Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Citace od: Honza78 kdy Sobota 21/09/24 16:22:23Krásné 3 body. Jen mě štve, že pátek hokej, sobota fotbal, pátek hokej a pak se divíme jaká je návštěvnost.

Ještě nezapomeň zítra Hokej...

Marek2001

Dneska musím pochválit i rozhodčí pískali dobře.

Marek2001

To bude asi konec Frťaly v Teplicích...

Votrok2

Čihák a Griger? Fantazie!  8)

Honza78

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 21/09/24 16:28:45
Citace od: Honza78 kdy Sobota 21/09/24 16:22:23Krásné 3 body. Jen mě štve, že pátek hokej, sobota fotbal, pátek hokej a pak se divíme jaká je návštěvnost.

Ještě nezapomeň zítra Hokej...
ja tam napsal blbě  dvakrát pátek.  Myslel jsem neděli  ;D

Mikess

No víkend je sportovní ..ale kdo už ví ,tak půlka října je 5 hokejových zápasu za sebou +fotbal doma Olomouc ;D  ;D

Mikess

Skoda ze dneska nebylo aspoň 7000 lidi :(  >:(

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Sobota 21/09/24 21:39:22Skoda ze dneska nebylo aspoň 7000 lidi :(  >:(

Já si myslím kdyby to bylo od 15h, tak by přišlo těch 7k. Další domácí koukám zápas s tou Olomouci taky od 13:30, to bude podobná návštěva.. Hold O2 nemyslí na fanoušky.

Marek2001

Dneska Heidenreich už za béčko ať se daří hlavně bez zranění.

Marek2001

Hokejky opět bída až na tu 1 třetinu. Návštěva jen 3 a půl tisíce v neděli od 16h krásný čas nevím co víc chtějí ..

Honza78

Citace od: Marek2001 kdy Neděle 22/09/24 19:54:54Hokejky opět bída až na tu 1 třetinu. Návštěva jen 3 a půl tisíce v neděli od 16h krásný čas nevím co víc chtějí ..
jsou rodiny, které si nemohou dovolit jít v pátek, sobotu a v neděli najednou na sport a preferují jen jeden sport. Je to o penězích. Prostě tento týden byl u nás plný sportu. Pokud návštěvnost na hradecký sport sečtu, tak dohromady přišlo na tři zápasy Pá-So-Ne 13279 lidí. Pardubice měli za celý týden jen jeden zápas a to v hokeji a přišlo na ně 9982 lidí. Na jejich čutálisty chodí ještě méně lidí, tak by nás stejně nedohnali. Pochopitelně záleží na atraktivním soupeři a na blbé Slovácko přišlo 5665 lidí což je slušný. Bylo také hezké počasí a také blbý čas zápasu.

Marek2001

Citace od: Honza78 kdy Pondělí 23/09/24 16:13:24
Citace od: Marek2001 kdy Neděle 22/09/24 19:54:54Hokejky opět bída až na tu 1 třetinu. Návštěva jen 3 a půl tisíce v neděli od 16h krásný čas nevím co víc chtějí ..
jsou rodiny, které si nemohou dovolit jít v pátek, sobotu a v neděli najednou na sport a preferují jen jeden sport. Je to o penězích. Prostě tento týden byl u nás plný sportu. Pokud návštěvnost na hradecký sport sečtu, tak dohromady přišlo na tři zápasy Pá-So-Ne 13279 lidí. Pardubice měli za celý týden jen jeden zápas a to v hokeji a přišlo na ně 9982 lidí. Na jejich čutálisty chodí ještě méně lidí, tak by nás stejně nedohnali. Pochopitelně záleží na atraktivním soupeři a na blbé Slovácko přišlo 5665 lidí což je slušný. Bylo také hezké počasí a také blbý čas zápasu.

Ono kdyby byl v sobotu fotbal třeba od 15h tak by možná přišlo o dost lidí. Jinak spíš mě překvapuje dnešní odpověď Kmoníčka že klub nemá na novou identitu.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 23/09/24 18:44:11

Ono kdyby byl v sobotu fotbal třeba od 15h tak by možná přišlo o dost lidí. Jinak spíš mě překvapuje dnešní odpověď Kmoníčka že klub nemá na novou identitu.

Ono když vyplázneš dva míče na pokutu , tak někde ty prachy chybět musí.

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Pondělí 23/09/24 19:41:24
Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 23/09/24 18:44:11

Ono když vyplázneš dva míče na pokutu , tak někde ty prachy chybět musí.

Nikdy bych jsem to neřekl, ale výrazně v tom klubů chybí Mirek. Chce to někoho, kdo to tam zas srovná do latě.

VotrokSpecial

Přesně to jsem si taky říkal. Odchodem Mirka klub ztratil drajv a nejvyšší ambice.

VotrokSpecial

Taky nám pomalu bude končit termín pro podání přihlášek do výběrového řízení na odkup klubu. Ma snad být osm zájemců. Prý i Korejci. A zaslechl jsem, ze se zajímá i jedno velké fotbalové jméno... Bude to zajímavý.

Marek2001

Citace od: VotrokSpecial kdy Pondělí 23/09/24 21:44:46Taky nám pomalu bude končit termín pro podání přihlášek do výběrového řízení na odkup klubu. Ma snad být osm zájemců. Prý i Korejci. A zaslechl jsem, ze se zajímá i jedno velké fotbalové jméno... Bude to zajímavý.

Fotbalové jméno myslíš Ulicha nebo někdo jiný?

VotrokSpecial

Mnohem větší jméno. Prej sám Grande Paolo. Ale nevím co je na tom pravdy. Když on byl v Juve a tady se bavíme o HK...

Marek2001

V zajíci říkal dneska, že repre měla hrát zápas s Ukrajinou v HK, ale hráčům se prý nechtělo cestovat někam 🤣🤣🤣.

Petr78

Teda co ty hokejky nedají za šance , to je bolest , je to škoda , protože hrajou slušně. Snad to otočí

Mikess

Odstřelí v pátek Smolenak Kmoníčka."😂těm jeho odpověďím už fakt muže věřit jen kokot,

Mikess

Hrají svoje maximum na víc ten tým nemá,to je bohužel realita

Mikess

A jestli někdo věří ze Kevin to zlomí v prosinci...tak věř a víra tvá tě uzdraví..GM o víkendu jedno jméno odpálil a čeká se co udělá Estephan

Petr78

Petr78

No a pak že to nepůjde

Mikess

No to Kladno nějak jede😂😂Radek taky😜

Marek2001

Najednou to jde u Hokejek 😂😂

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Úterý 24/09/24 18:09:22Odstřelí v pátek Smolenak Kmoníčka."😂těm jeho odpověďím už fakt muže věřit jen kokot,

Myslíš Tučňáka? Tomu to furt žere 😂😂.

Mikess

Tak ono už v neděli to nebylo špatný...ale v útoku pořad něco chybí ..ale Batna dá gol a rozjede se

Mikess

Jak vidíte zítra pohár "Láďa Krejčí rozhodne😂👍