Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Petr78

Tak dneska výborný výkon po celý zápas , zasloužená výhra , byla radost na to dneska koukat , hoši děkujem , nic než Hradec

Marek2001

Proč, to takhle nešlo celou sezónu? 😂

Petr78

Půjde to příští 😁

Shaqiri

Citace od: Petr78 kdy Včera v 18:20:03Půjde to příští 😁
kéž by, dnes se fakt dařilo 👍

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Včera v 18:20:03Půjde to příští 😁

A rozhodně dávat Samka do sestavy. Mnohem lepší než s Kodešem hlavně to je víc fotbalovější.

Petr78

Samek skvělej , možná by ještě bylo na zvážení ta jeho opce.

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Včera v 18:55:10Samek skvělej , možná by ještě bylo na zvážení ta jeho opce.

Za mě podepsat. Dneska i v minulým zápase ukázal že na to má.

Kovy35

dneska velká paráda, možná nejlepší zápas sezony. od první minuty dominantní, vepředu presující, hra i po zemi, jeden na jednoho. moc se mě to líbilo a obráceně byl překvapen, jak Karviná naprosto nestíhala.

trojka vpředu skvělý výkon, i já sem velmi rád za Pištu, nejen za gól ale i celkovou hru, přehled, přihrávky, taky jsem mu nejen tady v sezoně několikrát naložil. tohohle Pištu bychom potřebovali co nejčastěji a snad mu to vydrží.

co se Samka týče, ano, má za sebou nyní 1,5 velmi slušného zápasu, kde se trochu víc ukázal nějaký jeho potenciál. je dobré, že budeme mít ještě ty dva poslední zápasy aby tu formu ještě trochu vygradoval.

sám sem zvědav jestli do toho vedení půjde, tedy pokud hráč sám má nebo bude mít o pokračování vůbec zájem. neslyšel sem žádné info o tom, jak je na tom v tréninku, do kabiny, obecně pracovitost apod.
myslím že takovou sumu ani zdaleka jsme ještě v rámci přestupu za nikoho nedali.

doufejme, že se vedení pokusí vynaložit maximum, jak získat Slona. uměl bych si představit prostě použít finance za Spáčila na koupi Slona + Samka, když si vyhodnotí, že to nakonec dává smysl. plus Darida jako zkušený mazák by třeba mohl Samkovi nejen na hřišti pomoci.