video opravdu parádní, myslím že fakt trefili téma, tu naši identitu. se mnou to zarezonovalo i z toho důvodu že naše muzeum mám hodně rád, i tématiku první republiky a odkaz pana Gočára.
Aleš odvádí v rámci dosavadních možností hoodně dobrou práci. je to "náš" kluk, pochází z Malšovic jako já, poznal sem ho už někdy v jeho deseti letech, pamatuju jak začínal jako náctiletý brigádník na pokladně na zápasech na hokeji. vypracoval sem z nuly až sem. už tehdy sem viděl že je sakra chytrej a vnímavej ale čekal sem ho spíš někde v IT sféře. zkrátka je hrozně hezký že i na téhle pozici můžeme mít hradeckého "odchovance" a srdcaře ikdyž začal u hokeje.
moc mu držím palce a věřím že potenciální nový majitel zrovna u něj nebude mít žádný důvod ke změně na téhle pozici.
moderní každodenní marketing a komunikace s námi fans, je důležitá, nicméně Pavel95 má pravdu že to klíčové musí ukázat hráči na hřišti.
sám sem zvědav jak ta současná soupiska bude fungovat v ostrých zápasech, jak budou vypadat oproti ostatním. jediné čeho se trošku obávám, že ti starší kluci můžou mít vyšší náchylnost ke zraněním. o jejich výkonnost se nebojím, včetně Micka. u něj vyloženě neočekávám gólové hody ale spíš ty schopnosti pomoci v mezihře, podržet a rozdat balon křídlům atd.
v bráně, obraně a záloze víceméně nevidím v tuto chvíli moc problém. na Sojkyho jde zatím chvála, Vláďa věřím se dá do pořádku a ještě všem ukáže že na to sakra má, Danci se mě taky líbí, ani Kučera mě nepřijde jako marnej střeďák. kapitán Kody se zřejmě přesune jako alternativa do obrany, což se domnívám pro něj bude mnohem lepší. vlevo místo Karlose zřejmě naskočí Uhrinčat. na wingbeku vlevo máme Dana a Harryho, ten se mě moc líbí, doufám že letos bude už zdravý a opravdu to rozbalí, jeho levačka je taky boží. napravo čekám místo Klímiče novice Ludvíčka.
otazníky mám u křídel. bude mě zajímat, kdo po odchodu Juldy a Slona bude alternovat za Pilku a Vlčáka.
po odchodu Juldy a Slona a zranění Čmeldy moc nevidím adekvátní náhradu. tady vidím trochu slabinu v šířce.
na hrotu Mick, Adam a Pišta. pevně věřím že Pišta nám ještě něco ukáže.
jak to vidíte vy?