Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Honza78

,,Už téměř rok pracujeme také na novém webu. Bude to moderní nadčasový web, zkoušet ho budeme pozítří. Budu moc rád, když dostaneme zpětnou vazbu a tipy na zlepšení," pokračoval Havel........ to jsem teda zvědav na to nadčasové, ale musím uznat, že marketing od A. Havla je nejlepší.

,,Představili jsme novou sadu dresů. Poprvé klub bude jako domácí dres využívat ten černý, ačkoli v minulosti to býval bílý. Máme i další projekty, které teprve připravujeme – např. kronika klubu. Je postavená na příbězích, každá kapitola bude zakončena komiksem. Kroniku bychom chtěli dát do prodeje v průběhu příštích měsíců. Podle rozlosování bychom chtěli uspořádat i výroční zápas. Aby těch dresů nebylo málo, máme připravené i dresy inspirující se titulovou sezonou 1959/60. Chystáme i Klub černo-bílých legend," odhalil Havel............... tak na ty dresy se těším.

No myslím, že tato sezóna by snad mohla být lepší, ale krůček po krůčku.

Marek2001

Petr78

To video je boží , to se hodně povedlo

Pavel95

Citace od: Honza78 kdy Včera v 15:31:41,,Už téměř rok pracujeme také na novém webu. Bude to moderní nadčasový web, zkoušet ho budeme pozítří. Budu moc rád, když dostaneme zpětnou vazbu a tipy na zlepšení," pokračoval Havel........ to jsem teda zvědav na to nadčasové, ale musím uznat, že marketing od A. Havla je nejlepší.

,,Představili jsme novou sadu dresů. Poprvé klub bude jako domácí dres využívat ten černý, ačkoli v minulosti to býval bílý. Máme i další projekty, které teprve připravujeme – např. kronika klubu. Je postavená na příbězích, každá kapitola bude zakončena komiksem. Kroniku bychom chtěli dát do prodeje v průběhu příštích měsíců. Podle rozlosování bychom chtěli uspořádat i výroční zápas. Aby těch dresů nebylo málo, máme připravené i dresy inspirující se titulovou sezonou 1959/60. Chystáme i Klub černo-bílých legend," odhalil Havel............... tak na ty dresy se těším.

No myslím, že tato sezóna by snad mohla být lepší, ale krůček po krůčku.

V marketingu lepší bude, ale to nejdůležitější se bude rozhodovat na hřišti od neděle. Stačí nechytnout začátek a budeme se trápit, v tomhle se fakt musí opatrně krok po kroku.

Honza78

Video pecka, Horejš u té tabule pobavil.  ;D

Kovy35

video opravdu parádní, myslím že fakt trefili téma, tu naši identitu. se mnou to zarezonovalo i z toho důvodu že naše muzeum mám hodně rád, i tématiku první republiky a odkaz pana Gočára.

Aleš odvádí v rámci dosavadních možností hoodně dobrou práci. je to "náš" kluk, pochází z Malšovic jako já, poznal sem ho už někdy v jeho deseti letech, pamatuju jak začínal jako náctiletý brigádník na pokladně na zápasech na hokeji. vypracoval sem z nuly až sem. už tehdy sem viděl že je sakra chytrej a vnímavej ale čekal sem ho spíš někde v IT sféře. zkrátka je hrozně hezký že i na téhle pozici můžeme mít hradeckého "odchovance" a srdcaře ikdyž začal u hokeje.
moc mu držím palce a věřím že potenciální nový majitel zrovna u něj nebude mít žádný důvod ke změně na téhle pozici.

moderní každodenní marketing a komunikace s námi fans, je důležitá, nicméně Pavel95 má pravdu že to klíčové musí ukázat hráči na hřišti.

sám sem zvědav jak ta současná soupiska bude fungovat v ostrých zápasech, jak budou vypadat oproti ostatním. jediné čeho se trošku obávám, že ti starší kluci můžou mít vyšší náchylnost ke zraněním. o jejich výkonnost se nebojím, včetně Micka. u něj vyloženě neočekávám gólové hody ale spíš ty schopnosti pomoci v mezihře, podržet a rozdat balon křídlům atd.

