Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

4:0 to už je na ručník

Shaqiri

Vrchol zmaru,vyjezďákúm proplatit cestu...

Marek2001

Venco Korále vrat se prosím 😁 a zachraň Hradecký fotbal 🙏

Marek2001

Petr78

Jestli neporazí Jablonec tak to můžou zabalit , měli by hodně rychle zabrat.

Petr78

To že to bude průser jsem tušil už když to jméno řekli , ale že to bude takový průser , pořád jsem se ho zastával ale jen potvrzuje , že to byla špatná volba

Marek2001

Též jsem se ho zastával ale co je moc, a zajímalo by mě co je Pilařem, Heidenreichem,Čech, když nebyli ani napsaný v absencích. Něco tam je špatně.

Mikess

Webera se v žádným případě nezastavam,ale proč to teda předtím nevzal Hejkal?to radši alibisticky prohlásil,že se na hlavního necítí a přitom mu do všeho kecá,ať táhnou spolu!a Sabou by se měl taky probrat!a v dnešním Sportu člověk ,čte že u nás působí další existence Filípek,,jakoby nestačilo co tady působilo dříve za eso,viď Mildo Š?

Marek2001

Tak Weber konec na 99 procent. Kotal zpátky 🙏.

Honza78

Včera jsem fotbal neviděl, ale jak vidím, nelituji toho. Teď už jsme všem pro smích. Tak snad bude návrat Kotala.

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2023-24/436746/weber-v-ohrozeni-deravy-hradec-resi-trenera-jaka-se-nabizi-alternativa.html

Mikess

Třeba to vezme Škorpil😁ale ten dneska pálí na hokej vyluxovat Sky boxy, zadarmo

Mikess

Pepa Csaplar čeká na šanci, Škorpile brkni mu

Petr78

No Kotal, to bude paráda , kapelník zpátky 👍

Petr78

Ten Baník jsou taky pěkný podvodníci , teď budou měnit pravidla , ale už jim to projde , chachaři

Honza78

to už jim na fotbal nikdo asi chodit nebude. Oni měli vstup zdarma. Takto jim asi chodí i na hokeji  ;D

https://pardubicky.denik.cz/fotbal-prvni-liga/fanousek-vs-klub-pardubicim-dosla-trpelivost-s-aktivnim-kotlem-20230916.html

Petr78

A jestli skončí Weber, tak mohli pozdržet Smrže a neprodávat ho

Shaqiri

Vypadá to na konec vrby ve Zlíně, toho machýrka nebrat, radši Kotala!

Marek2001

Já bych vzal France Straku ten umí zachraňovat 🤣🤣🤣🤣 ne teď vážně doufám že vezmou Kotala.

Petr78

Jedině kapelník , doufám že si to dneska  přečtu , že Venca přebírá mužstvo 🙂

Marek2001

Tak na Spartu téměř vyprodáno celkem fofr

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 18/09/23 10:22:57Tak na Spartu téměř vyprodáno celkem fofr
Jestli to bude ještě s Jožkou 

Votrok2

A náš kapelník sů Venca Kotál! To je to nejlepší co se mohlo stát!

Marek2001

Petr78

Tak sláva , vítej zpátky Venco 👍

Marek2001

Jen mě sere že kvůli Weberovi který tu nevydržel musel odejít Smrž..

Honza78

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 18/09/23 10:22:57Tak na Spartu téměř vyprodáno celkem fofr
teď jsem se koukal a je tam stále dost místa. Zatím mají přístup permanentkáři.
Jinak je prodáno cca 3500 permic. Na hokeji bylo 1400 a s partnerskými permanentní vstupenkami to je cca dohromady 2500. Na hokej v perníkové to bylo 7700.  >:(

Petr78

Taky by mě zajímalo kdo spravuje hradecký web , že si tam takovou zprávu jako je nový trenér ještě teď nepřečtu.

Honza78

Tak v perníkově je taky krize. Dobrá zpráva pro ně je, že je Jožka volný. :)

Marek2001

Citace od: Honza78 kdy Pondělí 18/09/23 16:10:01
teď jsem se koukal a je tam stále dost místa. Zatím mají přístup permanentkáři.
Jinak je prodáno cca 3500 permic. Na hokeji bylo 1400 a s partnerskými permanentní vstupenkami to je cca dohromady 2500. Na hokej v perníkové to bylo 7700.  >:(

Stejně si myslím že lidi bez permic se určitě nedostanou na Spartu 😉

Marek2001

Jožka může jít do Karviné 😁