Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Kovy35

Citace od: Petr78 kdy Čtvrtek 10/04/25 19:39:26Tak jsme dostali další pokutu za rasismus v zápase s Budějkama, ale já si teď nepamatuju , že by se tam něco dělo.
vybavuju si nějaké bučeníčko zase ale bylo to ve vápně před kotlem tak netuším co proč jak a jestli toto bylo ono..

Petr78

Citace od: Kovy35 kdy Čtvrtek 10/04/25 20:42:34
Citace od: Petr78 kdy Čtvrtek 10/04/25 19:39:26Tak jsme dostali další pokutu za rasismus v zápase s Budějkama, ale já si teď nepamatuju , že by se tam něco dělo.
vybavuju si nějaké bučeníčko zase ale bylo to ve vápně před kotlem tak netuším co proč jak a jestli toto bylo ono..

Já si ještě říkal , že konečně se to obešlo bez bučení a asi mi to teda uteklo.

Kovy35

Citace od: Petr78 kdy Čtvrtek 10/04/25 21:47:47
Citace od: Kovy35 kdy Čtvrtek 10/04/25 20:42:34

Já si ještě říkal , že konečně se to obešlo bez bučení a asi mi to teda uteklo.
ono to bylo takové jen kraťoučké zabučení že se tam tuším že od nich zas někdo válel jak střelený tak sem tomu nevěnoval moc pozornost.

Marek2001

Svědík do Brna 😁

Kovy35

Citace od: Marek2001 kdy Pátek 11/04/25 15:39:22Svědík do Brna 😁
celkem zajímavý transfer když pro první ligu na příští sezonu vypadává ze hry takové trenérské jméno.

Marek2001

Citace od: Kovy35 kdy Pátek 11/04/25 17:29:29
Citace od: Marek2001 kdy Pátek 11/04/25 15:39:22Svědík do Brna 😁
celkem zajímavý transfer když pro první ligu na příští sezonu vypadává ze hry takové trenérské jméno.

Podle mě tam bude mít nějakou výstupní klauzu, že případně sestupu do 3 ligy, tak půjde potom do Plzně místo Koubka.

Stanley1980

80.000 v ceskejch za Blbeckovice...Já si myslím, že by mělo přijít odvolání:). Nebucelo se na černoušky, ale na Blbeckovice, a to proto, že maji 4 body a dehonestují celou soutěž :).

Kovy35

Minulé léto přicházel na východ Čech v balíčku s dalšími jmény se zajímavým životopisem. Do Hradce Králové dorazili Tomáš Petrášek, Adam Vlkanova a útočník Ondřej Mihálik. Jestliže stoper s reprezentační minulostí splňuje představy o silném centrálním stoperovi a navrátilec z Plzně je nejproduktivnějším hráčem týmu, posledně jmenovaný vede jinou statistiku – je největším paličem sezony napříč celou ligou. I proto se propadl až na lavičku. Co s ním bude v létě?

Podle dat analytické skupiny Opta by měl být Ondřej Mihálik aktuálně na čtyřech vstřelených gólech, spíš pěti. V metrice očekávaných branek je na hodnotě 4,6, jenže v kolonce nastřílených branek má skromnou jedničku... Rozdíl činí 3,6 bodu, což je nejvíce z celé soutěže.

Za ním jsou David Puškáč z Jablonce, Giannis Botos ze Slavie, ze stejného klubu Ondřej Lingr, který však nedávno odešel na přestup do Houstonu. Pátým paličem sezony je Adam Griger, Mihálikův kolega z Hradce Králové. Jistě překvapí šestá pozice Tomáše Ladry, sedmá Lukáše Provoda, devátý je pak Jan Kuchta.

Ale zpátky pod Bílou věž. Osmadvacetiletý vysoký hubeňour s rychlými vlákny přišel před rokem s tím, že Hradci pomůže zkušenostmi, agilním pohybem, smyslem pro presink. Ale především, že čas od času vypustí ránu skrývající v sobě smrtící jed.

,,Je to fotbalista, který má kvalitní finální a předfinální fázi, je skvěle rychlostně vybaven, a navíc je směrem do ofenzivy využitelný na více postech," radoval se z nové akvizice sportovní ředitel Jiří Sabou.

Panuje nespokojenost, podrží ho klub?
Jenže jedinou Mihálikovou trefou v ročníku je kousek z Dukly, kdy si ve vápně našel centr Daniela Horáka, a Votrokům zařídil tři body. Šlo o zápas pátého kola, který se hrál osmnáctého srpna. Předtím ani potom se netrefil. Zahodil penaltu na Baníku a několik dalších velikých příležitostí. Měl taky smůlu, když na podzim čtyřikrát napálil míč do brankové konstrukce...

Na jaře se sesunul do pozice střídajícího hráče. Do utkání zasahuje v průměru na dvacet minut, v šestadvacátém a sedmadvacátém kole zůstal jen na střídačce. Je evidentní, a zdroje deníku Sport to i potvrzují, že v klubu s výkony Mihálika panuje vážná nespokojenost.

Byť má smlouvu až do léta 2027, v Hradci se přemýšlelo, co s ním. Zda má smysl čekat na případné probuzení, nebo projekt hodit pod stůl a hráče nabídnout k prodeji.

Podle informací redakce zvítězila první varianta. V Hradci Králové Mihálika podrží, a to i proto, že momentálně prochází složitým obdobím nejen na hřišti, ale i v osobním životě, což se údajně neblaze projevuje na výkonnosti. V klubu s hráčem počítají i pro příští sezonu.

Kdyby však Mihálikova herní i střelecká mizérie trvala dál, zřejmě už v zimě by byl odchod rodáka z Jablonce nad Nisou velmi pravděpodobný. V aktuálně šestém týmu Chance Ligy však věří, že nebude důvod k nepopulárním krokům a hráč vydrží v černobílém dresu do konce smlouvy.

Největší paliči sezony

1. Ondřej Mihálik
útočník, Hradec Králové

Vstřelené góly: 1
Očekávané góly: 4,6
Rozdíl: –3,6
Zápasy: 23
Odehrané minuty: 1394
Střely/úspěšnost: 28/32 %

5. Adam Griger
útočník, Hradec Králové

Vstřelené góly: 4
Očekávané góly: 6,92
Rozdíl: –2,92
Zápasy: 21
Odehrané minuty: 1359
Střely/úspěšnost: 32/47 %

Petr78

Já bych Mihálika taky podržel , ještě bych mu ti šanci dal

Stanley1980

Pokud má Pišta Mihálik problémy v osobním životě, za které ani nemůže, měl by ho klub z morálních důvodů podržet. Jsem přesvědčen, že na tomto vydělá v budoucnu jak hráč, tak klub.

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Sobota 12/04/25 11:06:08Já bych Mihálika taky podržel , ještě bych mu ti šanci dal

Souhlas taky bych ho podržel, ale pokud se neprobere do zimy, tak bych jsem ho poslal o dům dál.

Marek2001

Jinak Náprstek 2 góly dneska za Chrudim.

Petr78

Zítra by mohlo přijít aspoň osm tisíc lidí , kdy jindy už by měla být naše aréna plná než při takovém zápase.