v bráně, obraně a záloze víceméně nevidím v tuto chvíli moc problém. na Sojkyho jde zatím chvála, Vláďa věřím se dá do pořádku a ještě všem ukáže že na to sakra má, Danci se mě taky líbí, ani Kučera mě nepřijde jako marnej střeďák. kapitán Kody se zřejmě přesune jako alternativa do obrany, což se domnívám pro něj bude mnohem lepší. vlevo místo Karlose zřejmě naskočí Uhrinčat. na wingbeku vlevo máme Dana a Harryho, ten se mě moc líbí, doufám že letos bude už zdravý a opravdu to rozbalí, jeho levačka je taky boží. napravo čekám místo Klímiče novice Ludvíčka.
otazníky mám u křídel. bude mě zajímat, kdo po odchodu Juldy a Slona bude alternovat za Pilku a Vlčáka.
po odchodu Juldy a Slona a zranění Čmeldy moc nevidím adekvátní náhradu. tady vidím trochu slabinu v šířce.
na hrotu Mick, Adam a Pišta. pevně věřím že Pišta nám ještě něco ukáže.

jak to vidíte vy?

Marek2001

Tak jsem po delší době pustil ze záznamu KDB, a asi hrozně Vackovi moc vadíme tipuje Boleslav před námi což tam nikdo nechápe a samozřejmě jeho kůň Kania končí taky před námi 🤪🤪🤪.

Kovy35

Citace od: Marek2001 kdy Včera v 19:07:16Tak jsem po delší době pustil ze záznamu KDB, a asi hrozně Vackovi moc vadíme tipuje Boleslav před námi což tam nikdo nechápe a samozřejmě jeho kůň Kania končí taky před námi 🤪🤪🤪.
tak obráceně Fejgl včera, i když spíš ze srandy, že budeme čtvrtí :D
papírově by Slovan měl být před námi, ten tlak, hlavně vnitřní, na ně bude velký. za poslední rok nakoupili hráče prý za 150 mega. Sigma taky posílila velmi slušně ale budou "bojovat" ve dvou soutěžích, to se na podzim projevit může dost.
jestli se Bolka až takhle zvedne po tom svým výprodeji, to bych docela koukal.

Marek2001

Citace od: Kovy35 kdy Včera v 19:36:29
Citace od: Marek2001 kdy Včera v 19:07:16Tak jsem po delší době pustil ze záznamu KDB, a asi hrozně Vackovi moc vadíme tipuje Boleslav před námi což tam nikdo nechápe a samozřejmě jeho kůň Kania končí taky před námi 🤪🤪🤪.
tak obráceně Fejgl včera, i když spíš ze srandy, že budeme čtvrtí :D
papírově by Slovan měl být před námi, ten tlak, hlavně vnitřní, na ně bude velký. za poslední rok nakoupili hráče prý za 150 mega. Sigma taky posílila velmi slušně ale budou "bojovat" ve dvou soutěžích, to se na podzim projevit může dost.
jestli se Bolka až takhle zvedne po tom svým výprodeji, to bych docela koukal.

Hlavně Bolka nemá ani top trenéra není tam už Kušej ani Ladra co to táhli a prozatím furt tam je Vojta. Olomouc vidím na střední skupinu odešel Zorvi a u Klimenta otázka ohledně zdraví a přestupu do Slavie.

Petr78

Dnes na besedě Sábou říkal , že Zadražil má smlouvu ještě na dva roky a že má peníze na to mu ji pořád vylepšovat.

Petr78

A Horák prodloužil na další tři roky. Ještě říkali , že jeho pozice je jediná , která není zdvojená , takže má předplacenou že nastoupí každý zápas.

Kovy35

Citace od: Petr78 kdy Včera v 21:08:53A Horák prodloužil na další tři roky. Ještě říkali , že jeho pozice je jediná , která není zdvojená , takže má předplacenou že nastoupí každý zápas.
Petře, to jsou celkem dobré zprávy, minimálně ohledně Dana. mě teda vždycky přišlo že Harazim alternuje jeho, teď si teda nejsem jistý co je vlastně jeho hlavní pozice. koukám na transfermarkt a tam svítí pravý bek což je divné když je levák :D
ohledně Zadryho, jestli má u nás ještě dva roky, opět ta lepší varianta. nicméně když čtu ten rozhovor co sdílel Marek, je dost konkrétní a mezi řádku čtu že by se ten přestup sakra přál. teď nevím jestli ten současný vývoj zmíněný Sabinou na tiskovce je dobře nebo špatně.

zaznělo na té besedě ještě něco zajímavého co nebylo řečeno na tiskovce a stálo by za zmínku?