Hlavní diskuze

Založil Admin, Středa 15/03/23 11:42:07

Předchozí téma - Další téma

Majkee

Nevíte někdo, jak může být Čihák v základu, když dostal se Slavií 4. žlutou kartu? Ještě ve Sportu psali, že nenastoupí pro žluté karty.

Marek2001

Pišta tohle se dává

Yanky

Citace od: Majkee kdy Sobota 25/04/26 15:47:26Nevíte někdo, jak může být Čihák v základu, když dostal se Slavií 4. žlutou kartu? Ještě ve Sportu psali, že nenastoupí pro žluté karty.
Se Slavií dostal pátou, takže stopku už předtím měl...

Yanky

Citace od: Yanky kdy Sobota 25/04/26 16:32:10
Citace od: Majkee kdy Sobota 25/04/26 15:47:26Nevíte někdo, jak může být Čihák v základu, když dostal se Slavií 4. žlutou kartu? Ještě ve Sportu psali, že nenastoupí pro žluté karty.
Tak ne fakt 4. , tamto byl MOL Cup. Tak mě jedině napadá že toto je 27.kolo, takže bude stát až v 1. nadstavby.

supervotrok

Citace od: Yanky kdy Sobota 25/04/26 16:37:11
Tak ne fakt 4. , tamto byl MOL Cup. Tak mě jedině napadá že toto je 27.kolo, takže bude stát až v 1. nadstavby.

a ten kdo dostane 4. žlutou dnes tak bude chybět v 28. kole, který už se hrálo?  ;D

Marek2001

Od nás strašná bída dneska takhle se o Evropu nehraje

Marek2001

Jooooo Vláďa 🖤🤍

Marek2001

Baník poslední kdo by to řekl před sezónou 😃😃😃

Yanky

Citace od: supervotrok kdy Sobota 25/04/26 17:06:31

a ten kdo dostane 4. žlutou dnes tak bude chybět v 28. kole, který už se hrálo?  ;D

:D . no jde jen o to že disciplinární trest v kole 29. nemůžeš odsedět v kole 27. . Ale samozřejmě trest v kole 27. můžeš odsedět 1. kole nadstavby, tak časová kontinuita nebude narušena. :)

Yanky

Jinak, zápas ubojovanej, ale 3 body jsou doma. Tak Evropa je sice daleko, ale ne zas tolik  8)

Petr78

Tak pátá výhra v řadě , to je mazec , ale dnes ten výkon nebyl nejlepší. Nevadí a teď hurá pro Evropu , nic než Hradec

Marek2001

Jinak doma Liberec a Slavie. Začínáme v Plzni.

Majkee

Los pěkně na pytel. Jen jeden domácí víkendový zápas. Ze skupiny o titul jsme jediní. Třeba Plzeň má 3 domácí o víkendu.

Jinak viděli jste tabulku posledních pěti zápasů? Koukám se na to moc pěkně. 1. flek.

Marek2001

Citace od: Majkee kdy Neděle 26/04/26 19:05:49Los pěkně na pytel. Jen jeden domácí víkendový zápas. Ze skupiny o titul jsme jediní. Třeba Plzeň má 3 domácí o víkendu.

Jinak viděli jste tabulku posledních pěti zápasů? Koukám se na to moc pěkně. 1. flek.

Zas na druhou stranu aspoň se pak podíváme poslední zápas na Spartu je to od 14:00 tak snad nás tam bude co nejvíce. Jinak nechápu to ligové kolo že se hraje ve Středu už od 17:30 s Libercem to bude málo lidí.

Majkee

Viděli jste statistiku z Opty? Podle naměřených dat jsme měli skončit na 11. místě. Třeba v očekávaných obdržených gólech jsme skoro o 12 méně, suverénně nejvíce z celé ligy. Tzn. že máme buď z prdylky kliku celou sezónu, a nebo jednoznačně nejlepšího brankáře v lize. Každopádně bez Zadrazila a Daridy bychom teď na 99% hráli o sestup.

