Vážení přátelé , přidám svůj pohled do diskuse. Nepovedl se nám zatím jeden zápas sezóny a podle příspěvků se došlo k závěru , že příčinou je to , že tu nemáme žádného černého kluka.
Chtěl bych připomenout pár věcí. V devadesátých letech Liberec angažoval Argentince Lazára Liuniho a ten byl produktivní. Strhla se mela a najednou chtěl každý svého Argentince, včetně Hradce. Dva tu byly a byla to bída. Moje vzpomínka na ně je pouze ta jak proti Příbrami , tuším že se jmenoval Sara , přestřelil bránu tě dvou metrů.
Když přivedl trenér Plíšek do ligy Džeka , začla být poptávka po hracích z Bosny. Když trénoval Hradec taky jich tu několik bylo ,nejvíce se prosadil asi Halilovič , ale už to nebyl žádný Dzeko.
Chci tím říct , abychom nepodléhali histerii , že když má každý černého hráče , že ho musíme mít taky. Tím nechci říct , že bych byl proti. Líbilo by se mi , kdyby je přivedli a oni si prošli akademii naučili se jazyk. V béčku hraje ten Okeke a docela mi to střílí , třeba bude příští rok v áčku.
Když už jsme třeba u té Karviné, tak předloni jejich trenér říkal že hráči co mají vztah k regionu tam hrát nechtějí , že jdou radši na Slovensko. Pak jim nezbývá než mít půlku týmu půjčenou že Slavie a doplněny černými kluky.
Jinak si myslím že to , že nemáme žádného černocha není důvod sobotní prohry , ale náš samotný výkon , to že v první půli neproměnili jasný šance a to , že v druhém si nebyli za celý poločas kloudně si přihrát.
Věřím že kluci v sobotu předvedou jiný výkon a že nám udělají radost i výsledkem. Nic než Hradec.