Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Shaqiri

Pokud nás opustí po sezóně toto trio, bude nás tlačit bota hlavně v obraně

Marek2001

Citace od: Shaqiri kdy Čtvrtek 02/05/24 20:02:03Pokud nás opustí po sezóně toto trio, bude nás tlačit bota hlavně v obraně

Záleží jestli přivedou toho Petráška jak se mluvilo v zimě a Heidenreich +Spáčil si myslím že obranu případně nahradí.

Marek2001

Tak v neděli bude chybět Olomouci Juliš což je taky pro ně velká ztráta co jsem taky koukal že mají velkou marodku.

Marek2001

Mejdr po sezoně konec ve Spartě já bych ho bral Čmelík na Jaře se mě vůbec nelíbí.

Mikess

Petrášek se vrací.picus s nim mluvil a jde sem .jinak David Heind je už v pohodě otázka je co to koleno bude dělat v zápasech a jestli to vydrží ..jako spis mě zajímá jestli tady bude hrát dále Spáčil,hlavně ať se do toho nesere nějakej Paska a spol

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Pátek 03/05/24 17:11:37Petrášek se vrací.picus s nim mluvil a jde sem .jinak David Heind je už v pohodě otázka je co to koleno bude dělat v zápasech a jestli to vydrží ..jako spis mě zajímá jestli tady bude hrát dále Spáčil,hlavně ať se do toho nesere nějakej Paska a spol

Jako vážně Petrášek? Tak to by bylo top top snad přijde i Darida.

Petr78

Citace od: Mikess kdy Pátek 03/05/24 17:11:37Petrášek se vrací.picus s nim mluvil a jde sem .jinak David Heind je už v pohodě otázka je co to koleno bude dělat v zápasech a jestli to vydrží ..jako spis mě zajímá jestli tady bude hrát dále Spáčil,hlavně ať se do toho nesere nějakej Paska a spol

O Spáčila by neměli přijít , to by byla strašná chyba. 

Mikess

Petr78:smlouvu má ,Nezmar a Kania ho už sondují....Ja sem fakt strašně rad jak se chytil Adam v bráně!!!a je skoda těch některých ztrát a hráli jsme úplně jinde

Petr78

Citace od: Mikess kdy Pátek 03/05/24 18:13:12Petr78:smlouvu má ,Nezmar a Kania ho už sondují....Ja sem fakt strašně rad jak se chytil Adam v bráně!!!a je skoda těch některých ztrát a hráli jsme úplně jinde

To je pravda , těch zbytečných ztrát bylo víc než dost , ale nakonec to dobře dopadlo , o záchranu nehrají. To je dobře že má Karel smlouvu , doufám že mu nikdo nezamotá hlavu nějakou nabídkou. Liberec ať si vybrakuje Pardubice a nesere se do nás. Adam byl stejný kauf jako Karel , doufám že nebude žádný výprodej ale opravdu jen kvalitní doplnění.

Marek2001

Co Vlčák nemáte někdo info jestli se chce vrátit? Přece v Polsku jsou na sestup co jsem koukal.

Mikess

Marek2001:prosimte klid ..ohledně posil chceš Petraska,Daridu,Vlkanovu?...kolik myslíš ze bude v tom případě stát permice ?7000?...spis by už mě dostat šanci odchovanec Fanda Čech ,ale obrana je asi hotova

Mikess

Petr78;jo v pohode,jen fakt zpětne těch ztrát doma Bohemka.Liberec ,Ostrava a i tak Plzeň se dala ..ale věřím ze ted Olomouc uděláme ,pod Davidem to má smysl a system

Petr78

Citace od: Mikess kdy Pátek 03/05/24 18:55:29Marek2001:prosimte klid ..ohledně posil chceš Petraska,Daridu,Vlkanovu?...kolik myslíš ze bude v tom případě stát permice ?7000?...spis by už mě dostat šanci odchovanec Fanda Čech ,ale obrana je asi hotova

Spíš by to chtělo sehnat střelce , aby góly nedávali jen obránci

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Pátek 03/05/24 18:55:29Marek2001:prosimte klid ..ohledně posil chceš Petraska,Daridu,Vlkanovu?...kolik myslíš ze bude v tom případě stát permice ?7000?...spis by už mě dostat šanci odchovanec Fanda Čech ,ale obrana je asi hotova

No záleží jestli neodejde i Váša pak prachy by bylo určitě 🤣🤣🤣.

Petr78

Citace od: Mikess kdy Pátek 03/05/24 18:58:39Petr78;jo v pohode,jen fakt zpětne těch ztrát doma Bohemka.Liberec ,Ostrava a i tak Plzeň se dala ..ale věřím ze ted Olomouc uděláme ,pod Davidem to má smysl a system

To máš pravdu , jsou to body které kdybychom měli , bojovali by s Baníkem o čtvrtý flek