Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Petr78

Jinak postoupí Olomouc

Marek2001

Mihálik zase mimo

Marek2001

No nic tak snad příští rok

Petr78

Pavel95

Jsme tam na co reálně máme, takže ok

Marek2001

Hlavně, že jsou rádi když na střední skupinu bude plný barák🤪.Takhle budou rádi za 4000.

Stanley1980

Je nechci být přehnaně kritický. Ale za vše mluví to, že jsme v obou zápasech o šestku nedali jediný gól. Tudíž za mne pardon, ale bez omluv do kabiny bojkotujte nesmyslnou nadstavbu. K bojkotu vyzývám na podporu investorů a jako protest proti neschopnosti Springerové a města dotáhnout transfer klubu. 

Votrok2

Citace od: Stanley1980 kdy Dnes v 17:56:35Je nechci být přehnaně kritický. Ale za vše mluví to, že jsme v obou zápasech o šestku nedali jediný gól. Tudíž za mne pardon, ale bez omluv do kabiny bojkotujte nesmyslnou nadstavbu. K bojkotu vyzývám na podporu investorů a jako protest proti neschopnosti Springerové a města dotáhnout transfer klubu. 
Já to psal už před asi třemi dny.

Votrok2

Citace od: Petr78 kdy Dnes v 15:33:50A Gríger není ani na lavici
Královéhradecké netrápí nikterak výrazná marodka, největší otazník visí nad Adamem Grigerem, jenž kvůli zranění musel v posledním zápase střídat.

Shaqiri

O úspěchu v této sezóně bych nemluvil, kádr si myslím máme na první šestku, ale zklamání by nebylo na místě.Doufejme v lepší časy pod novým majitelem!

Petr78

Přátelé , letošní sezóna není propadák , kolikrát v historii se nám povedlo udělat 40 bodů, i v té první sezóně s Koubkem nám na šestku stačilo jen 38 bodů. Myslím že není na místě vyvolávat bojkot proti mužstvu , to je snad lepší jít demonstrovat před radnici. Já jsem spokojený i když jsme v šestce neskončily , byly tu zajímavé mave zápasy a tolik se jich neprohrálo doma. Já se už těším na novou sezonu ať s novým majitelem nebo bez něj , pořád jsou Votroci moji kingové. Nic než Hradec

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Dnes v 20:38:37Přátelé , letošní sezóna není propadák , kolikrát v historii se nám povedlo udělat 40 bodů, i v té první sezóně s Koubkem nám na šestku stačilo jen 38 bodů. Myslím že není na místě vyvolávat bojkot proti mužstvu , to je snad lepší jít demonstrovat před radnici. Já jsem spokojený i když jsme v šestce neskončily , byly tu zajímavé mave zápasy a tolik se jich neprohrálo doma. Já se už těším na novou sezonu ať s novým majitelem nebo bez něj , pořád jsou Votroci moji kingové. Nic než Hradec

Škoda těch ztracených zápasů s červenými plus venku Derby. Prostě rozhodl zápas doma se Karvinou když jsme hráli dlouhou přesilovku a nevyužili to. Trochu mě to teď sere že ty zápasy budou o ničem a lidi nepřijdou.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Dnes v 21:47:48
Citace od: Petr78 kdy Dnes v 20:38:37Přátelé , letošní sezóna není propadák , kolikrát v historii se nám povedlo udělat 40 bodů, i v té první sezóně s Koubkem nám na šestku stačilo jen 38 bodů. Myslím že není na místě vyvolávat bojkot proti mužstvu , to je snad lepší jít demonstrovat před radnici. Já jsem spokojený i když jsme v šestce neskončily , byly tu zajímavé mave zápasy a tolik se jich neprohrálo doma. Já se už těším na novou sezonu ať s novým majitelem nebo bez něj , pořád jsou Votroci moji kingové. Nic než Hradec

Škoda těch ztracených zápasů s červenými plus venku Derby. Prostě rozhodl zápas doma se Karvinou když jsme hráli dlouhou přesilovku a nevyužili to. Trochu mě to teď sere že ty zápasy budou o ničem a lidi nepřijdou.

Já přijdu a jsem rád že máme Karvinou , ta chce hrát fotbal tak se na zápas těším. Taky mě mrzí že jsme to nedotáhli , ale jak jsem řekl , propadák to není. Jo a jsem nakonec rád že v té šestce není ani Liberec , za to jeho válení minulý týden si to nezasloužil.

Marek2001

Jinak Samek nehrál dneska, že už se s ním asi nejspíš nepočítá na další sezónu?