Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Za 2 dny prý prodáno 1000 permic 🤘👏👏.

Honza78

Citace od: Marek2001 kdy Úterý 27/05/25 22:05:40Za 2 dny prý prodáno 1000 permic 🤘👏👏.
to je slušný :)

Shaqiri

Dnes fandím Chrudimi, bylo by nové derby 🤠

Marek2001

Tak Jablonec příští sezónu zas na barážových pozic?

Kovy35

koukám že Peltovi potvrzeny tepláky. celkem černý týden pro Jabka, nejdřív o prsa korejské ženy bez pohárů a teď hlava rodiny do basy. že by příležitost někoho od nich ulovit?

Marek2001

Citace od: Kovy35 kdy Středa 28/05/25 15:34:54koukám že Peltovi potvrzeny tepláky. celkem černý týden pro Jabka, nejdřív o prsa korejské ženy bez pohárů a teď hlava rodiny do basy. že by příležitost někoho od nich ulovit?

Tam loví teď Sparta údajně k nim Martinec a Hollý.

BJH

Koho byste brali z Jablonce? Jinak doufám v návrat Náprstka či Pudhorockého.

Majkee

Nemáte někdo info o Pilkovi? Doneslo se mi, že se nepohodl s vedením a váha s podpisem nové smlouvy. Minulou sezonu nejlepší hráč HK, letos slabší, ale i tak bych ho tu rád ještě příští rok viděl.

Pavel95

Citace od: Majkee kdy Středa 28/05/25 23:43:23Nemáte někdo info o Pilkovi? Doneslo se mi, že se nepohodl s vedením a váha s podpisem nové smlouvy. Minulou sezonu nejlepší hráč HK, letos slabší, ale i tak bych ho tu rád ještě příští rok viděl.

Něco tam bude no, jinak by měl už dávno podepsáno

Marek2001

Citace od: Pavel95 kdy Čtvrtek 29/05/25 10:29:13
Citace od: Majkee kdy Středa 28/05/25 23:43:23Nemáte někdo info o Pilkovi? Doneslo se mi, že se nepohodl s vedením a váha s podpisem nové smlouvy. Minulou sezonu nejlepší hráč HK, letos slabší, ale i tak bych ho tu rád ještě příští rok viděl.

Něco tam bude no, jinak by měl už dávno podepsáno

Stejně si myslím že podepíše moc na výběr jiných týmů v jeho věku nebude mít . Má tu barák a velkýho kamaráda Daridu.

Marek2001

Sáček skončil v Polsku nebude to on z Polska?

Marek2001

Tak Trunda vyhrál volby.....

Kovy35

Citace od: Marek2001 kdy Čtvrtek 29/05/25 16:13:17Tak Trunda vyhrál volby.....
to je dle prognoz asi celkem překvapení. škoda že nekandidoval náš Richard, myslím že bychom mu všichni vřele fandili  :D

Marek2001

Citace od: Kovy35 kdy Čtvrtek 29/05/25 16:21:28
Citace od: Marek2001 kdy Čtvrtek 29/05/25 16:13:17Tak Trunda vyhrál volby.....
to je dle prognoz asi celkem překvapení. škoda že nekandidoval náš Richard, myslím že bychom mu všichni vřele fandili  :D

Hlavně nechápu toho Pěšíra po tom všem...

Honza78

Konečně. Aspoň večer to bude vypadat lépe.

https://hradecky.denik.cz/zpravy_region/stadion-fotbal-malsovice-arena-osvetleni-unikat.html

Vlny všech barevných odstínů valící se po fasádě fotbalové arény. Po víc než dvou letech od otevření se fanoušci dočkají pomyslné třešničky na dortu fotbalového svatostánku v hradeckých Malšovicích.

Fotbalová aréna by do konce letošního roku měla dočkat náladového osvětlení vnější fasády. Vedení města se nakonec přiklonilo k barevné variantě. Podle parametrů výběrového řízení by se cena mohla přiblížit 20 milionům korun.

,,Osvětlení fotbalového stadionu bude speciální v tom, že bude možné měnit jeho barvu a regulovat intenzitu osvětlení v kombinaci s programovým režimem," připomíná architekt Tomáš Vymetálek, který stavbu za tři čtvrtě miliardy navrhl. Město s jeho týmem i zhotovitelem stadionu zvolené řešení konzultovalo.

,,Bude tak možné vytvářet různé zajímavé barevné, statické a dynamické efekty, jako třeba barevné vlny, které mohou evokovat třeba národní barvy týmů při mezinárodních zápasech nebo dotvářet atmosféru při koncertech a dalších podobných večerních akcích. Každopádně to bude první stadion v Čechách, který bude takto světelně vybaven," připomíná Tomáš Vymetálek.

Fasáda dostane 264 svítidel
Bezmála dva a půl roku od prvního zápasu se fotbalová aréna v hradeckých Malšovicích dočká dlouho slibovaného náladového osvětlení. O vypsání výběrového řízení v tomto týdnu rozhodla rada města.

