Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Neděle 09/03/25 11:56:10Koukal jsem na ten Chytilův kopanec a je naprosto zjevné , že to byl úmyslný kop , takže jestli nedostane aspoň tři zápasy , tak Tvrdík těžce platí.

Spíš mě překvapuje, jak Holeš a Trpišovský jak jsou ubrečeni, že to byl faul max na žlutou, ale že jim dvakrát po sobě opustily červenou Chaloupkovi a Ogbuovi, tak to radši nikde veřejně neřeknou kašpari z Edenu. Další věc viděli jste, co udělal Bořil po zápase při děkovacce? Zrovna u něho mě nic nepřekvapuje, ale jak takovej bezmozek může hrát furt ligu? Když, se neumí ovládat.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Neděle 09/03/25 12:27:31
Citace od: Petr78 kdy Neděle 09/03/25 11:56:10Koukal jsem na ten Chytilův kopanec a je naprosto zjevné , že to byl úmyslný kop , takže jestli nedostane aspoň tři zápasy , tak Tvrdík těžce platí.

Spíš mě překvapuje, jak Holeš a Trpišovský jak jsou ubrečeni, že to byl faul max na žlutou, ale že jim dvakrát po sobě opustily červenou Chaloupkovi a Ogbuovi, tak to radši nikde veřejně neřeknou kašpari z Edenu. Další věc viděli jste, co udělal Bořil po zápase při děkovacce? Zrovna u něho mě nic nepřekvapuje, ale jak takovej bezmozek může hrát furt ligu? Když, se neumí ovládat.

Bořil je magor , o něm se to ví , stejný jako Houštecký , je to stejná pakáž vylízaná , akorát dokázali , že neumí prohrávat , dementi pražský.

Marek2001

Kubala chytl v Baníku pěknou formu

Petr78

To ano , teď by se hodilo aby se chytil i Mihálik stejně.
A ten Šašinka je pořád zraněný ,nebo proč třeba nedostane šanci ?

Pavel95

Citace od: Petr78 kdy Neděle 09/03/25 13:59:25To ano , teď by se hodilo aby se chytil i Mihálik stejně.
A ten Šašinka je pořád zraněný ,nebo proč třeba nedostane šanci ?

Odepsaný jako Koubek. Ale nevím jestli by nás spasil zrovna on.

Marek2001

Slončík top zase.

Pavel95

Petr78

Tak výživný první poločas , dnes už snad ten obrat dokonáme

Petr78

Slončík dneska výborný

Marek2001

Miháliku táhni někam, ten tady je jenom do počtu.

Pavel95

Cirkus, zlatej hokej

Václav

Škoda slov,už aby se to prodalo

Petr78

Škoda bodů dnes , dnes to je ztráta

Shaqiri

Takovou dobu hrát proti deseti a uhrát jen bod je k naštvání,za mě nejlepší hráč opět Slončík

Marek2001

Už aby, to město prodalo. Dneska když koukám na tabulku tak jsme si zajistili střední skupinu což je zklamání pro mě na to jaký byli před sezónou očekávání.