Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Petr78

Druhá půle parádní , jednoznačně lepší a zasloužená výhra , Pilař skvělej , celý to rozhýbal a dneska Zadry naprostá bomba , nejlepší na hřišti

Shaqiri

Mě se líbil Klima,centr na gól a céčko mu pomohlo

Kovy35

no mohlo to být 0:3 po půli a nikdo by se nedivil. ten rozdíl v herním projevu a chuti byl markantní. označil bych to snad až nejstrašidelnějším prvním poločasem doma v téhle sezoně.

výrazně pomohlo vystřídání dua K+K, tihle dva spolu ve středu zálohy, to je převeliká slabina celé hry a nějaké výstavby.

za druhou půlku bych je nakonec pochválil. dostali se do zápasu a nechci říkat že zaslouženě ale vyhráli.
jak tady bylo zmíněno, Klímič dneska fakt velmi dobrý, líbil se mě.

optikou výhledu do příští sezony ale zůstávám celkem skeptický, že nás bude schopen trenér David a spol. někam posunout. chápu že hraje s nějakým "materiálem" ale ten herní projev je většinově prachbídný.
třeba Zadry nám doručil svými výkony poměrně dost bodů, jeho případný odchod v létě nás bude tuze bolet. za posledních cca dvacet let nejlepší golman jakého jsme tady měli.

Petr78

Ten centr od Klimy luxusní to je pravda

Marek2001

Za mě musím pochválit i Samka taky to pěkně oživil druhou půli.

Petr78

Tak to střídání celkově v poločase hře jen pomohlo , jen škoda že to tam nepadlo i Pištovi , ten fakt nemá štěstí.

Marek2001

Koukám, jak je 2 liga totálně vyrovnaná, tam může hrát ještě baráž kdokoliv od Vyškova až dolů.

BJH

Co by nám přineslo, kdybychom vyhráli to naše playoff prostřední skupiny? Kvalifikujeme se někam do pohárů nebo se hraje o finanční "bonus"? :)

Marek2001

Citace od: BJH kdy Neděle 04/05/25 08:22:58Co by nám přineslo, kdybychom vyhráli to naše playoff prostřední skupiny? Kvalifikujeme se někam do pohárů nebo se hraje o finanční "bonus"? :)

Jen o finanční bonus.

Yanky

Citace od: Marek2001 kdy Neděle 04/05/25 09:06:41
Citace od: BJH kdy Neděle 04/05/25 08:22:58Co by nám přineslo, kdybychom vyhráli to naše playoff prostřední skupiny? Kvalifikujeme se někam do pohárů nebo se hraje o finanční "bonus"? :)

Jen o finanční bonus.

A ještě jde o automaticky postup do 3.kola Mol Cupu.

Yanky

Citace od: Yanky kdy Neděle 04/05/25 10:24:45
Citace od: Marek2001 kdy Neděle 04/05/25 09:06:41

Jen o finanční bonus.

A ještě jde o automaticky postup do 3.kola Mol Cupu.

A samozřejmě o konečné umisteni

Shaqiri

Hlavně jsme přišli o zápasy s elitní mi mančafty a plný ochozy 🤨

Kovy35

Citace od: Marek2001 kdy Úterý 06/05/25 21:29:42https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-chance-liga/461613/darida-je-s-hradcem-domluveny-proc-se-nevraci-do-plzne-ma-vic-duvodu.html

Tak hotovo super zpráva 👍.
hlavně nemít přehnaná očekávání :D. v létě mu bude 35, v téhle sezoně má zatím bilanci 0+0, hraje v základu až na jaře. oproti současným našim borcům ze středu zálohy by ale asi i tak měl přinést něco navíc, především fotbalového.