Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Teď to chce aby ten Baník dál gól a vyhrát...

Marek2001

Tak Kubala mohl mít gól 😃

Marek2001

A btw. Zima se opět předvedl  dneska v tom Turíně se musejí smát že jim dali zadarmo 100 mega 😂😂😂

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 18/05/24 17:40:02Tak Sparta titul hotovo. Kuchtu bych vzal na Euro poslední dobou se mě líbí dost a nezajímá mě nějaký názory že byl v Belmondu atd.

S tím s tebou nesouhlasím , za mě si repre nezaslouží , protože jasně dává najevo , že ho ta aféra nemrzi a že by to udělal znovu. Ten člověk umí pohrdat úplně vším.

Shaqiri

Citace od: Petr78 kdy Sobota 18/05/24 19:08:39
Citace od: Marek2001 kdy Sobota 18/05/24 17:40:02Tak Sparta titul hotovo. Kuchtu bych vzal na Euro poslední dobou se mě líbí dost a nezajímá mě nějaký názory že byl v Belmondu atd.

S tím s tebou nesouhlasím , za mě si repre nezaslouží , protože jasně dává najevo , že ho ta aféra nemrzi a že by to udělal znovu. Ten člověk umí pohrdat úplně vším.
souhlas, že když chce reprezentovat, tak musí být dostatečně uvědomělý a né se chovat jako hovado

Marek2001

A koho bys chtěl na Euro jako z útočníků? Zas tak takovej výběr nemáme. Hložek kterej nic nikdy nepředvedl v repre to samý Jurečka. Za mě já to mám jasnou trojku Schick, Kuchta, Chytil na Euro.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 18/05/24 21:08:07

A koho bys chtěl na Euro jako z útočníků? Zas tak takovej výběr nemáme. Hložek kterej nic nikdy nepředvedl v repre to samý Jurečka. Za mě já to mám jasnou trojku Schick, Kuchta, Chytil na Euro.

Je mi úplně jedno kdo tam bude , ale když ho vezme , dá tim najevo že si pan Kuchta může dovolit všechno a že mu to projde , i když se jim vysmívá. Kdyby ho to mrzelo chodí se staženym ocasem a ne že bude nosit tričko s Kuchtou v Belmondu. I kdyby dával padesát gólů za zápas , tu repre si nezaslouží

Marek2001

Tak dneska 0:2. Nic než Hradec!

Honza78

Citace od: Mikess kdy Sobota 18/05/24 16:12:04Ja už spis nechápu ,ze někdo z fans nepochopí ,ze Bronx je Jiří Blaha(náměstek)co léta házel stadionu klacky pod nohy!!tot za ze mě o te svini všechno,.. doufám ze zitra kolem 17.hodiny bude mít zase tlak 260/190 jako minuly týden v Olomouci...svině z magistrátu..no i když Pavlína taky neni  v cajku

Bláha nemůže být Bronx. Bláha naopak byl naopak aktérem spuštění výstavby. To musí být někdo jiný.

https://www.youtube.com/watch?v=4QZOWsoNnOc&ab_channel=%23JsemHradecak

Mikess

Jo video má Slíva pekny,to se musí nechat👍mě spis stačí co mluvil ve VIPu na zimaku,ale chápu ze videu se dá věřit..ja hold ne

Mikess

Dneska Pilař a Dancak. 1:2 ..pekny výjezd všem.my to dneska se zvědavym jistíme Na Hrazce😂

Shaqiri

Dnes tipuju remízu 1:1, pro odvetu by to bylo solidní, doma za týden budeme silnější, nic než HRADEC!!!

Mikess

Bude to sakra tezky.ale věřím ve formu týmu kterou má pod Horejšem

Petr78

Dneska 0:3 Vašulín potvrdí firmu dvěma fíky a bude se radovat Juliš , nic než Hradec 👍

Marek2001

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2023-24/447608/tezkoodenci-i-slzny-sprej-fanousci-kritizuji-zasah-u-titulu-prisla-reakce.html

HOVADA použít pepřák i na děti to chce odvahu 🤡. Co budou dělat případně pak s námi kdyby jsme tam vyhráli o postup do Evropy..