Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Honza78

neuvěřitelné goool

Honza78

dobrá zdržovačka  :D

Marek2001

Pískej konec ty kurvo

Marek2001

Honza78

Nevěřil jsem, ale jsem spokojen.  ;)

Petr78

Tak super výsledek , už jsem nevěřil ve výhru dneska , hoši děkujem

Petr78

Červená byla , takhle se to prostě dneska píská , to se nedá nic dělat

Petr78

A další zajímavost je , že Teplicím neuznal ve třetím vzájemným zápase po sobě gól , letos v každým

Mikess

Gratulace hoši...akorat Kučera  a Harazim mimo..snad už Ladislav taky nastoupi

Petr78

Citace od: Mikess kdy Neděle 19/05/24 17:24:26Gratulace hoši...akorat Kučera  a Harazim mimo..snad už Ladislav taky nastoupi

Tak místo Haryho nastoupí Čmelík a místo Kučery Ládík

Petr78

A jsem rád že se trefil Koubek , mohl by se víc rozstřílet , jestli se bude Vašulín stěhovat

Mikess

Tam je skoda ze ten Dan nedal tu tutovku ve 2 půli ..ale výsledek super...a ted čekám ze v sobotu to tady spadne!!!!!👍

Marek2001

Věřím že to už doma doklepnem a pak největší výjezd 💪🖤🤍

Marek2001

Tak to vypadá už že Zlín sestup aspoň do té díry už nebudeme muset jezdit.

Mikess

Bronxi,jak ti je?mel už diazepan?nebud nasranej vosle,beztak ani ještě permici na hokej nemáš....stejne jdeš na hokej a skončis maximálně v kobyle na šrot!!!

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Neděle 19/05/24 18:46:32Bronxi,jak ti je?mel už diazepan?nebud nasranej vosle,beztak ani ještě permici na hokej nemáš....stejne jdeš na hokej a skončis maximálně v kobyle na šrot!!!

Už jsem si ho trochu vychutnal na Hokejovým fóru 😁😁

Mikess

Marku,ted mu špatně v sobotu už to nedá..nechapu člověk fandí všem sportům ve městě a tenhle kokot jen napadá fotbal!!!asi přišel na svět nekde u Orlice u stadionu a nebo to bude starej protivnej picus co má 10 let do penze ..náměstek!🖕🏾

Mikess

Ono bacha i na to fóru jsou zajímavý "lidi".sami tam nic nenapisou a jen čekají na jiný názor aby mohli útočit!Bronx,fordprc

Marek2001

Koukám na rozlučku Kloopa z toho běhá mráz po zádech.

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Neděle 19/05/24 19:10:05Marku,ted mu špatně v sobotu už to nedá..nechapu člověk fandí všem sportům ve městě a tenhle kokot jen napadá fotbal!!!asi přišel na svět nekde u Orlice u stadionu a nebo to bude starej protivnej picus co má 10 let do penze ..náměstek!🖕🏾

Teď jsem koukal že mi na to ta mrdka Bronx ani neodpověděl ještě 😁

Petr78

Těžko se hodnotí jednotlivci , ale obrovský výkonnostní vzestup udělali Juliš a Dancák , tyhle dva se mi moc líbí poslední zápasy.

Marek2001

Jj souhlas Juliš se dost zvedl snad Dancaka koupíme.

Marek2001

Tak Bronx už napsal na Hokejové fórum a co zase vyblil za sračky to se nevidí 😂😂😂

Marek2001

Tak kolik tipujete kolik zápasu dostane Harazim?

Mikess

Mikess

Kez by v sobotu provedl úvodní výkop Bronx,a po zápase mu dat do tlamy za ty jeho kecy.skoda ze tyhle mrdky v Hradci máme

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Pondělí 20/05/24 16:41:50Kez by v sobotu provedl úvodní výkop Bronx,a po zápase mu dat do tlamy za ty jeho kecy.skoda ze tyhle mrdky v Hradci máme

Nevím jestli si četl hokejové fórum ale pěkně tam dostává 😎😂😂

Mikess

Jo četl ...nejlepší je jak se ho jeho pražská Lillu zástavá žurnalistka😂měl by dostat naloženo reálně ne virtuálně...je to hold magie,asi bracha Tučňáka,to je taky starej pračůrak,ze kterého mají prdel fans v extralize.hrdina internetu🖕🏾

Shaqiri

Tak za mě nic než HRADEC ve fotbale i v hokeji,f.o.p.!

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 20/05/24 16:04:13Tak kolik tipujete kolik zápasu dostane Harazim?

Tipuji dva zápasy