Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Václav

Marku, mám rád hezký hradecký fotbal. Pamatuji na starém Malšáku i třicetitisícové návštěvy.Nyní je to fotbal o povalování se na trávníku a simulování.A ještě k tomu zpropadený VAR,který uzná ofsajd na špičku nohy místo na polovinu těla a bere goly. Tak nějak mi je z toho smutno

Marek2001

Citace od: Václav kdy Sobota 09/11/24 20:07:26Marku, mám rád hezký hradecký fotbal. Pamatuji na starém Malšáku i třicetitisícové návštěvy.Nyní je to fotbal o povalování se na trávníku a simulování.A ještě k tomu zpropadený VAR,který uzná ofsajd na špičku nohy místo na polovinu těla a bere goly. Tak nějak mi je z toho smutno

Taky, mám rád lepší Fotbal, ale myslím, že na naše poměry hrajeme slušný Fotbal hlavně doma. Ano nedáváme moc gólů, ale bodujeme každý bod je dobrý. Souhlasím, ale s tebou s tím VAREM taky nejsem jeho fanoušek, ale co s tím taková je doba. Já jsem spokojen, kde jsme teď v tabulce možná nebejt těch pár zápasu, kdy jsme dohraváli v 10 lidech, tak by jsme teď byli namíchaní mezi Spartou, Plzní a Baníkem.

Marek2001

Marek2001

Na Spartu ztráta jen 7 bodů. Fakt škoda těch pár ztracených zápasu zbytečnými červenými.

Pavel95

Zadražil v sestavě kola. Pocitově je tam skoro každý týden, dřív nebo později ho stejně ztratíme.

A Firbacherovi bych dal šanci v letní přípravě, motivaci bude mít velkou.

Marek2001

Shaqiri

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 11/11/24 21:01:25https://x.com/JaroslavPlasil/status/1855956700081099012

Chápete to někdo?
[/quotea napadá mě jenom, že nám ten městskej znak někdo závidí a já se jim nedivím, krásnější neznám a jsem na to hrdej!]

Marek2001

Vašon stop na 2 měsíce plus pokuta.

Petr78

To se dalo čekat. Bál jsem se že ho osolí ještě víc.

Marek2001

Lvíčata pěkný výkon.

Shaqiri

Spáčil dobrý výkon,do odvety velká naděje na postup

Petr78

Lvičata super , gratulace , hlavně Karlovi 👍

Shaqiri

Víkend začal super,i hokej se vyvedl,v Albánii dnes reprezentace náročnější mač...

Pavel95

Béčko dostalo klepec. Heidenreich se zase zranil, že střídal v 1. poločase?  :-\