Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Citace od: Kovy35 kdy Pondělí 10/03/25 17:51:22https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2024-25/459278/fanda-hradce-o-zakroku-policie-ustup-nebo-ti-nastrikam-sprej-do-drzky.html

zdá se že to byla nejspíš vlastní iniciativa přítomných cajtů než na obj. klubu apod. nevíte, v rámci úspor v závěru dokončování stavby arény se (ne)instaloval kamerový systém? v tomhle bych byl tvrdý jako v anglii, ztotožnit a doživotní zákaz, odchod.

musím říct, že tohle bučení mě už extrémně vadí a je to pro nás opakovaná ostuda. jak někdo z vás zmínil, část viny nese i klub za tu dosavadní neschopnost nebo spíše neochotu se posunout do současnosti v úpravě prostředí a kultury klubu pro možnosti příchodu kluků z ciziny ať už jsou jakékoliv pleti nebo vyznání.

jsme jediný klub v lize kde nehraje nikdo jiný než čech nebo max. slovák. chápu, někomu to imponuje, mě moc ne. pak z toho rezonují i tyhlety opakované rasistické výlevy primitivních jedinců kteří to kazí všem ostatním a klub za to dostává furt dokola flastry. už je na čase, aby se tady nějaký šikovný kluk z afriky taky objevil, je to úplně normální a nás to bude do budoucna víc a víc limitovat v možnostech výběru hráčů pokud se to nezmění.

Mě ještě vadí, když soupeřuv hráč leží na zemi, a kotel řve seberte to h**no to taky nepochopím proč....

Stanley1980

A ha zasenevim, proč by se na nehty nemohlo bučet. Ty diskriminace bilejch ( BLM apod. ), progresivismu je v Evropě jak nasráno. A jsou zkrátka lidí, kteří už toho mají dost.

Earl

No to svědčí o inteligenci jedince. Bohužel u tebe myslím, že jsme na nule.

Stanley1980

Hele blbečku,
inteligentní lidí si většinou nemyslí o nikom, ze mají nízký IQ. A jestli máš chuť mne to říct osobně, rád Ti ten Tvůj vypatlanej květák vyladim.

Petr78

Tak to jsme brzy hluboce klesly zde na fóru , že se budeme urážet mezi sebou a napadat se.

Stanley1980

Omlouvám se, ale já jsem z žádným napadáním nezačal, psal jsem pouze v obecné, ne osobní rovině. Ale nenechám se urážet od nějakýho vorecha ( ostatním pardon ).

Stanley1980

s žádným, ty nejchytřejší telefony...

Petr78

V obecné rovině , dobře. Každý na tu věc může mít svůj názor , ale opravdu je nutné se vůči hráčům tmavé pleti takhle projevovat ? Zvlášť když každý kdo zabučí ví, že za to klub dostane flastr ? Klub to platit nechce A ty peníze pak může začít vymáhat zpět , třeba i tím že zdraží permanentky , vstupenky , proč by to za nás fanoušky měl pořád platit. Nikdo nechce abyste ty černé hráče měli rádi , ale opravdu , bučelo se před třiceti lety a doba se prostě změnila.

Shaqiri

Ta naše moderní aréna nemá kamery? Vždyť se mohou trestat vinici a ne dav lidí,,,

Kovy35

Citace od: Shaqiri kdy Pondělí 10/03/25 20:29:20Ta naše moderní aréna nemá kamery? Vždyť se mohou trestat vinici a ne dav lidí,,,
no vypadá to že nemá, jinak si neumím vysvětlit ten klubem zvolený způsob vizuální identifikace pořadateli na schodech, což už bylo před týdnem s Jabloncem.

v dnešní lize naruby se ten incident probíral a připojil se tam i mluvčí našich Ultras, který byl autorem jednoho z videí a je současně spojkou s klubem. vypadá to že ten průser půjde čistě za policií která neměla jediný důvod ani pověření klubem ihned po zápase vyklidit sektor kotle a byla to jejich akce na vlastní pěst.

jde o to, že kotel tradičně zůstává v prostoru svého sektoru nejdéle ze všech fans, jelikož si sami uklízí všechny potřeby k fandění, choreo apod. a přítomní policisté po zápase vůbec neměli důvod vstupovat do prostor stadionu, natož fans násilně vytlačovat z útrob sektoru ven.

jinak ten kluk z kotle říkal, že i včera byli ohledně bučení identifikováni další tři lidi, před týdnem dva, nikdo z nich prý nepatřil k Ultras a klub to ví. ten šílený zákrok policie s tím evidentně vůbec nesouvisel, jelikož ti lidé prý byli vyvedeni a venku ztotožněni dávno předtím.

Kovy35

něco málo ke včerejší doslova kopané jako takové. víceméně souhlasím, co dneska chlapi v podcastu říkali. v černobílém dresu na jaře běhá jediný fotbalista a to je Tom Slončík, po hříchu kluk, který tady příští sezonu spíš nebude. jinak ta ofenziva nemá žádnou myšlenku jak kdyby ani nevěděli co mají hrát a trenér si s tím evidentně neví moc rady.
na hrotu jsou hodně špatní oba co nastoupili, ano nemají moc podporu ale ani sami nicmoc neuhrají. k tomuhle zazněl docela vtipný nápad postavit po vypršení trestu na hrot Petrase, že horší už by to být nemohlo :D.

jako celek jde ta útočná jalovost i herní projev dost za Sabouem, který ten tým postavil spíš na boj než na fotbal.

Petr78

Já když budu hodnotit fotbal , tak mě se to líbí. Já jsem jeden z těch co tu pamatuji ty devadesátky , rok co rok třináctý čtrnáctý flek , záchrana v posledním kole , pády postupy. Takže za mě to , že čtvrtý rok hrajeme klidný střed , je pro mě jak balzám. Taky chci vyhrávat a jsem rád když se vyhrává , ale taky nechci , aby když se trochu nedaří , aby jsme hned nadávali , jaký tu máme nekopy a tak.
Včera byla škoda , že se nepodařilo otočit do poločasu , kdy tam opravdu litali centry do vápna a ta Slončíkova pumelice , to byl zákrok zápasu. V druhé půli už to bylo jen ohřívání kolem šestnáctky, podobný tomu , co tu hrál Boleslav když hrála přesilovku.
Příště přijedou Budějovice, tak už to snad bude doma tři body a já věřím , že jsou schopni vyhrát i v Olomouci. Takže Votroci , nic než Hradec

Petr78

Á ten Slončík , možná by stálo za to slevit že Spáčila a udělat ho na přestup .

Kovy35

Citace od: Petr78 kdy Pondělí 10/03/25 21:54:21Á ten Slončík , možná by stálo za to slevit že Spáčila a udělat ho na přestup .
sem votrokem od cca půlky osmdesátek a chatgpt mě napověděl, že jsem zažil celkem 10 sestupů z ligy  ::) jo máš pravdu, že bychom si měli vážit toho co máme, nejdelší setrvání v lize kdoví za kolik let. tak budeme doufat že to bude poněkud koukatelnější :).

údajně je mezi Šádkem a Sabouem ústní dohoda že se k Tomovi po sezoně vrátí a uvidí se, tak uvidíme, třeba nám bude rozkazem přibalen i Vašulín :)

Earl

Tak to tě opravdu lituji. Co budeš dělat až se tady objeví hráč černé pleti ? Nebo si myslíš,že nový majitel klubu  vyhlásí žádný černoch v našem týmu nikdy nenastoupí?