,,Jedná se o vypsání podlimitní zakázky ve zjednodušeném řízení, kde bude zhotovitel zajišťovat vlastní návrh i samotnou realizaci," vysvětluje investiční náměstek hradecké primátorky Lukáš Řádek. Cena se předpokládá 16,5 milionu bez DPH. Firmy mají podat nabídky do 9. července a podmínkou tendru je dokončení prací do konce letošního roku.

,,Cílem je vytvořit trvale instalovaný scénický světelný režim, který bude fungovat nejen jako dekorativní a prezentační prvek, ale bude také energeticky efektivní, maximálně moderní a snadno ovladatelný," popisuje vlastnosti osvětlení Lukáš Řádek. Naladění osvětlení a barvy se tak budou měnit podle různých příležitostí.

,,Večer je stadion takový potemnělý, nevýrazný, určitě mu to prospěje, jsem zvědavý, co budou ta světla umět," uvažuje fanoušek Marek z Malšovic, který kolem arény často jezdí. Fasáda dostane 264 RGB LED svítidel, která dokážou plynule měnit barvy a ,,namíchat" jakýkoliv odstín.

Opozice má výhrady
K rozhodování o zakázce má výhrady opozice

,,Jedná se o záležitost, která je schvalována pouze radou města a na zastupitelstvo vůbec nepůjde. Jde o 16,5 milionu bez DPH, což není malá částka," připomíná opoziční zastupitel Jan Holásek (Rozvíjíme Hradec), který věří, že stadion nebude obtěžovat v noci světelným smogem.

Zlepšení vzhledu stadionu vítá a doufá, že se naplno využije potenciál technologie. Zvážit se ale mohlo i načasování investice. ,,Ve chvíli, kdy se řeší prodej fotbalového klubu, pronájem stadionu a vůbec celá koncepce hradeckého fotbalu, je na zvážení, zda vypisovat veřejnou zakázku již nyní a zda raději nepočkat na diskusi s novým majitelem klubu," dodává Jan Holásek.

Také místopředsedovi nejsilnějšího opozičního zastupitelského klubu ANO Denisovi Doksanskému vadí, že o věci rozhoduje vedení města bez zastupitelů.

,,Náladové osvětlení mělo být určitou náplastí, vylepšením vnější podoby stadionu. Ovšem předpokládal bych, že jeho zadání bude před zadáním realizace předmětem širší diskuse," myslí si Doksanský, který také připomíná, že osvětlení fasády dostane stadion až bezmála dva a půl roku od prvního fotbalového utkání na největší novodobé investici města.

Kovy35

já bych za ty prachy upřímně radši upřednostnil ten hybridní trávník s lampami ať není brzdou kvalitního fotbalu terén, ale mám pro ten záměr pochopení

Honza78

Citace od: Kovy35 kdy Pátek 30/05/25 17:36:14já bych za ty prachy upřímně radši upřednostnil ten hybridní trávník s lampami ať není brzdou kvalitního fotbalu terén, ale mám pro ten záměr pochopení
jenže u nás to na stadionech není schválené a i hybrid má svá zápory.

Pavel95

Citace od: Honza78 kdy Pátek 30/05/25 18:06:29
Citace od: Kovy35 kdy Pátek 30/05/25 17:36:14já bych za ty prachy upřímně radši upřednostnil ten hybridní trávník s lampami ať není brzdou kvalitního fotbalu terén, ale mám pro ten záměr pochopení
jenže u nás to na stadionech není schválené a i hybrid má svá zápory.

Slavie letos v létě hybrid instaluje, takže to už schválené bude.

Marek2001

No tak nesympatický tým vyhrál LM 🙈.

Kovy35

Citace od: Petr78 kdy Sobota 31/05/25 20:44:22
Citace od: Marek2001 kdy Sobota 31/05/25 20:25:18https://infotbal.cz/hradec-kralove-ma-zajem-o-19lety-polsky-talent-musi-ale-poslat-velkou-nabidku/

To by byla zajímavá akvizice
jsem rád i za takovou vlaštovku že nakukujeme i někam mimo čr-sk, ikdyž to třeba kvůli podmínkám nedopadne. u poláků sem se dočetl že wisla se ho vzdát moc nechce, jelikož se jim na dýl zranil zkušenější borec hrající jeho pozici. aktuálně má ten klučina odhad ceny cca 600K eur dle transfermarkt, si řeknou asi klidně o mega. je to levák co umí hrát levého wingbecka a stopera.

pod postem na sockách ohledně téhle spekulace někdo psal, že jednáme s Mickem van Burenem, kterému skončila smlouva v Cracovii, nicméně to prý hlavně závisí na "vyřešení" smlouvy Mihálika..

Honza78

Marek2001

Citace od: Honza78 kdy Neděle 01/06/25 16:20:08Krásně Chrudim :)

No a vypadá to na Příbram od příští sezóny 😃🙈.

Petr78

Tak Pardubice horko těžko uhájili ligu , škoda.

Honza78

Citace od: Petr78 kdy Neděle 01/06/25 16:56:36Tak Pardubice horko těžko uhájili ligu , škoda.
oni nám v hokeji také nepřejí a byli by rádi, kdyby jsme tam nebyli.

Marek2001

Tak drama na Dukle penalty.