Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07
Citace od: Shaqiri kdy Středa 30/08/23 12:02:59No odchovanců,co jsou rozeseti nejen v naší lize je dost-Koubek, Holeš, Zelený, Trubač,Jukl, Švarc,Voltr ...[/quotehráčů máme i více, ale z výše jmenovaných by za mě posila byla Koubek, Holeš a možná Zelený. Reálně, ale hrajou v týmech, které jsou na špici, ty by nyní k nám asi nešli. Možná za 3 roky . Trubač hraje dobře, ale tenhle post nám teď úplně nehoří. Jukl jsem nepůjde přesně jak je psáno. Švarc a Voltr - jsou na hraně první a druhé ligy, nevím jestli jsou hráči, kteří by nás spasili. Škoda přestupu Denise Donáta, ten myslím měl velký potenciál.
Citace od: Shaqiri kdy Sobota 02/09/23 19:51:48S tím Rybičkou nesouhlasím, mnohem platnějši byli Reichl a Kubala, zítra tipují remízu a 8800 diváků kvůli nesmyslnýmu termínu od 20. V neděli
Citace od: 94adamoravec kdy Sobota 02/09/23 20:11:59Kdy končí přestupové období?
Citace od: Petr78 kdy Sobota 02/09/23 21:32:43Citace od: Shaqiri kdy Sobota 02/09/23 19:51:48S tím Rybičkou nesouhlasím, mnohem platnějši byli Reichl a Kubala, zítra tipují remízu a 8800 diváků kvůli nesmyslnýmu termínu od 20. V neděli Tak Bajza je lepší gólman než Reichel takže bylo logicky že jeden z nich odejde , Kubala tu hrát nechtěl a taky jsem psal že jeho je obrovská škoda , Šašinka jako náhrada nevím , je to zatím mizérie. A ten nesmyslný termín mám pocit byl , protože měli hrát v týdnu pohár , proto neděle , že se nakonec pohár nehrál se rozhodlo až v pondělí , tak to už nešlo změnit. Ale je pravda že se mohlo hrát už od sedmi aspoň