Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Ať jde fakt doprdele 4 minuty, ještě bylo dost času, a on odvolá zase gólmana, je mu to nestačilo ve Varech...

Mikess

Těžká realita,ale sluníčka to jistě obháji😂

Marek2001

Tak schválně, jaká v úterý bude návštěva? 😂 Tipuji tak 2k, a Kmoníček bude rád.

Mikess

2761 lidi ..no a v patek mají venku Olomouc a v neděli derby doma,no

Marek2001

Koukám, že z dnešní prohry nic, ještě nenapsal Bronx a Tučňák. 😁

Mikess

Jsou na wellnesu v Paříži🍸😂

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Neděle 29/09/24 20:40:11Jsou na wellnesu v Paříži🍸😂

Nebo, že by u Lva? 😂😂🍺🍺

Marek2001

Jinak Jarda z Vekoš po dnešku nejspíš konec v Bohemce 😁.

Mikess

Tučňák přijde až tak kolem 10 než mu dojde ze zase nic...se mě líbí ty kecy jak byl Třinec slabej,ale ns tyhle žoldáky to bohatě stačí ..stejně jako Kometa tady ve 2 kole....jestli fakt realizační tým za něco stoji tak v utery nechá Stastnyho i Estephana ns tribune!

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Neděle 29/09/24 21:13:28Tučňák přijde až tak kolem 10 než mu dojde ze zase nic...se mě líbí ty kecy jak byl Třinec slabej,ale ns tyhle žoldáky to bohatě stačí ..stejně jako Kometa tady ve 2 kole....jestli fakt realizační tým za něco stoji tak v utery nechá Stastnyho i Estephana ns tribune!

Zatím to vypadá, že večer ani nepřišel Tučňák s Bronxem domů. 😂😂

Mikess

Už se homoklády realizují v diskuzi😂

Marek2001

Asi, už se probudily z noční kalby 😂😂.

Marek2001

Ale, jak vždycky napíšou slohovku 😂😂.

Mikess

No píšou -ja bych se nedivil kdyby tyhle 2 nicky byla jedna osoba

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Pondělí 30/09/24 16:51:55No píšou -ja bych se nedivil kdyby tyhle 2 nicky byla jedna osoba

Já, už jsem to říkal dávno, já spíš nechápu proč na každého, tak útočí hnedka.Asi má smutný život.

Marek2001

Ale kdyby, jsem ho potkal někde, tak se bude bát. Přes internet je každý hrdina.

Mikess

To bude nejakej starej vyschlej zmrd,nasranej na svět a všechny okolo .ti rikam ze to ani na zimak nechodí!to má všechno vyčtený..

Mikess

Neboj na představenstvu se ve středu bude řešit mmj i uzavření DF 👍😉

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Pondělí 30/09/24 17:20:05Neboj na představenstvu se ve středu bude řešit mmj i uzavření DF 👍😉

Ne to ne, to by jsem se pak přitáhli Bronx s Tučnakem 😂😂.

Mikess

On si zato muže i svým způsobem sám Kmonicek,pokud to forum uzavřou,protože  beztak každému komu odpoví ,tak hned z něho udělá experta ,ze tomu rozumí a takhle vznikl zmrd 🐧...

Votrok2

Nevíte někdo, kdo je v U19 ten Okeke? Dává mraky branek.

Marek2001

Super návštěva na zimaku 😅😅

Petr78

Dobrá třetina pro hokejky , jen tak dál 👍

Honza78

Citace od: Petr78 kdy Úterý 01/10/24 18:31:19Dobrá třetina pro hokejky , jen tak dál 👍
Nediv se za ty výsledky.Je to spíš k pláči. Snad se vzpamatují a opět přijde více lidí.

Marek2001

Hokejky super 👍👏

Petr78

Gratulace hokejkám , pěkný výkon a konečně zápas bez nervů. Nic než Hradec

Marek2001

Tak koukám, že Tučňák vstával dneska nějak brzo, asi moc včera neslavil včerejší výhru 😂😂.

Marek2001

Mikess: Tučňák se teď projevil 😃, že odeslal s Bronxem ve stejný čas příspěvek 😃, takže asi už víme, že to je jeden nick 😃.

Mikess

Dyt ti to rikam ze to je ten starej kokot akorat píše za dva lidi...ale ze mu ta  pražská Lillu a zvedavej dobre žerou😂😂😂..a nebo se buzeranti teprve spolu probudili😂😂