Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Pavel95

Julis a Mihalik parodie na utocniky. Sloncik vypadal, ze se louci  :-\

Marek2001

Mihálik to nemá cenu komentovat. Jinak díky hoši za sezónu 👍.

Petr78

Tak zasloužená výhra , Bohemians nepředvedly nic.
Za celou sezónu patří klukům díky , hoši děkujem a už se těším na novou sezonu.
Nic než Hradec

Kovy35

Citace od: Pavel95 kdy Neděle 25/05/25 15:16:53Julis a Mihalik parodie na utocniky. Sloncik vypadal, ze se louci  :-\
dneska jsem na naše grande finále nemohl ani neviděl na dálku. ti dva hráli blbě?
koukám že Samek ani minutu, spíš bych se divil kdyby tu opci uplatnili.
ohledně Slona to nevidím zas až tak černě. dneska se píše že do Plzně Višinský i Ladra z Bolky. bude to mít docela těžký.
co myslíte toho bráchu Juldy ze Sigmy? dávalo by to smysl? už taky žádný mladík, po zranění..

Pavel95

Citace od: Kovy35 kdy Neděle 25/05/25 17:45:31
Citace od: Pavel95 kdy Neděle 25/05/25 15:16:53Julis a Mihalik parodie na utocniky. Sloncik vypadal, ze se louci  :-\
dneska jsem na naše grande finále nemohl ani neviděl na dálku. ti dva hráli blbě?
koukám že Samek ani minutu, spíš bych se divil kdyby tu opci uplatnili.
ohledně Slona to nevidím zas až tak černě. dneska se píše že do Plzně Višinský i Ladra z Bolky. bude to mít docela těžký.
co myslíte toho bráchu Juldy ze Sigmy? dávalo by to smysl? už taky žádný mladík, po zranění..

Objektivne to dobre nebylo, oba spalili mega sance, sledoval jsem po oku Horejse a ten z nich byl taky na prasky  :D Tu devitku bychom potrebovali, Julis by se mi asi libil, pokud by na trhu nebyl nekdo lepsi.. Sloncik budeme doufat. Pri dekovacce a placani rukama mu nekdo vedle rikal Slone supr vykon tak zase na podzim - a on jojo tak na podzim  :D

Shaqiri

Za mě spokojenost se sezónou že jsme skončili v první polovině tabulky,za rok posunout do top šestky a bude opět úspěch 👍

Marek2001

Tak Klíma prý končí řekl Hořejš na tiskovce za mě to je škoda.

Votrok2

Já byl při děkovačce vedle fanouška, kterej se Slona ptal na příští sezonu. On mu řekl přímo. Je to v jednání, tak uvidíme, ale rad by zůstal 🤔

Kovy35

Citace od: Votrok2 kdy Pondělí 26/05/25 07:23:01Já byl při děkovačce vedle fanouška, kterej se Slona ptal na příští sezonu. On mu řekl přímo. Je to v jednání, tak uvidíme, ale rad by zůstal 🤔
co sem tak prolítnul téma sestavy na příští sezonu z pohledu fans viktorky, tak Slona téměř nikdo nezmiňoval, když už, tak na střídání a víceméně jen do počtu širší soupisky. možnosti jeho pokračování u nás můžou být různé. roční hostovačka, přestup se zpětným odkupem, nebo kombo s návratem Vašulína, kdoví. ikdyž ta poslední varianta doufám že ne, to by nedávalo smysl pro nikoho.
Slonovi by ještě jeden rok u nás z hlediska jeho herního vývoje určitě neublížil. když budou mít ty naše křídla trochu lepší podporu ze středu zálohy a produktivnější devítku před sebou, tak by to celkově snad mohlo být směrem dopředu gólovější.

Pavel95

Na Slavii budou v létě instalovat ten hybridní trávník který bychom potřebovali i my

Marek2001

Tak permice na příští sezónu je doma 🤩.

Pavel95

V Hradci Králové budou chtít naopak posílit. ,,Máme podepsané dva hráče, jeden už je zveřejněný. Víme, že to mužstvo musíme doplnit, zkvalitnit, především co se týče útočné fáze. Do zálohy a obrany teď přivedeme zajímavá jména," prohlásil Horejš, jenž odhalil, že kromě Vladimíra Daridy (34) má tým ještě jednu podepsanou posilu.

Novou tvář shání Hradec do útoku, v ofenzivě to totiž nebylo během uplynulé sezony ideální. V základní části zapsal výběr Davida Horejše jen 33 vstřelených branek za 30 zápasů. ,,Máme vytipované nějaké hráče, okruh jmen, o kterých se bavíme," dodal trenér.

Ofenzivě sedmého týmu uplynulé sezony Chance Ligy by měl i v následující sezoně pomáhat Václav Pilař (36). U něj kouč počítá s prodloužením smlouvy.

VotrokSpecial

Tzn máme podepsanou náhradu za Klimu. Napadá vás kdo by to mohl byt? Nebo se to už ví?  :)

Pavel95

V zimě jsme měli zájem o Matěje Valentu, tak já si tipnu jeho

Votrok2

Polsko.....Schvarz? Už v zimě se skloňovalo tohle jméno. Vztah k regionu, záložník......