Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Včera v 18:26:17Bolka slušný výkon a krásný góly dneska

Jak hrál Juliš?

Pavel95

Darida základ

Marek2001

Citace od: Pavel95 kdy Včera v 19:01:38Darida základ

Hodně slušná sestava,ale raději bych ho stejně radši pošetřil.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Včera v 19:00:25
Citace od: Petr78 kdy Včera v 18:26:17Bolka slušný výkon a krásný góly dneska

Jak hrál Juliš?

Asi jako tady , měl jednu střelu , to mu lapil brankář.

Petr78

Tak jdeme na ně , nic než Hradec

Marek2001

Douděra 🤪🤪.

Marek2001

Pavel95

Hrajem luxusně, teď těch 45 minut bude peklo ;D

Marek2001

Uhrinčať parádní výkon.

Marek2001

Harazim úplně zbytečná chyba

Pavel95

Marek2001

Pavel95

Marek2001

Houšteckýho už ho nepouští na lavičku radši? 😅😅

Pavel95

Marek2001

Pavel95

Pavel95

Uhrincat hral jako paaan

Marek2001

Mám z toho dobrej pocit z té hry jsme víc fotbalovější než loni

Marek2001

Citace od: Pavel95 kdy Včera v 21:56:32Uhrincat hral jako paaan

Snad tam Sparta nemá žádný předkupní právo 😅

Petr78

Tak sláva , máme bod , super výkon , ale hoši to byl gól nádhernej. A skvělý že se trefili posily , Hodek tři minuty na hřišti a prásk , bomba , hoši děkujem

Petr78

Uhrinčať skvělej , dobrá náhrada za Karla

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Včera v 22:03:28Uhrinčať skvělej , dobrá náhrada za Karla

Obecně všechny ty posily vypadali hodně dobře.

Shaqiri

Tipnul jsem si 2:2 a vyšlo to! Jsem tipař kola😁

Petr78

Citace od: Shaqiri kdy Včera v 22:19:39Tipnul jsem si 2:2 a vyšlo to! Jsem tipař kola😁

Gratulace 😁

Marek2001

Líbí se mě jak jsou zas Slávisty ukřivdený, ať si to vysvětlí s Holešem který přestal hrát tohle už, se v učí v žácích dokud rozhodčí nezapíská, tak musíš pořád hrát.

Kovy35

tohle je zklamání, tyhle body nám můžou na konci chybět, nemůžem ztrácet kde s kým  :)  :)  :)

to sem si dovolil převzít z jednoho komentáře :D.

parádní výkon všech. jo, byly pasáže hlavně po jejich trojitém střídání kdy nás řekněme mleli ale v rámci možností sebevědomý výkon a pro bod díky luxus ráně si došli.

všichni noví kluci paráda, mick, dary, sojky super dohrané při prvním golu, pak hodek na konci. ale dovolil bych si vyzdvihnout jakuba uhrinčata. ty voe první ligový mač a až na pár chybek na té levé straně po karlosovi byl z mého pohledu vynikající.

fantastická pozvánka na první špíl doma, doufám že to lidi ocení a bude plno. krásný zážitek, díky chlapákům za to.

Pavel95

Vypada to na konec Kodesu, Kuceru atd. Novi kluci to odehrali fakt suprove. A Sojka na prestup vypada jako dobrej kauf, uz v priprave si ho chválili. A i Uhrincat TOP, nesmysl jak tam zastavil tu akci 2 na 1

Petr78

Citace od: Pavel95 kdy Včera v 23:21:06Vypada to na konec Kodesu, Kuceru atd. Novi kluci to odehrali fakt suprove. A Sojka na prestup vypada jako dobrej kauf, uz v priprave si ho chválili. A i Uhrincat TOP, nesmysl jak tam zastavil tu akci 2 na 1

To byl zákrok zápasu , hodně povedený zápas , dnes si Hradec nezasloužil prohrát.