Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Marek2001

Citace od: Petr78 kdy Úterý 07/05/24 21:54:36
Citace od: Mikess kdy Úterý 07/05/24 20:04:53Tak Hradec jedna s Marcelem Čermakem z ...tak ještě do obrany přijde Králik a jsme komplet z jihu :)

Myslím že z Budějovic už jsme si vzali vše co za něco stálo

No ale za mě to není kvalita náhrada případně Klímy, Čiháka.

Marek2001

Dortmund nádhera 💛💛 jen ať ty Francouzský žebraci zůstanou doma 👍👍👍.

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Úterý 07/05/24 22:06:18
Citace od: Petr78 kdy Úterý 07/05/24 21:54:36
Citace od: Mikess kdy Úterý 07/05/24 20:04:53Tak Hradec jedna s Marcelem Čermakem z ...tak ještě do obrany přijde Králik a jsme komplet z jihu :)

Myslím že z Budějovic už jsme si vzali vše co za něco stálo

No ale za mě to není kvalita náhrada případně Klímy, Čiháka.

Také si myslím , toho bych za posilu nebral

Mikess

Petr78:zřejmě ještě ne :)

Mikess

Nevím proč se mluví o náhradě za Klimu?? :-\

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Středa 08/05/24 10:13:33Nevím proč se mluví o náhradě za Klimu?? :-\

Říkali tam že se v létě na něho ptal Baník a že pokud bude mít formu nadále což má tak asi o něj přijdeme.

Mikess

Hele to asi nehrozí..spis kdo nahradí svým vudcovstvim Kodeše,to bude těžký otaznik

Petr78

Citace od: Mikess kdy Středa 08/05/24 11:49:09Hele to asi nehrozí..spis kdo nahradí svým vudcovstvim Kodeše,to bude těžký otaznik

Měli by se je pokusit udržet , protože jestli nemají zájem hrát o Evropu a postačí jim hrát na rozmezí skupin o udržení a umístění , tak ať to hrají každý rok s novým mužstvem. Prostě takové hráče musíš udržet i kdyby jsi jim měl připlatit. To platí pro Kodeše i pro Klímu

Mikess

Kodeš udržet nepůjde,proto se jedna o Cermakovi...o Jakuba Klimu strach nemam,spis jestli ho neláká hrát s brachou

Petr78

Jinak doufám že to koupí Ulich , nechtěl bych nějaký amerikány , je to čech a má ke klubu vztah , za mě je ideální

Honza78

Však Hokej je také s půlky prodán a nikomu to nevadilo a naopak to pomohlo našemu hokeji, tak proč by nebyl i fotbal. Navíc je tu mnoho klubů co má svého vlastníka. Že on se bojí stěhování? Doteď se nikdo nestěhoval do jiného města (budějky byly jedinou výjimkou s jejich blbostí za kterou si můžou sami). Z hezkého stadionu se vám klub do nějaké horní-dolní lhoty stěhovat nebude. Tady jsou dobré podmínky-zázemí.