Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Petr78

4013 bylo prodano celkem za loňskou sezónu i s jarem. Takže 3000 mi přijde jako slušný číslo. A ještě není začátek sezóny , takže to může být ještě lepší

Pavel95

Darida bude snad OK, prý jen lehká potíž.

Pavel95

Já nevím, místo mega nadějnýho 22letýho kluka přivedeme za nesmyslný peníze 33letýho hráče před koncem kariéry?

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Včera v 20:14:59https://infotbal.cz/hradec-kralove-stale-pracuje-na-van-burenovi-potom-muze-prodat-julise-liberec-ceka-olomouc-je-ze-hry/

Stále jednáme s Van Burenem.

Takže se z Juliše stal hráč který tu hrát nechce , že preferuje přestup do Liberce. Tenhle obchod mi prostě nedává smysl, pořídíme sem útočníka po třicítce a zbavíme se mladého perspektivního hráče.

BJH

Dle infotbal stále pracujeme na Van Burenovi. Pokud jeho přestup k nám dopadne, pustíme do Liberce Juliše

Kovy35

Citace od: Pavel95 kdy Včera v 20:41:32Já nevím, místo mega nadějnýho 22letýho kluka přivedeme za nesmyslný peníze 33letýho hráče před koncem kariéry?
tohle může být ekonomicky mnohem větší provar než nějaký Mihálik třeba.
prostě tady není skauting a nějaká jasně daná koncepce. van Buren má stejného agenta jako Horejš, plus ho on zná z Budějic, těžko v tom hledat nějakou jinou logiku.
řešit příchod a ještě na přestup dalšího 33-letýho chlapa, ach jo, to bude asi těmi vedry.

VotrokSpecial

Naprosto respektuju tvůj názor. Ale my toho poctivyho kvalitního gólovyho útočníka fakt potřebujeme. Fanoušci ho chtějí. Vedení ho chce. A evidentně vsadili na jednu kartu. Snad vědí proč. Julda prostě za dvě sezony čísla nemá... To i Mihálik je produktivnější... Nechme vedení pracovat. Třeba nás svými góly dostane, tam kam všichni chceme.