Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Pěšír to dobře nandal Fouskovi 😂😂

Mikess

No zrovna Pešír by měl držet hubu,když v tom koncertu dlouho figuroval,ze nebyl takhle hustěji když dělal vedoucího?

Mikess

Tak Vízku,Šmíco kde je váš komentář k Euru??...hlavne nic prosím o štěstí a smůle...ale ono to vyzní ze vrchol toho týmu přijde na příštím MS :)  :)

Petr78

Citace od: Mikess kdy Čtvrtek 27/06/24 10:13:49Tak Vízku,Šmíco kde je váš komentář k Euru??...hlavne nic prosím o štěstí a smůle...ale ono to vyzní ze vrchol toho týmu přijde na příštím MS :)  :)

Tenhle tým žádný vrchol mít nebude , 80 % týmu na to nemá , naprosto mimo je Doudera , jak tohle chcípáka mohl vzít to zůstává rozum stát. A Barák je podržel 😁

Honza78

Včera jsem měl odpolko a viděl jsem asi  posledních 30 minut. Nemohu porovnávat, na prohraný záznam se ani nechci koukat, ale co jsem slyšel od kolegů, tak ten rozhodčí byl prý na přesdržku. U druhého faulu Baráka mohl aspoň pohrozit další žlutou a turkovi za faul druhou žlutou nedal. To se pak v deseti blbě hraje. Ale všeobecně mohli vyhrát aspoň proti Gruzii. Ta má v současnosti na penalty štěstí.

Petr78

Citace od: Honza78 kdy Čtvrtek 27/06/24 10:22:52Včera jsem měl odpolko a viděl jsem asi  posledních 30 minut. Nemohu porovnávat, na prohraný záznam se ani nechci koukat, ale co jsem slyšel od kolegů, tak ten rozhodčí byl prý na přesdržku. U druhého faulu Baráka mohl aspoň pohrozit další žlutou a turkovi za faul druhou žlutou nedal. To se pak v deseti blbě hraje. Ale všeobecně mohli vyhrát aspoň proti Gruzii. Ta má v současnosti na penalty štěstí.

Ten rozhodčí byl kreten , ale pískal to špatně na obě strany , Krejčímu odpustil dva zápasnický fauly a pak dal Turkovi žlutou za vztekání , prostě vůbec to nezvladnul

Honza78

Nepochopil jsem co pískl Kuchtovi při tom gólu. Turci tam měli dvě ruky a gol neplatil.

Mikess

petr78:dyt ja to myslel ironicky😂😂hodnoceni Eura nebude😂😂..mě se včera líbil jak mluvil Poborský,žádný omáčk. okolo a vše na primo

Mikess

Jinak ještě kdo mě hodně bavil byl David Juránek a ty jeho centry do prdele..byt Trpišovskym tak si ho stáhnou opět do kadru

Honza78

I ten neplatný Kuchtův gól ovlivnil zápas, ale jak říkám, tu Gruzii jsme mohli dát a nemuseli jsme být poslední.
Kdo ví jak to bylo, ale rozhodčí na EURu jsou děs všeobecně jako při hokeji.
z článku:
...mluví se také o střetu zájmů a objímání se s hráči a realizačním týmem Turecka.
Vznikl i menší střet zájmů. István Kovács je rumunské národnosti a zápas Česka s Tureckem mohl rozhodnout o soupeři právě jeho rodné země. Kdyby vyhráli Češi, tak by na Rumunsko šlo Nizozemsko.
Zdroj: https://tn.nova.cz/sport/clanek/562175-tvrda-kritika-sudiho-kovacse-jeden-z-nejhorsich-vykonu-i-stret-zajmu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&campaignsrc=tn_clipboard#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

Mikess

Petr78

Citace od: Honza78 kdy Čtvrtek 27/06/24 10:36:00I ten neplatný Kuchtův gól ovlivnil zápas, ale jak říkám, tu Gruzii jsme mohli dát a nemuseli jsme být poslední.
Kdo ví jak to bylo, ale rozhodčí na EURu jsou děs všeobecně jako při hokeji.
z článku:
...mluví se také o střetu zájmů a objímání se s hráči a realizačním týmem Turecka.
Vznikl i menší střet zájmů. István Kovács je rumunské národnosti a zápas Česka s Tureckem mohl rozhodnout o soupeři právě jeho rodné země. Kdyby vyhráli Češi, tak by na Rumunsko šlo Nizozemsko.
Zdroj: https://tn.nova.cz/sport/clanek/562175-tvrda-kritika-sudiho-kovacse-jeden-z-nejhorsich-vykonu-i-stret-zajmu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&campaignsrc=tn_clipboard#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

Tomuhle já nevěřím , to už bychom mohli hledat střety zájmů všude a ve všem. Ty rozhodčí jsou celkově špatný , ale hledat v tom skrytý úmysly , to bychom na to ani nemohli chodit na takové fotbaly. Vše si mohli uhrát sami , ale výkon proti Portugalsku trystní a nemohoucnosti dát gól Gruzii jsou příčiny co nás stáli postup

Marek2001

Za mě je čas omladit kádr repre jako mít 9 Slavistů repre je fakt úlet který nemají ani formu ve Slavii. A Belmondo bych už nepozval Kuchta ani Coufal nic nepředvedli.

Mikess

Jako určitě to omladit,ale máme na to kvalitu?me se třeba včera líbil po střídání Matěj Jurásek,..Škoda ze i ten Šulc se nedostal více do hry,..ale opravdu už je na čase poděkovat Barákovi a dat mu jako odchodné nějaký voucher na módní přehlídku do Milána,ať tam aspoň vynikne!!a ať se kazdej říká co chce ,ten Hranáč rozhodně v premiéře nezklamal a Krejčí vzadu taky v pohode