Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Když teď koukám na ten gól Teplic to jsem snad nikdy neviděl trávník nás podržel 😁😁

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Neděle 21/07/24 22:52:07
Citace od: Marek2001 kdy Neděle 21/07/24 22:47:16Hlavně příliš mnoho žlutých a chce to dovést útočníka a jednoho ještě stopera místo Čecha nezahral špatně ale aby to byla případně náhrada za Klímu to fakt ne snad vyjde ten Petrášek , Hais, Koubek tragédie přišli a hned žlutá...

Nevím za co dostal Hais , ale Dancák úplně zbytečná , a výkon bych nehodnotil po jednom zápase , Teplice to hráli dobře vzadu. Kdo se mi líbil je Juliš , dohrál pěkně dokopanej. 

Jojo tak Julda už hraje pěkně od Jara 😉.

Marek2001

Tak jak jste na tom ve Fantasy? Já mám 35 bodů 😁.

Shaqiri

Dík za tři body,po divokém závěru, hlavně uzdravení všech marodů...

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Neděle 21/07/24 22:59:55Tak jak jste na tom ve Fantasy? Já mám 35 bodů 😁.

Já taky 😁 zachránil mě Spáčil 😁

Marek2001

Koukám, že kokot Bronx už zase úřaduje na hokejovým fóru že se tam píše o Fotbalu 😂😂.

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Neděle 21/07/24 23:41:22
Citace od: Marek2001 kdy Neděle 21/07/24 22:59:55Tak jak jste na tom ve Fantasy? Já mám 35 bodů 😁.

Já taky 😁 zachránil mě Spáčil 😁

Mě Zadražil 😃.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Neděle 21/07/24 23:50:08Koukám, že kokot Bronx už zase úřaduje na hokejovým fóru že se tam píše o Fotbalu 😂😂.

Tak jsem tam nakouknul a podle tvého příspěvku jsem tam čekal aspoň dvě stránky o fotbale a ono to byly tři příspěvky 😁 nevím co jim vadí , ale je to jejich boj.

Marek2001

Co budou dělat soudruzi až se jednoho dne odstěhuje Mountfield o dům dál a vedle na fóru to by bylo pláče včetně Bronxe co by asi potom dělal. 😁 Stejně v HK Hokej už moc netáhne divácky Derby se už ani nevyprodá nebo play off a ani bych jsem nedivil kdyby nepodepsali novou smlouvu s Mountfieldem.

Marek2001

Prostě jim asi vadí tam na fóru že v HK je Fotbalový boom to na Hokeji takovej nezažily..Taky zapomněli že Hradec byl vždycky a bude Fotbalový město.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 22/07/24 00:31:21Co budou dělat soudruzi až se jednoho dne odstěhuje Mountfield o dům dál a vedle na fóru to by bylo pláče včetně Bronxe co by asi potom dělal. 😁 Stejně v HK Hokej už moc netáhne divácky Derby se už ani nevyprodá nebo play off a ani bych jsem nedivil kdyby nepodepsali novou smlouvu s Mountfieldem.

To bych si snad nepřál, i když na hokej moc nechodím , pořád je sledují a fandím , je dobře , že tu jsou oba sporty nejvyšší soutěže. Spíš mě přijde divný že se to tu dělí na fotbaloví a hokejoví fanoušky , všichni jsme přece Hradečáci. Mě by třeba nevadilo , kdyby se tu někdo bavil i o jiných tématech než fotbal. Ale to je můj pohled.

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Pondělí 22/07/24 00:38:15
Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 22/07/24 00:31:21Co budou dělat soudruzi až se jednoho dne odstěhuje Mountfield o dům dál a vedle na fóru to by bylo pláče včetně Bronxe co by asi potom dělal. 😁 Stejně v HK Hokej už moc netáhne divácky Derby se už ani nevyprodá nebo play off a ani bych jsem nedivil kdyby nepodepsali novou smlouvu s Mountfieldem.

To bych si snad nepřál, i když na hokej moc nechodím , pořád je sledují a fandím , je dobře , že tu jsou oba sporty nejvyšší soutěže. Spíš mě přijde divný že se to tu dělí na fotbaloví a hokejoví fanoušky , všichni jsme přece Hradečáci. Mě by třeba nevadilo , kdyby se tu někdo bavil i o jiných tématech než fotbal. Ale to je můj pohled.

Já bych jim to taky nepřál. Dřív jsem chodil jenom na Hokej i do teď, ale už to není každý zápas jako dříve, ale prostě mi vadí jak některý včetně toho kokota Bronxe jsou proti Fotbalu...

Marek2001

My tu taky píšeme občas o Hokeji a vadí nám to nevadí 🙂. Tak nechápu proč by se nemohl řešit i Fotbal na Hokejovým fóru 🙃..

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 22/07/24 00:52:55My tu taky píšeme občas o Hokeji a vadí nám to nevadí 🙂. Tak nechápu proč by se nemohl řešit i Fotbal na Hokejovým fóru 🙃..

Zvlášť když o něm napíší pravidelný přispěvatele hokeje jako je třeba ten Hunnicutt a to se jen zeptal jestli to někde dávají. Bronx je kokot , když může tak si kopne a takové lidi nemám rád.

Mikess

Co by za tu včerejší návštěvu na zimaku dali?ja vim těch tradičních 4200lidi a sweet Caroline🫢.....proto ja si pořád opakuju 2 čísla....1500 —3500 ....ano Bronxi Permice ,kokote