Náš sraží mizerná obrana a to , že zahodíme spoustu jasných šanci.

Kovy35

jasný, chápu jak to myslíš. dva goly plus minimálně vlčákova se musí dávat.

ono jestli to nebude o tom, že v deseti to musí přepnout na 5-3-1 a hraješ na brejky.
mě prostě přijde že na horynovo 3-4-3 nemáme minimálně nyní hráče v adekvátní formě, hlavně ty wingbeky kteří jsou v téhle formaci mega důležití. největším průšvihem jsou pak ty obří mezery mezi řadami které soupeři snadno překonávají. myslím si že 4-2-3-1 co hraje většina týmů v lize mimo elitu by nám sedělo víc no. mohlo by to být jako celek možná pevnější. horyna ale čtyřku vzadu prostě nehraje.

ale máš pravdu že kromě tří akcí salomona bolka v sobotu vlastně vůbec nic neměla.

Petr78

Takovýhle starty mizerný , těch sem zažil nezpočet , ale co mě fakt mrzí na tom celým je ten pohled na ty hráče jak jim ty balóny odskakují od nohy , jak to pořád dlouho zpracovávají a pak to tu hru nezrychly a pramení z toho takové chyby, to mě mrzí , že to ty kluci trénují denně a pak to v zápase vypadá jak vypadá.

Marek2001

Tak Slon se vrací

Pavel95

Je to tak, dnes už trénuje v Hradci a v neděli bude v základu. Teď ještě udělat něco s tou naší děravou obranou a vzhůru k lepším zítřkům.

Kovy35

sem rád že se rozhodnul pomoci nám a klukům které už zná. to se cení a palec hore.

docela hezká facka chacharům, kteří to již měli za hotovou věc, že jejich adresa se neodmítá.

Petr78

Tak dobrá zpráva v těžké chvíli , snad se to teď i herně otočí.
Jsem rád že šel k nám , kde už to zná a ví co ho tady čeká , takže vítej doma Tome

Kovy35

baníkovci k tomu již vypustili false flag pro zachování tváře, že se prý snažili se šádkem domluvit na opci a když to nevyšlo, dali od toho ruce pryč. no tak určitě.

v naší situaci lepší Toma ještě na jeden rok v kádru mít než nemít, ikdyž bez opce.

KwS

🐘Velice potěšil 🧨💥

Votrok2

Slone vítej doma !

Marek2001

Citace od: Kovy35 kdy Dnes v 13:02:34sem rád že se rozhodnul pomoci nám a klukům které už zná. to se cení a palec hore.

docela hezká facka chacharům, kteří to již měli za hotovou věc, že jejich adresa se neodmítá.

Chachaři už jsou tak zoufalý že musejí přivádet hráče co se jim povedli tipem Plavšic. Odejde jim Šín a Rigo vidím je tak na střední skupinu letos.