Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Shaqiri

Pokud nás opustí po sezóně toto trio, bude nás tlačit bota hlavně v obraně

Marek2001

Citace od: Shaqiri kdy Čtvrtek 02/05/24 20:02:03Pokud nás opustí po sezóně toto trio, bude nás tlačit bota hlavně v obraně

Záleží jestli přivedou toho Petráška jak se mluvilo v zimě a Heidenreich +Spáčil si myslím že obranu případně nahradí.

Marek2001

Tak v neděli bude chybět Olomouci Juliš což je taky pro ně velká ztráta co jsem taky koukal že mají velkou marodku.

Marek2001

Mejdr po sezoně konec ve Spartě já bych ho bral Čmelík na Jaře se mě vůbec nelíbí.

Mikess

Petrášek se vrací.picus s nim mluvil a jde sem .jinak David Heind je už v pohodě otázka je co to koleno bude dělat v zápasech a jestli to vydrží ..jako spis mě zajímá jestli tady bude hrát dále Spáčil,hlavně ať se do toho nesere nějakej Paska a spol

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Pátek 03/05/24 17:11:37Petrášek se vrací.picus s nim mluvil a jde sem .jinak David Heind je už v pohodě otázka je co to koleno bude dělat v zápasech a jestli to vydrží ..jako spis mě zajímá jestli tady bude hrát dále Spáčil,hlavně ať se do toho nesere nějakej Paska a spol

Jako vážně Petrášek? Tak to by bylo top top snad přijde i Darida.

Petr78

Citace od: Mikess kdy Pátek 03/05/24 17:11:37Petrášek se vrací.picus s nim mluvil a jde sem .jinak David Heind je už v pohodě otázka je co to koleno bude dělat v zápasech a jestli to vydrží ..jako spis mě zajímá jestli tady bude hrát dále Spáčil,hlavně ať se do toho nesere nějakej Paska a spol

O Spáčila by neměli přijít , to by byla strašná chyba. 

Mikess

Petr78:smlouvu má ,Nezmar a Kania ho už sondují....Ja sem fakt strašně rad jak se chytil Adam v bráně!!!a je skoda těch některých ztrát a hráli jsme úplně jinde

Petr78

Citace od: Mikess kdy Pátek 03/05/24 18:13:12Petr78:smlouvu má ,Nezmar a Kania ho už sondují....Ja sem fakt strašně rad jak se chytil Adam v bráně!!!a je skoda těch některých ztrát a hráli jsme úplně jinde

To je pravda , těch zbytečných ztrát bylo víc než dost , ale nakonec to dobře dopadlo , o záchranu nehrají. To je dobře že má Karel smlouvu , doufám že mu nikdo nezamotá hlavu nějakou nabídkou. Liberec ať si vybrakuje Pardubice a nesere se do nás. Adam byl stejný kauf jako Karel , doufám že nebude žádný výprodej ale opravdu jen kvalitní doplnění.

Marek2001

Co Vlčák nemáte někdo info jestli se chce vrátit? Přece v Polsku jsou na sestup co jsem koukal.

Mikess

Marek2001:prosimte klid ..ohledně posil chceš Petraska,Daridu,Vlkanovu?...kolik myslíš ze bude v tom případě stát permice ?7000?...spis by už mě dostat šanci odchovanec Fanda Čech ,ale obrana je asi hotova

Mikess

Petr78;jo v pohode,jen fakt zpětne těch ztrát doma Bohemka.Liberec ,Ostrava a i tak Plzeň se dala ..ale věřím ze ted Olomouc uděláme ,pod Davidem to má smysl a system

Petr78

Citace od: Mikess kdy Pátek 03/05/24 18:55:29Marek2001:prosimte klid ..ohledně posil chceš Petraska,Daridu,Vlkanovu?...kolik myslíš ze bude v tom případě stát permice ?7000?...spis by už mě dostat šanci odchovanec Fanda Čech ,ale obrana je asi hotova

Spíš by to chtělo sehnat střelce , aby góly nedávali jen obránci

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Pátek 03/05/24 18:55:29Marek2001:prosimte klid ..ohledně posil chceš Petraska,Daridu,Vlkanovu?...kolik myslíš ze bude v tom případě stát permice ?7000?...spis by už mě dostat šanci odchovanec Fanda Čech ,ale obrana je asi hotova

No záleží jestli neodejde i Váša pak prachy by bylo určitě 🤣🤣🤣.