Marek2001

Tak prý máme zájem o Davida Buchtu z Baníku, ale prý má ještě nabídky z Polska, Liberce a Pardubic co jsem četl na Twitteru.

Petr78

Citace od: Majkee kdy Pondělí 27/04/26 08:23:36Viděli jste statistiku z Opty? Podle naměřených dat jsme měli skončit na 11. místě. Třeba v očekávaných obdržených gólech jsme skoro o 12 méně, suverénně nejvíce z celé ligy. Tzn. že máme buď z prdylky kliku celou sezónu, a nebo jednoznačně nejlepšího brankáře v lize. Každopádně bez Zadrazila a Daridy bychom teď na 99% hráli o sestup.

Já jsem to četl , je to tak , Zadražil ač nemá ty čísla z loňska , tak suverénně nejlepší v počtu chycených gólů navíc. Bude těžké ho nahradit.

Pavel95

Citace od: Marek2001 kdy Pondělí 27/04/26 08:25:12Tak prý máme zájem o Davida Buchtu z Baníku, ale prý má ještě nabídky z Polska, Liberce a Pardubic co jsem četl na Twitteru.

Peníze mu můžeme dát +- stejné, zázemí máme z těch 2 nejlepší, tabulkově jsme na tom nejlépe a chodí na nás nejvíc fanoušků, easy rozhodování  ;D

VotrokSpecial

Nedávno to bylo celkem produktivní křídlo. Ted je nejakej zasekanej. Změna by mu prospěla. Chápal bych to jako náhrada za Cmelika?

Majkee

Buchta byl talent jako prasátko. Kdyby se dokázal dostat na úroveň jako před lety, byl by určitě přínosem. Bude mu 27, to snad ještě důchodový věk není. Letos teda bída, ale to je celý Baník. Já bych ho bral. Pravděpodobně jako náhrada za Pilku na RW.

Lukasen

Citace od: Yanky kdy Sobota 25/04/26 17:59:30
Citace od: supervotrok kdy Sobota 25/04/26 17:06:31

:D . no jde jen o to že disciplinární trest v kole 29. nemůžeš odsedět v kole 27. . Ale samozřejmě trest v kole 27. můžeš odsedět 1. kole nadstavby, tak časová kontinuita nebude narušena. :)

Čihák má tři žluté karty a v neděli normálně hraje. Tu čtvrtou dostal s Pardubicema. Ale ta se do toho počtu nepočítá, protože pak dostal ještě jednu a stál jen za tu červenou...

Lukasen

Bude zajímavé sledovat situaci okolo Slončíka a Vašulína. Se svou jarní pozicí v Plzni budou oni i jejich agenti hrubě nespokojení...

Marek2001

Koukáte někdo PSG vs Bayern? To je absolutní kino.

Marek2001

Dle fotek Umar dneska trénoval s áčkem.

Pavel95

Horkou variantou je Hradec, odkud Vašulín do Plzně odcházel. Zvlášť, pokud by klubu vyšla nadstavba v elitní šestce a dopadlo by umístění zaručující letní kvalifikaci evropských pohárů.

Pavel95

Slončíkův osud by mohl být v létě podobný jako u Vašulína. Návrat do Zlína podle informací iSportu není na stole, angažování třeba na Slovácku už vůbec ne. Opět bude silným zájemcem Hradec, kde si ho v minulosti velmi oblíbil trenér David Horejš. Bez šance nemusí být ani Pardubice.

Pavel95

Jinak v Zajíci včera zaznělo, že opravdu nějaké spory mezi našimi majiteli v HK jsou,...
Jedna strana v létě nechce pumpovat miliony do kádru v rámci nějakých přestupů, ale jít cestou zapracování odchovanců a pokračování v tom, co tu máme letos, jen z toho ještě zkusit vyždímat víc

A druhá strana by chtěla přivést Slončíka, Vašulína atd..