Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Václav

Marku, mám rád hezký hradecký fotbal. Pamatuji na starém Malšáku i třicetitisícové návštěvy.Nyní je to fotbal o povalování se na trávníku a simulování.A ještě k tomu zpropadený VAR,který uzná ofsajd na špičku nohy místo na polovinu těla a bere goly. Tak nějak mi je z toho smutno

Marek2001

Citace od: Václav kdy Sobota 09/11/24 20:07:26Marku, mám rád hezký hradecký fotbal. Pamatuji na starém Malšáku i třicetitisícové návštěvy.Nyní je to fotbal o povalování se na trávníku a simulování.A ještě k tomu zpropadený VAR,který uzná ofsajd na špičku nohy místo na polovinu těla a bere goly. Tak nějak mi je z toho smutno

Taky, mám rád lepší Fotbal, ale myslím, že na naše poměry hrajeme slušný Fotbal hlavně doma. Ano nedáváme moc gólů, ale bodujeme každý bod je dobrý. Souhlasím, ale s tebou s tím VAREM taky nejsem jeho fanoušek, ale co s tím taková je doba. Já jsem spokojen, kde jsme teď v tabulce možná nebejt těch pár zápasu, kdy jsme dohraváli v 10 lidech, tak by jsme teď byli namíchaní mezi Spartou, Plzní a Baníkem.

Marek2001

Marek2001

Na Spartu ztráta jen 7 bodů. Fakt škoda těch pár ztracených zápasu zbytečnými červenými.

Pavel95

Zadražil v sestavě kola. Pocitově je tam skoro každý týden, dřív nebo později ho stejně ztratíme.

A Firbacherovi bych dal šanci v letní přípravě, motivaci bude mít velkou.

Marek2001

Shaqiri

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 11/11/24 21:01:25https://x.com/JaroslavPlasil/status/1855956700081099012

Chápete to někdo?
[/quotea napadá mě jenom, že nám ten městskej znak někdo závidí a já se jim nedivím, krásnější neznám a jsem na to hrdej!]