Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Mikess

Ten bude na tu novou farmu Slavie k Hyskýmu akorat.misto Doležala

Shaqiri

Euro pro náš fotbal dopadlo velmi špatně, teď najít příčinu a poučit se z chyb, český fotbal je na zamyšlení, vymlouvat se na rozhodčí nepomůže!

Mikess

Mě fakt zacina ted zajímat čím dále více proč tenkrát couvnul Pavel Nedved???

Mikess

Nevim no ,ale už těch hráčů je dost ,ne?

Petr78

Citace od: Mikess kdy Čtvrtek 27/06/24 21:53:47Nevim no ,ale už těch hráčů je dost ,ne?

Taky si myslím , a útočníků víc než dost

Marek2001

Já jsem zvědav kdy už oznámí Kodyho jako novou smlouvu. Jinak mě napadlo koho případně by se chtěli za kapitána buď Vlčák nebo Kody za mě Kody.

Mikess

Taky pekny číslo za ty pokuty !!vymaha to aspoň klub po dotyčných?ty peníze by se asi dali využít třeba na mládež,hold to nejde no!skoda,ze si to dotyčný nezapálí doma v obýváku ,když třeba začínají zprávy nebo Ulice

Honza78

Citace od: Petr78 kdy Čtvrtek 27/06/24 11:40:50
Citace od: Honza78 kdy Čtvrtek 27/06/24 10:36:00I ten neplatný Kuchtův gól ovlivnil zápas, ale jak říkám, tu Gruzii jsme mohli dát a nemuseli jsme být poslední.
Kdo ví jak to bylo, ale rozhodčí na EURu jsou děs všeobecně jako při hokeji.
z článku:
...mluví se také o střetu zájmů a objímání se s hráči a realizačním týmem Turecka.
Vznikl i menší střet zájmů. István Kovács je rumunské národnosti a zápas Česka s Tureckem mohl rozhodnout o soupeři právě jeho rodné země. Kdyby vyhráli Češi, tak by na Rumunsko šlo Nizozemsko.
Zdroj: https://tn.nova.cz/sport/clanek/562175-tvrda-kritika-sudiho-kovacse-jeden-z-nejhorsich-vykonu-i-stret-zajmu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&campaignsrc=tn_clipboard#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

Tomuhle já nevěřím , to už bychom mohli hledat střety zájmů všude a ve všem. Ty rozhodčí jsou celkově špatný , ale hledat v tom skrytý úmysly , to bychom na to ani nemohli chodit na takové fotbaly. Vše si mohli uhrát sami , ale výkon proti Portugalsku trystní a nemohoucnosti dát gól Gruzii jsou příčiny co nás stáli postup
Ale já bych tomu i věřil.
https://www.ruik.cz/jak-muze-madarsko-rumunsky-sudi-piskat-cesko-kdyz-nase-prohra-pomuze-obema-tymum-divi-se-i-fanousci-v-zahranici/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context

Petr78

Citace od: Honza78 kdy Pátek 28/06/24 09:36:46
Citace od: Petr78 kdy Čtvrtek 27/06/24 11:40:50
Citace od: Honza78 kdy Čtvrtek 27/06/24 10:36:00I ten neplatný Kuchtův gól ovlivnil zápas, ale jak říkám, tu Gruzii jsme mohli dát a nemuseli jsme být poslední.
Kdo ví jak to bylo, ale rozhodčí na EURu jsou děs všeobecně jako při hokeji.
z článku:
...mluví se také o střetu zájmů a objímání se s hráči a realizačním týmem Turecka.
Vznikl i menší střet zájmů. István Kovács je rumunské národnosti a zápas Česka s Tureckem mohl rozhodnout o soupeři právě jeho rodné země. Kdyby vyhráli Češi, tak by na Rumunsko šlo Nizozemsko.
Zdroj: https://tn.nova.cz/sport/clanek/562175-tvrda-kritika-sudiho-kovacse-jeden-z-nejhorsich-vykonu-i-stret-zajmu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&campaignsrc=tn_clipboard#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

Tomuhle já nevěřím , to už bychom mohli hledat střety zájmů všude a ve všem. Ty rozhodčí jsou celkově špatný , ale hledat v tom skrytý úmysly , to bychom na to ani nemohli chodit na takové fotbaly. Vše si mohli uhrát sami , ale výkon proti Portugalsku trystní a nemohoucnosti dát gól Gruzii jsou příčiny co nás stáli postup
Ale já bych tomu i věřil.
https://www.ruik.cz/jak-muze-madarsko-rumunsky-sudi-piskat-cesko-kdyz-nase-prohra-pomuze-obema-tymum-divi-se-i-fanousci-v-zahranici/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context

A tak mi řekni v čem jim pomohl , Maďarům to stejně nestačilo a Rumuni jdou na Holandsko , tomu říkám výhra. Za vším se hledá skrytý význam. Ten sudí byl špatný , hodně špatný to neříkám , ale opět svou vlastní vinou honili postup až v posledním zápase. A je to jak přes kopírák , zase v Německu , jako na MS 2006 , výhra v prvním zápase s USA pak porážka s Ghanou a poslední zápas s Italem, opět vyloučení a odjezd domů po porážce. Nechci do ních kopat , ale jen si myslím že výkon v prvním zápase s Portugalci mohl být daleko lepší , a kdyby dokázali proměnit aspoň nějakou šanci s Gruzii , měli by postup zajištěny , místo toho se tu radši spekuluje jaký mohl mít rozhodčí zájem na naší poražce.

Shaqiri

Tak všechny zápasy mohou zhlédnout na videu a hráče, kteří nemají psichyckou odolnost příště nenominovat, Barákova dvacetiminutovka a Chorého házení balónem...

Marek2001

Nevíte někdo jestli náhodou to nebude někde streamovaní ten zápas zítra?

Marek2001

Se divím že Baník udržel Ewertona.

Marek2001

Tak je prodáno 3000 permic super práce 👍

Mikess

Co by za to hokej dal za to číslo,ale tam stojí marketing za hovno a za chvíli už bude okoukanej i Borovec