Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Teď to chce aby ten Baník dál gól a vyhrát...

Marek2001

Tak Kubala mohl mít gól 😃

Marek2001

A btw. Zima se opět předvedl  dneska v tom Turíně se musejí smát že jim dali zadarmo 100 mega 😂😂😂

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 18/05/24 17:40:02Tak Sparta titul hotovo. Kuchtu bych vzal na Euro poslední dobou se mě líbí dost a nezajímá mě nějaký názory že byl v Belmondu atd.

S tím s tebou nesouhlasím , za mě si repre nezaslouží , protože jasně dává najevo , že ho ta aféra nemrzi a že by to udělal znovu. Ten člověk umí pohrdat úplně vším.

Shaqiri

Citace od: Petr78 kdy Sobota 18/05/24 19:08:39
Citace od: Marek2001 kdy Sobota 18/05/24 17:40:02Tak Sparta titul hotovo. Kuchtu bych vzal na Euro poslední dobou se mě líbí dost a nezajímá mě nějaký názory že byl v Belmondu atd.

S tím s tebou nesouhlasím , za mě si repre nezaslouží , protože jasně dává najevo , že ho ta aféra nemrzi a že by to udělal znovu. Ten člověk umí pohrdat úplně vším.
souhlas, že když chce reprezentovat, tak musí být dostatečně uvědomělý a né se chovat jako hovado

Marek2001

A koho bys chtěl na Euro jako z útočníků? Zas tak takovej výběr nemáme. Hložek kterej nic nikdy nepředvedl v repre to samý Jurečka. Za mě já to mám jasnou trojku Schick, Kuchta, Chytil na Euro.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 18/05/24 21:08:07

A koho bys chtěl na Euro jako z útočníků? Zas tak takovej výběr nemáme. Hložek kterej nic nikdy nepředvedl v repre to samý Jurečka. Za mě já to mám jasnou trojku Schick, Kuchta, Chytil na Euro.

Je mi úplně jedno kdo tam bude , ale když ho vezme , dá tim najevo že si pan Kuchta může dovolit všechno a že mu to projde , i když se jim vysmívá. Kdyby ho to mrzelo chodí se staženym ocasem a ne že bude nosit tričko s Kuchtou v Belmondu. I kdyby dával padesát gólů za zápas , tu repre si nezaslouží

Marek2001

Tak dneska 0:2. Nic než Hradec!

Honza78

Citace od: Mikess kdy Sobota 18/05/24 16:12:04Ja už spis nechápu ,ze někdo z fans nepochopí ,ze Bronx je Jiří Blaha(náměstek)co léta házel stadionu klacky pod nohy!!tot za ze mě o te svini všechno,.. doufám ze zitra kolem 17.hodiny bude mít zase tlak 260/190 jako minuly týden v Olomouci...svině z magistrátu..no i když Pavlína taky neni  v cajku

Bláha nemůže být Bronx. Bláha naopak byl naopak aktérem spuštění výstavby. To musí být někdo jiný.

https://www.youtube.com/watch?v=4QZOWsoNnOc&ab_channel=%23JsemHradecak

Mikess

Jo video má Slíva pekny,to se musí nechat👍mě spis stačí co mluvil ve VIPu na zimaku,ale chápu ze videu se dá věřit..ja hold ne

Mikess

Dneska Pilař a Dancak. 1:2 ..pekny výjezd všem.my to dneska se zvědavym jistíme Na Hrazce😂

Shaqiri

Dnes tipuju remízu 1:1, pro odvetu by to bylo solidní, doma za týden budeme silnější, nic než HRADEC!!!

Mikess

Bude to sakra tezky.ale věřím ve formu týmu kterou má pod Horejšem

Petr78

Dneska 0:3 Vašulín potvrdí firmu dvěma fíky a bude se radovat Juliš , nic než Hradec 👍

Marek2001

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2023-24/447608/tezkoodenci-i-slzny-sprej-fanousci-kritizuji-zasah-u-titulu-prisla-reakce.html

HOVADA použít pepřák i na děti to chce odvahu 🤡. Co budou dělat případně pak s námi kdyby jsme tam vyhráli o postup do Evropy..

Mikess

Zase jsi ty fans Sparty moc neidealizuj...stačí ze tam do toho šťourá ten jejich mediální Břéťa Kasík...je zajímavý ze on nikdy ten jejich kotel nějak neodsoudil...nejlepší byla ta "válka" mezi kotlem a klubem..doživotní zákazy😂😂😂pcheeeee

Petr78

Tak už to vypukne za chvíli , Votroci bojovat

Mikess

Marek2001

Tak jdeme na ně Nic než Hradec!

Marek2001

Pěkně prázdno tam je 😂😂😂

Marek2001

Honza78

Krása Vašulín. Škoda.

Marek2001

Mikess

Jindřichu T. jsi na místě spolu Jardou ČSA?

Petr78

Za první půle vyrovnaná , škoda ty střely Vašulina , jinak nechápu proč to ten sudí nemavnul hned , to bylo vidět z první i v tv že to je offside, závěr už jsme měli mírně navrch. Chtělo by to gól po pauze. Nic než Hradec

Marek2001

Tohle nebylo na redku ani náhodou

Honza78

bohužel. Snad přežijeme a i prodloužení.

Marek2001

Citace od: Honza78 kdy Neděle 19/05/24 16:36:17bohužel. Snad přežijeme a i prodloužení.

Prodloužení není dneska až další zápas

Honza78

Citace od: Marek2001 kdy Neděle 19/05/24 16:36:57
Citace od: Honza78 kdy Neděle 19/05/24 16:36:17bohužel. Snad přežijeme a i prodloužení.

Prodloužení není dneska až další zápas
Aha, myslel jsem, že jo.  Pak ještě musíme vydržet 20 minut.

Marek2001