Citace od: Shaqiri kdy Neděle 02/02/25 09:41:01Citace od: Marek2001 kdy Neděle 02/02/25 08:06:29Jen mě včera zklamalo, že bylo tak málo lidí.
bohužel v těchto klimatických podmínkách se plných tribun nedočkáme, být o 10-15 stupňů Celsia víc, tak bych tomu věřil, spíše mě točí novináři kteří si sedí ve vyhřáté vípce a diví se malé návštěvě
tohle je běh na dlouhou trať. češi jsou celkem pohodlný, z pohledu požadavků na kvalitu vyžití, si troufám říci i dost náročný národ se spoustou dalších různých osobních zájmů, koníčků a možnostmi odreagování se. nemyslím to jako hejt, prostě ta kultura vyžití je zde jiná, velmi různorodá než v okolních zemích.
fenomén fotbalového fandovství tady nikdy nebude na úrovni třeba německa, které ač má podobné klimatické podmínky i termínovku, tak tam lidi naplní jakékoliv stadiony napříč ligami a sporty za jakéhokoliv počasí na jakéhokoliv soupeře.
klub potřebuje dlouhodobou funkční marketingovou strategii na postupné budování a rozšiřování fanouškovské základny aby chodiilo víc a víc stálých fans i třeba na karvinou.
jsem přesvědčen že komunita votroků a náš region má větší potenciál než třeba plzeňský kraj. jen nemáme tu jejich ,,čerstvou" historii x-titulů a sezon v pohárech jako má plzeň, kde je tahle výkonnost a sportovní výsledky již normou. to se logicky nedá dohnat za pár let.
ono to půjde, věřím tomu. jen to bude nikdy nekončící práce pro klub na spoustu sezon. to platí ale jen za předpokladu, že se klub samozřejmě dostane do těch správných rukou.