Petr78

Citace od: Mikess kdy Pátek 03/05/24 18:58:39Petr78;jo v pohode,jen fakt zpětne těch ztrát doma Bohemka.Liberec ,Ostrava a i tak Plzeň se dala ..ale věřím ze ted Olomouc uděláme ,pod Davidem to má smysl a system

To máš pravdu , jsou to body které kdybychom měli , bojovali by s Baníkem o čtvrtý flek

Petr78

Citace od: Marek2001 kdy Pátek 03/05/24 19:00:19

No záleží jestli neodejde i Váša pak prachy by bylo určitě 🤣🤣🤣.

Nevím jestli by měl odejít ale rozhodně by se měl probudit 😁

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Pátek 03/05/24 18:58:39Petr78;jo v pohode,jen fakt zpětne těch ztrát doma Bohemka.Liberec ,Ostrava a i tak Plzeň se dala ..ale věřím ze ted Olomouc uděláme ,pod Davidem to má smysl a system

Ještě nezapomeň na Boleslav doma ta byla taky hratelná a zbytečná prohra ještě ve Zlíně.

Mikess

Jo je to skoda,výsledek sezóny je zatím OK..ještě jedna úvaha spis otázka:proč když je béčko v prdeli si tam Adrian nebere více hráčů i kvůli vytížení:třeba Fanda nebo Hais ho potřebuji .to není jako se rozcvicovat od 35 minuty v rozlisovaku vedle hřiště a pak ho v 87 .minute sundat a doukoukat zápas ze stridacky

Mikess

A myslím ze je znát i práce Lukáše Váchy ,zatím nenápadna ale ovoce to nese.je tak dále a v neděli jim dáme ať ten buřt Minář pukne

Marek2001

Citace od: Mikess kdy Pátek 03/05/24 19:41:15A myslím ze je znát i práce Lukáše Váchy ,zatím nenápadna ale ovoce to nese.je tak dále a v neděli jim dáme ať ten buřt Minář pukne

Mě se líbí práce i Vašona na instagramu každý den tam dává že si to v HK užívá dost i propaguje věci okolí stadionu atd.

Marek2001

Na zítra koukám že to vypadá na velmi pěknou návštěvu.

Honza78

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 04/05/24 11:11:17Na zítra koukám že to vypadá na velmi pěknou návštěvu.
ale hostů  bude málo. Otázkou je, zda všechny lupeny jsou v prodeji a některé se dostanou později.

Marek2001

Citace od: Honza78 kdy Sobota 04/05/24 11:32:52
Citace od: Marek2001 kdy Sobota 04/05/24 11:11:17Na zítra koukám že to vypadá na velmi pěknou návštěvu.
ale hostů  bude málo. Otázkou je, zda všechny lupeny jsou v prodeji a některé se dostanou později.

Takový 8k by bylo fajn má být pěkný počasí a zajímalo by mě jestli přijdou i ti co fňukali že se na ně nedostali lístky na Slavii....

Honza78

Citace od: Marek2001 kdy Sobota 04/05/24 12:13:28
Citace od: Honza78 kdy Sobota 04/05/24 11:32:52

Takový 8k by bylo fajn má být pěkný počasí a zajímalo by mě jestli přijdou i ti co fňukali že se na ně nedostali lístky na Slavii....
Tipuji 6,5K a ti co chtěli na S, tak nebudou mít zase čas.

Marek2001

Dneska se kouknu na Pardubice vs Zlín tam to bude řežba si myslím 😃.

Petr78

Těch 7 tisíc by přijít mohlo , pěkný počasí i to o co se hraje by mohlo lidí nalákat

Marek2001

V Pardubicích poloprazdnej stadion 🤣🤣🤣🤣

Mikess

Dneska v deníku Sport celá stránka o Karlu Spáčilovi

Marek2001

Ta skupina o záchranu bude ještě velice zajímavá.

Shaqiri

Dnes tipuju výhru 3:1 7000 diváků, nic než HRADEC!!!