Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Petr78

Výhra 2:0 Griger Pilař, 8000 lidí

Marek2001

Ta Sparta je tak tragická, že by jsme ji teď možná taky porazily.

Petr78

Čihák zpět v sestavě 👍

Marek2001

Velmi pěkný poločas 💪💪.

Václav

Co je na tom pěknýho? Vždyt se prohrálo. Já nevím na jaký fotbal jsi koukal. Ve finále si neumíme přihrát a nemáme střelce. To bylo cHvály na Petrášky,Pilaře a Krejčí. už mě to leze krkem.

Petr78

Plzeň v druhý půlí bohužel lepší , nedáváme góly , ten Šulc je prostě fantastický,nejlepší hráč co tady hrál. Nezbývá než bojovat dál. Nic než Hradec

Marek2001

Tak si říkám, jestli náhodou už by nepřišla změna trenérského štábu. Nic proti Hořejšovi odvedl pro nás spoustu,ale když nedáváme góly, tak potom to je těžký vyhrávat.

Marek2001

A jinak taky Krejčí, by měl hrát více minut.

Marek2001

Citace od: Václav kdy Dnes v 21:07:58Co je na tom pěknýho? Vždyt se prohrálo. Já nevím na jaký fotbal jsi koukal. Ve finále si neumíme přihrát a nemáme střelce. To bylo cHvály na Petrášky,Pilaře a Krejčí. už mě to leze krkem.

Proč píšeš Petráška? Jeden z mála nejlepší na hřišti od nás dneska.

Shaqiri

Chybělo málo a měli jsme bod, hráli jsme proti pohárovému mužstvu, ale tutovka se musí proměnit

Petr78

Citace od: Shaqiri kdy Dnes v 21:48:43Chybělo málo a měli jsme bod, hráli jsme proti pohárovému mužstvu, ale tutovka se musí proměnit

Je to tak , musí se dávat góly. Vyhrajeme v Boleslavi a na Bohemce

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Dnes v 22:04:06
Citace od: Shaqiri kdy Dnes v 21:48:43Chybělo málo a měli jsme bod, hráli jsme proti pohárovému mužstvu, ale tutovka se musí proměnit

Citace od: Petr78 kdy Dnes v 22:04:06

Snad do té doby, se probudí a obuje správný střelecký kopačky Griger.

Václav

Marek2001,to určitě,on je brankostroj. V Patnácti zápasech vstřeleno 12 branek a zrovna tolik inkasovaných. Je čas na změny jak v trenérském tak i sportovním úseku. Ten fotbal se mi nelíbí.

Pavel95

Škoda, že není aspoň ten bod. Větší problém je, že nám nefunguje útok. My jsme objektivně v letošní sezoně herně přehráli jen Slovácko, nikoho dalšího. To je celkem k zamyšlení.

Marek2001

Jinak dnes taky musím pochválit Zadražila.