Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 01/03/25 19:17:16
Citace od: Petr78 kdy Sobota 01/03/25 18:57:23Remíza zasloužená , ten výkon si myslím že nebyl zas tak špatný , Jablonec mnohem lepší s nebezpečnější než minule Bohemians , protonbod beru. Jen nechápu , proč sem jezdí pískat pořád Rouček , to je největší piskoř ligy. Tak snad za týden vítězství , už bude potřeba. Nic než Hradec

A u varu Adamková, a na čáře Ratajová to opravdu chceš....

Jo , ty ženský jsou trest , Fejgl se zlobil , že na ni lidi sprostě nadávali , ale ona opravdu mávat neumí , slušně řečeno , a nebo nechce umět.
Nevím proč nevyloučil Holého za ten výlev když mu dal Rouček kartu. Ale na Petráška se podívat šel , ale ten loket byl bohužel jasný.

Shaqiri

Teď jsem zhlédnul Petráškův faul, ale za mě to na červenou nebylo, když si vzpomenu co procházelo tupýmu Chorýmu...

Marek2001

Pardubice regulérně nejhorší tým na jaře.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 01/03/25 21:02:43Pardubice regulérně nejhorší tým na jaře.

Bylo utrpení na to koukat , buďme rádi za to co máme.

Marek2001

Kolik tipujete, že dostane Petras? Já 1-2 zápasy max. Zas, tak hrozný to nebylo.

Stanley1980

Přátelé,

někdo to tady psal a já plně souhlasím, Hořejš ven!!! Ten mancaft, místo aby se zlepšoval, tak jde výkonnostně dolů. Včera to bylo na blití. Minulý jaro to ještě dojíždělo po Vaškovi Košťálovi, ale hrajeme čím dál tím větší hovno.

Stanley1980

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Neděle 02/03/25 11:24:45Kolik tipujete, že dostane Petras? Já 1-2 zápasy max. Zas, tak hrozný to nebylo.

Kdyby dostal dva , tak je fajn že tam je ten pohár.

Petr78

Citace od: Stanley1980 kdy Neděle 02/03/25 13:51:46Přátelé,

někdo to tady psal a já plně souhlasím, Hořejš ven!!! Ten mancaft, místo aby se zlepšoval, tak jde výkonnostně dolů. Včera to bylo na blití. Minulý jaro to ještě dojíždělo po Vaškovi Košťálovi, ale hrajeme čím dál tím větší hovno.

To si nemyslím , výkony mají možná rezervi , ale pořád se na to da koukat. Jablonec je letos fakt dobrej a včera to ukázali a přesto se jim dokázali vyrovnat , nepoložil je gól a i v deseti mohli sice prohrát ale i vyhrát. Za mě to byl zajímavý zápas. I minulé s Bohemkou je nepoložila dvougolová ztráta . Jestli se bude měnit trenér pokaždé když se trošku přestane dařit tak se vracíme o třicet let zpátky , každý půlrok jiný trenér.

Shaqiri

Hrajeme střed tabulky a Jablonec je pátej, takže uhrát s nima remízu i s vyloučením je úspěch.Trenér nemůže za skrat hráče,tam chyba není.Navic se mě líbí že je emotivní, tam bych nehledal slabinu...

BJH

B-tým dneska výhra 3:0, ten Jurčenko by je mohl vytáhnout.

Marek2001

Gratulace Hokejkám k 2 místu 🏒🏒.

Shaqiri

Petr78

Hokejky super , kdo by to čekal po tom strašidelným začátku , že nakonec skončí druhý. Obrovská gratulace , nic než Hradec

Marek2001

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2024-25/458946/chyba-szikszaye-i-slavia-mela-jit-do-deseti-co-penalta-proti-sparte.html

Tak Slavii opět podruhé řadě prošla červená karta, tak si říkám kam ta naše liga směřuje, když to těm podvodníkům furt prochází...